1 maand Gratis bij MaatjeMeer match

Geplaatst op:
24/11/2021
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis inschrijven + maand Gratis!
1 maand Gratis bij MaatjeMeer match

Wel eens gehoord van MaatjeMeer match? Dit is een datingsite waar volslanke singles zowel dames als heren terecht kunnen voor een leuke date of relatie. Nu 1 maand Gratis!

Is MaatjeMeer iets voor jou?

Veel vrijgezelle zijn opzoek naar een leuke relatie of vriendschap. Met de vele datingsites is er keuze genoeg maar hoe hoog is je slaging kans. De meeste datingsites zijn gericht op slanke personen en betaal je hoge inschrijfkosten. Maar MaatjeMeer match is een site die gericht is op mensen die zelf een maatje meer hebben of vallen op de iets wat vollere lichaamsbouw. Deze site staat ondanks dat ze geen keurmerk bezitten, aangeschreven als zeer betrouwbaar zonder nepprofielen en leveren goede service.

Gratis aanmelden

Wanneer je interesse hebt om eens een kijkje te nemen op de site van een MaatjeMeer dan is de inschrijving helemaal gratis en zonder verdere verplichtingen. Deze datingsite is opgericht in 2004 en er komen per dag ongeveer 53 inschrijvingen bij. Je hebt de keuze uit een grote database van mannen en vrouwen die opzoek zijn naar een vriendschap of een mogelijke relatie.

Hoe betrouwbaar is MaatjeMeer match

Deze dating site heeft geen dubieuze profielen maar echte inschrijven van mensen met maar een doel, ze zijn opzoek naar een leuke relatie of vriendschap. Het is niet altijd te voorkomen dat alles 100% verloopt maar MaatjeMeer doet er alles aan om betrouwbaar en vertrouwd over te komen. Bij aanmelden ontvang je een eigen profiel die je kunt openen met je eigen beveiligde code.

1 maand Gratis bij MaatjeMeer match   Gratis inschrijven bij MaatjeMeer match   Gratis inschrijven bij MaatjeMeer match

Schrijf je in bij MaatjeMeer match

Met je eigen inlogcode en wachtwoord kun je direct inloggen op de site. Je vult al je persoonlijk gegevens in zoals naam adres en e-mail adres. Geef je voorkeuren door zoals die gevraagd worden zoals vaste relatie, opzoek naar of een vrije relatie of vriendschap. Ook vinden ze het interessant om te weten welke opleidingen je hebt gevolgd en je gewicht en lengte. Als laatste kun je een mooie profiel foto downloaden die je in je eigen account kunt plaatsen.

Aanmelden bij MaatjeMeer match

  1. Maak zelf een gratis profiel aan bij ma
  2. Activeer het profiel via de toegestuurde link in je mailbox.
  3. Maak zelf je profiel met persoonlijk foto en teksten aan.
  4. Gefeliciteerd, je bent nu klaar om leuke singles te ontmoeten!
  5. Neem zelf de eerste stappen en laat zien wie je bent.
  6. Niet overtuigt kijk hier naar meer datingsites.
  7. Nu 1 maand Gratis daten!

Hoe kun je uitschrijven Maatjemeer match

Heb je de ware gevonden dan heb je MaatjeMeer match niet meer nodig toch? Je kunt je dan eenvoudig uitschrijven maar dan moet je eerst zijn ingelogd. Ga naar de linkerkant van de site en zoek “Instellingen”, hierna kies je bovenaan de pagina de optie “Mijn account” en klik je op de rode letters “Klik hier om uit te schrijven”. Vervolgens kun je een reden aangeven waarom je jezelf uit wilt schrijven en vink je aan dat je definitief wilt worden uitgeschreven. Veel plezier met het vinden van een relatie of vriendschap.

Inschrijf voordelen

  1. Speciaal voor volslanke mannen en vrouwen.
  2. Ven andere bezoeker berichten ontvangen en versturen.
  3. Een eigen profiel en foto’s plaatsen.
  4. Toegang tot alle profielen en hoofdfoto’s.
  5. Veilig daten via een eigen anonieme postbus.
  6. 2.256.250 inschrijvingen gingen u voor bij Safe Dating Networks!

Schrijf je gratis in bij MaatjeMeer match!

1 maand Gratis bij MaatjeMeer match

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!