Gratis Bose speaker cadeau ontvangen? Win nu

Geplaatst op:
26/01/2018
Geldig tot:
01/01/2019
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Win een Bose speaker!
Gratis Bose speaker cadeau ontvangen? Win nu

Doe mee en win een Bose speaker cadeau. Wil je direct meedingen voor deze prijs beantwoordt een vraag en win! Overal muziek zonder draadjes.

Bose speaker cadeau

Er is weer een win actie waarbij je direct op de lijst wordt gezet om kans te maken op de luxe Bose speaker t.w.v. € 149,-. Beantwoord de vraag: Wie van deze drie artiesten hoeft er niet meer op de radio te komen? De winnaars ontvangen de Bose speaker gratis thuis (Geen verzendkosten).

Muziek Box zonder draad

Wil je overal muziek in je huis zonder die lastige draden? Deze Bose SoundTouch met een prachtig geluid een luxe compacte behuizing met aansturing door wifi en Bluetooth. Deze powermachine produceert de hoogste geluidsdruk voor dit formaat in de historie van Bose. Het geluid is zuiverder, voller en luider wat een geweldige ervaring is! Je kunt eenvoudig Stream muziek met je tablet of smartphone. Je bed of zetel niet meer verlaten bij het veranderen van een nieuw nummer, hoe lekker is dat. Dit cadeau wat je kunt winnen is inclusief, laadstation, streamen via bluetooth en je hebt 10 uur draadloze muziek. Doe je mee?

Wil je meedoen?

Het leuke van deze actie! Iedereen mag gratis mee doen en maakt kans op deze prijs. Het enige wat je hoeft te doen is je in te schrijven. Zo weten de winnaars dat ze hebben gewonnen en waar de prijs naartoe gestuurd moet worden. Er zitten geen verplichtingen aan vast en de verzendkosten zijn gratis. Na deze prijs vindt je het vast leuk om meer prijzen te winnen?

Scoor een Gratis cadeau!

Gratis Bose speaker cadeau ontvangen? Win nu

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!