Ben jij de winnaar? Ontvang een Chromebook cadeau

Geplaatst op:
28/08/2019
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Win een Chromebook cadeau!
Ben jij de winnaar? Ontvang een Chromebook cadeau

Doe mee en win een Chromebook cadeau. Wil je direct meedingen voor deze prijs maak de som en win een Chromebook Acer t.w.v. € 429.-. Handig, dun, stijlvol en super snel.

Chromebook cadeau

Wil je gratis kans maken op een Chromebook van Acer. Maak de Som en je maakt direct kans op deze moderne computer. Ontvang deze Chromebook cadeau die gratis thuis bezorgt word zonder dat verzendkosten worden berekend. Het leuke is dat iedereen mee mag doen en automatische kans maakt.

Wil je een Acer laptop winnen? Acer heeft verschillende top modellenwaar dit er een van is. De computers en Aspire laptops van Acer hebben een ruim assortiment. De Swift-modellen zijn licht en dun en handig om mee te nemen. Acer Spin zijn 2-in-1 laptops wat zeer handig is. En de gamers moeten vooral kijken naar Acer Nitro of Acer Predator (voor heavy gamers). Speel gratis mee met deze actie en schrijf je in om direct kans te maken op dit cadeau.

Altijd op snelheid

Een Chromebook start snel op, is goed beveiligd en is geschikt voor het uitvoeren van basistaken, websurfen, teksten schrijven en het bijhouden van administratie. Daarnaast is dit type laptop erg handig voor onderweg door zijn compacte ontwerp en lange batterijduur. Verder bewaar je bestanden op de Cloud via de Google Drive, zijn ze continu up-to-date met de laatste software- en beveiligingsupdates en beschik je over ChromeOS.

Wil je meedoen?

Het leuke van deze actie! Iedereen mag gratis mee doen en maakt kans op deze prijs. Het enige wat je hoeft te doen is je in te schrijven. Zo weten de winnaars dat ze hebben gewonnen en waar de prijs naartoe gestuurd moet worden. Er zitten geen verplichtingen aan vast en de verzendkosten zijn gratis. Na deze prijs vindt je het vast leuk om meer prijzen te winnen?

Scoor een Gratis cadeau!

Ben jij de winnaar? Ontvang een Chromebook cadeau

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!