Lucky Day loterij spelen met 30 % korting

Geplaatst op:
02/04/2024
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Speel met 30% korting
Lucky Day loterij

Doe een Abonnement af te sluiten neem je deel aan de Lucky Day loterij. Je hebt de vrijheid om te kiezen wanneer je speelt, hoeveel loten, en inleg per lot. Nu 3 mnd 30% korting.

Lucky Day loterij

Met een Lucky Day loterij abonnement neem je automatisch deel aan de loterij. Bepaal zelf de speeldagen, het aantal loten per trekking en je inzet per lot. Wil je minder of juist meer loten spelen? Wil je je geluksgetallen veranderen? In je eigen persoonlijke Mijn Lucky Day-account is het eenvoudig om je abonnement aan te passen. Je speelt mee met een inleg van minimaal € 1,50 en maximaal € 22,50 per lot per trekking. Opzeggen is ook simpel, zonder enige verplichtingen.

Mee spelen is kans maken 

Als abonnee van Lucky Day loterij hoef je nooit een trekking te missen, want je speelt op jouw eigen voorwaarden en maakt dagelijks kans op prijzen die automatisch worden bijgeschreven. Je kunt je abonnement op elk gewenst moment moeiteloos opzeggen of aanpassen via je persoonlijke Mijn Lucky Day-account.

Na de eerstvolgende incassodatum gaat je abonnement van start, en mocht de incasso net hebben plaatsgevonden voor de volgende speelperiode, dan kan het even duren voordat je met je abonnementsloten kunt meespelen. De incasso vindt wekelijks plaats.

Hoe werkt het Lucky Day bonusspel?

Wanneer je een Lucky Day loterij lot aanschaft, of het nu bij de tabakszaak, supermarkt of online is, heb je altijd de mogelijkheid om het bonusspel te activeren, zoals aangegeven in de bovenstaande afbeelding. Indien je hiervoor kiest, zal de prijs van je lot verdubbelen. Naast de reguliere trekking, vindt dagelijks ook de trekking van het bonusspel plaats.

Voor een trekking worden 51 nieuwe ballen toegevoegd aan de machine. Er wordt willekeurig een bal door de notaris getrokken, die een vermenigvuldiger van 1x, 3x, 5x of 10x kan bevatten. Als de vermenigvuldiger 1x is, heeft dit geen invloed op je prijs. Deze factor bepaalt met welke factor je gewonnen bedrag wordt vermenigvuldigd wanneer je ervoor kiest om het Lucky Day loterij Bonusspel te activeren.

Voor meer loterijen is Gratis247 de website om te kijken of er een leuke loterij voor je bij zit. Ga hiervoor naar loterijen en vergelijk eenvoudig de mogelijkheden.

Lucky Day loterij met beste win kans!

Lucky Day loterij

Laat een reactie achter.