Luxe Loungeset met passende parasol testen?

Geplaatst op:
14/05/2019
Geldig tot:
04/08/2020
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis testen en houden!
Luxe Loungeset met passende parasol testen?

Wil je een luxe loungeset testen met parasol t.w.v. € 299,- testen? Je ontvangt de set gratis thuis en na de test periode mag je de loungeset houden.

Luxe Loungeset testen?

Het testteam van ‘Wat test jij’ zoekt mensen die in de zomer deze luxe loungeset met parasol willen uitproberen. Het leuke van deze actie is dat iedereen gratis mee mag doen en kans maak. Het enige wat je hoeft te doen is je in te schrijven. Zo weten de winnaars dat ze hebben gewonnen en waar de prijs naartoe gestuurd moet worden.

Er zitten geen verplichtingen aan vast en de verzendkosten kosten je niets. Na de testperiode van enkele maanden zijn de artikelen voor jou. Na deze prijs vindt je het vast leuk om meer prijzen te winnen?

Product van kwaliteit en gemak?

  • Luxe Loungeset testen zonder kosten.
  • Dit product is Water- en weerbestendig.
  • Wat je test, mag je na de testperiode houden.
  • Het materiaal is UV-bestendig inclusief de parasol.
  • De luxe Loungeset is inclusief kussens en tafel.

Producten testen

Wil je gratis producten en gratis spullen testen geeft je snel op voor de nieuwsbrief van Gratis247. Op deze site zijn er diverse mogelijkheden om je voor de testen in te schrijven. Belangrijkste is dat je goed op let of een aanvraag voor testers betrouwbaar is. We hebben op de Gratis247 site vele producten getest via diverse kanalen. En hebben gemerkt dat het leuk is om te doen.

Er zijn advertenties die verschillende tegenprestaties van je verwacht. Jezelf opgeven voor een producttest om daadwerkelijk datgene te doen wat er van je wordt gevraagd is wel verstandig. Het gaat niet altijd alleen over ‘gratis’ producten soms kun je voor een klein bedrag de test uitvoeren en het product behouden. De producten die je kunt testen worden gratis bij je thuis bezorgt. Voor deze luxe loungeset (buitenproduct) gebeurd dit in de zomer.

Luxe Loungeset met parasol testen?

Luxe Loungeset testen met passende parasol?

Laat een reactie achter.







Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!