Lottotrekking met Gratis MediaMarkt bon t.w.v. € 25

Geplaatst op:
19/03/2023
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis MediaMarkt bon!
Lottotrekking met Gratis MediaMarkt bon t.w.v. € 25

Win de Lottotrekking! Wordt abonnee en ontvang gegarandeerd een MediaMarkt cadeaukaart van 25 euro. Maak kans op € 100000,- aan
prijzen!

Lottotrekking met Gratis MediaMarkt bon

Altijd mee willen spelen met de Lotto? Wordt al vanaf € 2,- per week abonnee en ontvang gegarandeerd een MediaMarkt cadeaukaart t.w.v. € 25.- of een van de vele geldprijzen tot wel € 100000,-. Speel mee en laat Lottotrekking in je voordeel beslissen. Ontvang hogen prijzen om de volgende miljonair te worden.

Meespelen is eenvoudig, je kiest 6 getallen en een Jackpotkleur. Met kans op de Jackpot van minimaal € 2,9 miljoen of een van de anderen prijzen. Afgelopen weekend zijn 165000 prijzen verdeeld onder de deelnemers. Deze gratis Lotto trekking is er voor je!

Word Lotto abonnee en ontvang een van de vele Lotto prijzen. Win wekelijks de hoogste geld prijzen door automatisch mee te gaan doen, zo maakt je elke week weer kans op miljoenen. Meespelen is eenvoudig kies 6 getallen en een Jackpotkleur. Hoe handig is dat! Heb je alle 6 getallen en de kleur goed, is de Lotto Jackpot voor je! Win een van de vele andere prijzen, je hebt prijs vanaf 2 getallen goed. Automatisch meespelen is eenvoudig. Je online opgeven en de getallen wekelijks wijzigen is eenvoudig.

Pak je voordeel in de LottotrekkingLottotrekking | Kies een bord en Win

 • Ontvang een MediaMarkt cadeaukaart van €25,-.
 • Maak kans op 1 van de 28 cadeaukaarten van €2.500,-.
 • Maak kans op fantastische prijzen.
 • Maak kans op de hoogste geldprijzen.
 • Meedoen is automatische kans maken op prijzen.
 • Wil je meer loterijacties bekijken?
 • Is de Lotto loterij iets voor je? Doe snel mee!
 • Meespelen is gratis.
 • Maak kans op 1 van de 6 Lotto gelukpakketten.
 • Je zit nergens aan vast.

Meespelen is geld verdienen

Win je een mooi geldbedrag in de Lotto trekking kun je weer diverse malen meespelen met een gunstige Lottotrekking treffen. Altijd op de laatste zaterdag van de maand is het Lotto Super Zaterdag: Op deze zaterdag vinden er 2 trekkingen plaats. Je speelt mee voor € 2,00 per Lot per lottotrekking en maakt automatische kans op 2 keer de Jackpot, de eerste prijs en vele andere prijzen!

Met Lotto wint iedereen! Winnaars zijn zeker de 19 goede doelen op het gebied van sport, cultuur, maatschappelijk welzijn en volksgezondheid zij profiteren van de waardevolle donaties. De winnaars zijn de mensen die meespelen en kans maken op de leukste prijzen en grote geld bedragen. U kunt zomaar Miljonair worden en uw dromen waar maken.

Hoe bepaal jij je geluksnummers?Lottotrekking met kans op mooie prijzen

 1. Wat is je geluksgetal?
 2. Wat is je huisnummer?
 3. Vul een willekeurig getal in.
 4. Hou oud is je huisdier?
 5. Wat is het huisnummer van je ouderlijk huis?
 6. Wat zijn de eerste cijfers van je mobiele nummer?

De trekking

Elke zaterdag trekt de notaris de winnende getallen en de Jackpotkleur. De uitslag van Lotto wordt rond 23.00 uur bekend gemaakt op SBS 6 en vanaf 20.00 uur op NOS teletekst 555 en deze website. De trekkingsuitslag vindt u direct op deze website. Voor meer acties van Lotto kijk even op Gratis247.

De Goede Doelen van Lotto

Bij Lotto gaat 70% van de winst naar de goede doelen met hoofddoel de sport. Niet alleen de hoofdsporten, breedtesport en talentopleidingen profiteren van de jaarlijkse financiële steun van De Lotto. De 30% die overblijft, gaat naar 18 andere goede doelen die zich inzetten voor het verbeteren van de gezondheid, behoud van cultuur en de ontwikkeling van de maatschappij. Met de Lotto win je niet alleen grote prijzen je steun direct het goede doelen. De Lotto trekking die je geluk brengt!

Met Lotto wint iedereen! Winnaars zijn zeker de 19 goede doelen op het gebied van sport, cultuur, maatschappelijk welzijn en volksgezondheid ze profiteren van de waardevolle donaties. Iedere zaterdag is er een trekking van de winnende getallen en de Jackpotkleur. De uitslag van Lotto wordt rond 23.00 uur bekend gemaakt op SBS 6 en vanaf 20.00 uur op NOS teletekst 555 en deze website. De trekkingsuitslag vindt u direct op deze website. Voor meer acties van Lotto kijk op Gratis247. Daar vind je “Het regent gratis Lotto loten deze winter” en “Kies je Gratis cadeau bij de Lotto trekking“.

Welke prijs kun je winnen

 • 6 getallen en kleur goed: Je wint de jackpot: deze is minimaal 7.5 miljoen euro.
 • 6 getallen goed: Je wint 1 miljoen euro.
 • 5 getallen en jackpot kleur goed: Je wint 100.000 euro.
 • 5 getallen goed: Je wint 1000 euro.
 • 4 getallen en kleur goed: Je wint 50 euro.
 • 4 getallen goed: Je wint 20 euro.
 • 3 getallen en kleur goed: Je wint 7.5 euro.
 • 3 getallen goed: Je wint 5 euro.
 • 2 getallen (+ Jackpot kleur) goed: Je wint een gratis lot.

Lotto en goede doelen

Lotto is een onderdeel van de Nederlandse Loterij. Meespelen met de Lotto zorgt je dat de Nederlander gezonder en gelukkiger in het leven staat. Lotto laat mensen een prijs winnen en investeert miljoenen in de Nederlandse sport. Ze geven veel geld aan goede doelen en bij voorkeur aan sporten voor jong tot oud van revalidatie tot gehandicaptensport.

Veel geld gaat er naar sporten voor kinderen, deze doelgroep krijgt zo meer zelfvertrouwen door te bewegen. Voor onze ouderen is dit zeer goed en niet alleen voor het bewegen. Ze maken makkelijk contact en de maatschappij wordt sterker door gezonde en fitte mensen. Je kunt Lotto online spelen of via een abonnement. Uiteraard mag je je loten kopen bij een van de ruim 5000 verkooppunten in het hele land.

Winnen met de lottotrekking!

Lottotrekking met Gratis MediaMarkt bon t.w.v. € 25

2 Reacties op "Lottotrekking met Gratis MediaMarkt bon t.w.v. € 25"

 1. Ik speel mee met lotto en heb al verschillende keren een gratis lot gewonnen, maar hoe werkt het om deze gratis loten te kunnen gebruiken??

 2. Beste Edwin

  Gratis247.nl is een website die kortingen en aanbiedingen aanbied aan de mensen die opzoek zijn naar deze artikelen. Wij zijn geen leverancier van deze producten, hiervoor moet u echt bij de leverancier in dit geval de Lotto zijn. Sorry voor het ongemak.
  Nog een prettig weekend

Laat een reactie achter.