Lottotrekking met Gratis cadeaubon of 10 gratis loten

Geplaatst op:
07/03/2024
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis MediaMarkt bon!
Lottotrekking met Gratis MediaMarkt, Bol.com bon of 10 gratis loten

Win de Lottotrekking! Wordt abonnee en ontvang gegarandeerd een MediaMarkt bon, 10 Gratis loten of Bol.com bon. Maak direct kans op € 100000,- aan prijzen!

Lottotrekking met Gratis prijzen

Wil je meedoen met de Lotto? Word nu een abonnee voor slechts € 2,- per week en ontvang gegarandeerd een MediaMarkt bon, 10 Gratis loten, Bol.com bon of een van de vele geldprijzen tot wel € 100.000,-. Speel mee en laat de Lottotrekking in jouw voordeel beslissen. Ontvang fantastische prijzen en maak kans om de volgende miljonair te worden.

Het is heel eenvoudig om mee te spelen, kies gewoon 6 getallen en een Jackpotkleur. Maak kans op een Jackpot van minimaal € 2,9 miljoen of één van de andere prijzen. Afgelopen weekend zijn er 165.000 prijzen uitgedeeld aan de deelnemers. Deze gratis Lotto trekking is speciaal voor jou!

Word een Lotto-abonnee en ontvang één van de vele Lotto-prijzen. Win wekelijks de hoogste geldprijzen door automatisch mee te spelen, waar je elke week kans maakt op miljoenen. Het meespelen is heel eenvoudig, kies gewoon 6 getallen en een Jackpotkleur. Hoe handig is dat! Bij alle 6 getallen en de kleur goed, win je de Lotto Jackpot! En bij slechts 2 getallen goed, maak je kans op één van de vele andere prijzen. Het automatisch meespelen is heel gemakkelijk. Je kunt je online aanmelden en eenvoudig de getallen elke week wijzigen.

Pak je voordeel in de LottotrekkingLottotrekking | Kies een bord en Win

 • Ontvang een MediaMarkt cadeaukaart van € 20,-.
 • Bol.com bon van € 20.-.
 • 10 Gratis loten ter waarde van € 20.-.
 • Maak kans op fantastische prijzen.
 • Kans op de hoogste geldprijzen.
 • Meedoen is automatische kans maken op prijzen.
 • Wil je meer loterijacties bekijken?
 • Is de Lotto loterij iets voor je? Doe snel mee!
 • Meespelen is gratis.
 • Maak kans op 1 van de 6 Lotto gelukpakketten.
 • Je zit nergens aan vast.

Meespelen is geld verdienen

Win je een mooi geldbedrag in de Lottotrekking kun je weer diverse malen meespelen met een gunstige Lottotrekking treffen. Altijd op de laatste zaterdag van de maand is het Lotto Super Zaterdag: Op deze zaterdag vinden er 2 trekkingen plaats. Je speelt mee voor € 2,00 per Lot per lottotrekking en maakt automatische kans op 2 keer de Jackpot, de eerste prijs en vele andere prijzen!

Met Lotto wint iedereen! Winnaars zijn zeker de 19 goede doelen op het gebied van sport, cultuur, maatschappelijk welzijn en volksgezondheid zij profiteren van de waardevolle donaties. De winnaars zijn de mensen die meespelen en kans maken op de leukste prijzen en grote geld bedragen. U kunt zomaar Miljonair worden en uw dromen waar maken.

Hoe bepaal jij je geluksnummers?Lottotrekking met kans op mooie prijzen

 1. Wat is je geluksgetal?
 2. Wat is je huisnummer?
 3. Vul een willekeurig getal in.
 4. Hou oud is je huisdier?
 5. Wat is het huisnummer van je ouderlijk huis?
 6. Wat zijn de eerste cijfers van je mobiele nummer?

De trekking

Elke zaterdag trekt de notaris in de lottotrekking de winnende getallen en de Jackpotkleur. De uitslag van Lotto wordt rond 23.00 uur bekend gemaakt op SBS 6 en vanaf 20.00 uur op NOS teletekst 555 en deze website. De trekkingsuitslag vindt u direct op deze website. Voor meer acties van Lotto kijk even op Gratis247.

De Goede Doelen van Lotto

Bij Lotto gaat 70% van de winst naar de goede doelen met hoofddoel de sport. Niet alleen de hoofdsporten, breedtesport en talentopleidingen profiteren van de jaarlijkse financiële steun van De Lotto. De 30% die overblijft, gaat naar 18 andere goede doelen die zich inzetten voor het verbeteren van de gezondheid, behoud van cultuur en de ontwikkeling van de maatschappij. Met de Lotto win je niet alleen grote prijzen je steun direct het goede doelen. De Lotto trekking die je geluk brengt!

Met een lottotrekking wint iedereen! Winnaars zijn zeker de 19 goede doelen op het gebied van sport, cultuur, maatschappelijk welzijn en volksgezondheid ze profiteren van de waardevolle donaties. Iedere zaterdag is er een trekking van de winnende getallen en de Jackpotkleur. De uitslag van Lotto wordt rond 23.00 uur bekend gemaakt op SBS 6 en vanaf 20.00 uur op NOS teletekst 555 en deze website. De trekkingsuitslag vindt u direct op deze website. Voor meer acties van Lotto kijk op Gratis247. Daar vind je “Het regent gratis Lotto loten deze winter” en “Kies je Gratis cadeau bij de Lotto trekking“.

Welke prijs kun je winnenLotto Gelukspakket met gratis cadeau

 • 6 getallen en kleur goed: Je wint de jackpot: deze is minimaal 7.5 miljoen euro.
 • 6 getallen goed: Je wint 1 miljoen euro.
 • 5 getallen en jackpot kleur goed: Je wint 100.000 euro.
 • 5 getallen goed: Je wint 1000 euro.
 • 4 getallen en kleur goed: Je wint 50 euro.
 • 4 getallen goed: Je wint 20 euro.
 • 3 getallen en kleur goed: Je wint 7.5 euro.
 • 3 getallen goed: Je wint 5 euro.
 • 2 getallen (+ Jackpot kleur) goed: Je wint een gratis lot.

Lotto en goede doelen

Lottotrekking is een van de merken van de Nederlandse Loterij. Door deel te nemen aan de Lotto draag je bij aan het bevorderen van een gezonder en gelukkiger leven voor de Nederlanders. Naast dat de Lotto mensen je in staat stelt om prijzen te winnen, investeren ze miljoenen in de Nederlandse sportsector. De Lotto steunt tal van goede doelen, met een speciale focus op sportactiviteiten voor mensen van alle leeftijden – van revalidatieprogramma’s tot gehandicaptensport.

Een groot deel van de lottotrekking gaat naar sportprogramma’s voor kinderen, waar zij meer zelfvertrouwen van krijgen door actief te bewegen. Dit initiatief is niet alleen gunstig voor de lichamelijke gezondheid van ouderen en voor hun sociale interactie. Het bevordert een sterke maatschappij met gezonde en fitte individuen. Je kunt op verschillende manieren deelnemen aan Lotto, door online spelen en door een abonnement. Je kunt loten kopen bij een van de ruim 5000 verkooppunten verspreid over het hele land.*

Winnen met de lottotrekking!

Lotto Gelukspakket met gratis cadeau

2 Reacties op "Lottotrekking met Gratis cadeaubon of 10 gratis loten"

 1. Ik speel mee met lotto en heb al verschillende keren een gratis lot gewonnen, maar hoe werkt het om deze gratis loten te kunnen gebruiken??

 2. Beste Edwin

  Gratis247.nl is een website die kortingen en aanbiedingen aanbied aan de mensen die opzoek zijn naar deze artikelen. Wij zijn geen leverancier van deze producten, hiervoor moet u echt bij de leverancier in dit geval de Lotto zijn. Sorry voor het ongemak.
  Nog een prettig weekend

Laat een reactie achter.