Lotto trekking met 20 Gratis loten

Geplaatst op:
26/03/2024
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
20 Gratis Loten!
Lotto trekking

Wil jij de mooiste prijzen winnen met de Lotto trekking? Maak direct kans op € 25000.- met 2 x 10 Gratis loten.  Waar wacht je nog op? Doe mee!

Met Lotto trekking mooie prijzen winnen

Lotto is jarig en trakteert op 2 x 10 gratis loten! Neem nu deel aan de Lotto-trekking en ontvang gegarandeerd 20 gratis kansen op de Jackpot! Je abonnement kan op elk moment worden opgezegd, dus je zit nergens aan vast. Bovendien maak je kans op tal van andere prijzen! Iedereen kan meedoen en als je ervoor kiest om automatisch mee te spelen, ontvang je direct een prachtige prijs van 20 loten cadeau.

En als de Lotto-trekking jouw kant opvalt, maak je kans op de Lotto Jackpot van maar liefst € 5.700.000 miljoen! Doe je ook mee met dit spel om direct kans te maken op een van de vele prijzen? Meedoen betekent winnen, want de prijzen worden gegarandeerd uitgereikt.

Vergeet niet dat meedoen simpel is: vind gewoon de ballen en meld je aan. Het prijzenpakket bevat de meest fantastische prijzen, dus er is altijd iets om naar uit te kijken. Veel plezier met het deelnemen aan de trekking!

Lotto uitslagen

Lottospelers moeten de uitslagen goed in de gaten houden, want als ze een prijs winnen, zijn er enkele regels. Bij prijzen boven € 449,- wordt kansspelbelasting ingehouden, en dit bedrag wordt door de Lotto alvast afgedragen.

De totale Lotto Jackpot stijgt bij elke trekking als deze niet valt. Als de Jackpot bij meerdere winnaars valt, wordt het bedrag verdeeld. De uitslagen kunnen in het voordeel vallen van alle mensen die meespelen. De Lotto trekking van zaterdag wordt weer een groot feest, want veel mensen worden blij gemaakt met een flink geldbedrag!

Je speelt al mee voor slechts € 2 per lot, en voor slechts €1 extra kun je meedoen met de Lotto XL trekking. Hierbij maak je kans op extra prijzen tot wel € 1.000.000,-. Laat de Lotto bal op het winnende nummer vallen en maak kans op grote geldprijzen!

Wil je winnen met de Lotto Trekking?

  • De Jackpot staat nu op € 4.300.000!
  • Maak kans op de mooiste prijzen.
  • Je speelt mee voor 2 euro per lot.
  • Ga automatische meespelen ontvang een cadeaukaart van 25 euro.
  • Iedereen van 18 jaar en ouder mag meespelen.
  • Zou je meer loterijen willen bekijken.

Lotto opzeggen bepaal je zelf

Na je inschrijving zit je natuurlijk niet eeuwig aan de lotto loterij vast. Je kunt altijd de Lotto opzeggen en direct stopzetten. Lotto opzeggen kan eenvoudig per telefoon, maar ook een e-mail is al goed. De Lotto opzeggen gaat dus net zo makkelijk als het inschrijven. Wil je misschien meedoen aan deze Lotto actie?

De Lotto is een eenvoudig spel: kies 6 getallen en een Jackpot kleur, en voor € 2 maak je kans op de hoofdprijs of een van de vele andere prijzen. Als je geluk hebt, ben jij de volgende miljonair!

Meer dan de helft van alle Nederlanders speelt wel eens mee met de Lotto trekking, Krasloten of een andere loterij. Het is een leuke manier om een gokje te wagen en misschien wel een groot bedrag te winnen. Maar ook als je niet wint, draag je bij aan een goed doel. De Nederlandse Loterij doneert namelijk aan 19 goede doelen op het gebied van sport, cultuur, maatschappelijk welzijn en volksgezondheid.

Het is zeker niet ongebruikelijk dat meer dan de helft van alle Nederlanders wel eens een gokje waagt. Dit kan zijn door mee te spelen met Lotto, Krasloten te kopen, of een voetbalwedstrijd te voorspellen. Wanneer waag jij een gokje? Met Lotto wint iedereen, want naast de winnaars profiteren ook 19 goede doelen op het gebied van sport, cultuur, maatschappelijk welzijn en volksgezondheid van waardevolle donaties.

Verdien Geld met de Lotto trekking!

Lotto trekking met 20 Gratis loten

Laat een reactie achter.