Lotto trekking 10x gratis kans op de Jackpot!

Geplaatst op:
20/04/2023
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gegarandeerd 50% korting
10 Gratis Lotto loten en kans op de Jackpot

Wil jij de mooiste prijzen winnen met de Lotto trekking? Profiteer van 10 gratis kansen op de Jackpot én maak kans op 16.000 extra prijzen! Waar wacht je nog op? Doe mee!

Met Lotto trekking mooie prijzen winnen

Doe nu mee met de Lotto trekking en ontvang gegarandeerd 10 gratis kansen op de Jackpot! Het abonnement is op ieder moment opzegbaar, dus je zit nergens aan vast. Bovendien maak je kans op vele andere prijzen! Iedereen mag meedoen en als je automatisch gaat meespelen, ontvang je direct een prachtige prijs.

En als de Lotto trekking jouw kant opvalt, maak je kans op de Lotto Jackpot van maar liefst € 5.700.000 miljoen! Speel je ook gratis mee met dit spel om direct kans te maken op een van de vele prijzen? Spelen is winnen, want de prijzen worden gegarandeerd uitgekeerd.

Vergeet niet dat meedoen eenvoudig is: zoek gewoon de ballen en schrijf je in. Het prijzenpakket bevat de mooiste prijzen, dus je hebt altijd iets om naar uit te kijken. Veel plezier met het meespelen!

Lotto uitslagen

Als je meespeelt met de Lotto, is het verstandig om de uitslagen goed in de gaten te houden. Als je een mooi geldbedrag wint, zijn er wel enkele spelregels waar je rekening mee moet houden. Bij gewonnen prijzen boven € 449,- moet er helaas kansspelbelasting worden betaald, en de Lotto organisatie houdt dit bedrag alvast voor je in.

De totale Lotto Jackpot stijgt bij elke trekking als deze niet valt. Als de Jackpot bij meerdere winnaars valt, wordt het bedrag verdeeld. De uitslagen kunnen in het voordeel vallen van alle mensen die meespelen. De Lotto trekking van zaterdag wordt weer een groot feest, want veel mensen worden blij gemaakt met een flink geldbedrag!

Je speelt al mee voor slechts €2 per lot, en voor slechts €1 extra kun je meedoen met de Lotto XL trekking. Hierbij maak je kans op extra prijzen tot wel €1.000.000,-. Laat de Lotto bal op het winnende nummer vallen en maak kans op grote geldprijzen!

Wil je winnen met de Lotto Trekking?

  • De Jackpot staat nu op € 4.300.000!
  • Maak kans op de mooiste prijzen.
  • Je speelt mee voor 2 euro per lot.
  • Ga automatische meespelen ontvang een cadeaukaart van 15 euro.
  • Iedereen van 18 jaar en ouder mag meespelen.
  • Zou je meer loterijen willen bekijken.

Lotto opzeggen bepaal je zelf

Na je inschrijving zit je natuurlijk niet eeuwig aan de lotto loterij vast. Je kunt altijd de Lotto opzeggen en direct stopzetten. Lotto opzeggen kan eenvoudig per telefoon, maar ook een e-mail is al goed. De Lotto opzeggen gaat dus net zo makkelijk als het inschrijven. Wil je misschien meedoen aan deze Lotto actie?

Meespelen met de Lotto is eenvoudig: kies 6 getallen en een Jackpot kleur, en voor slechts € 2 maak je kans op de Jackpot of een van de vele andere prijzen. Als de Lotto uitslagen goed vallen, ben jij misschien wel de grote winnaar! Waag eens een gokje en wie weet win je wel!

Het is zeker niet ongebruikelijk dat meer dan de helft van alle Nederlanders wel eens een gokje waagt. Dit kan zijn door mee te spelen met Lotto, Krasloten te kopen, of een voetbalwedstrijd te voorspellen. Wanneer waag jij een gokje? Met Lotto wint iedereen, want naast de winnaars profiteren ook 19 goede doelen op het gebied van sport, cultuur, maatschappelijk welzijn en volksgezondheid van waardevolle donaties.

Verdien Geld met de Lotto trekking!

10 Gratis Lotto loten en kans op de Jackpot

Laat een reactie achter.