Zoek de Ballen en scoor met Lotto trekking

Geplaatst op:
13/10/2020
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Speel en win!!
Zoek de Ballen en scoor in met Lotto trekking

Win met de Lotto trekking de mooiste prijzen? Ontdek hoeveel loten je kunt winnen door het zoeken van de ballen. In het prijzenpakket zit een Bijenkorf cadeaukaart t.w.v. € 100,-.

Met ze Lotto trekking mooie prijzen winnen

Doe mee met de Lotto trekking en maak kans op 5, 10 of 45 gratis loten of een van de vele andere prijzen! In het prijzenpakket zit een Bijenkorf cadeaukaart t.w.v. € 100,-. Iedereen mag gratis meedoen en wanneer je automatische gaat meespelen ontvang direct een prachtige prijs. Valt de lotto trekking in jouw voordeel dan maak je kans op de lotto jackpot van maar liefs € 5.700.000 miljoen.

Speel je ook gratis mee met dit spel om direct kans te maken op een van de vele prijzen? Spelen is winnen want de prijzen gaan er gegarandeerd uit. Vergeet niet dat meedoen eenvoudig is door de ballen te zoeken en je in te schrijven. In het prijzenpakket zit een Bijenkorf cadeaukaart t.w.v. € 100,-.

Veel plezier met het meespelen.

Speel je mee?

De Lotto trekking met gratis 5 tot 45 loten      Gratis 5 tot 45 loten ontvangen    De Lotto trekking met gratis 5 tot 45 loten 

Lotto uitslagen

Wanneer je meegaat spelen is het verstandig om de Lotto uitslagen in de gaten te houden. Win je een mooi geldbedrag, komen er wel wat spelregels bij kijken. Op gewonnen prijzen boven € 449,- moet er helaas kansspelbelasting betaald gaan worden. De Lotto organisatie houd op voorhand dit bedrag al in.

De totale Lotto Jackpot stijgt bij elke Lotto trekking als deze niet valt. Is de Lotto Jackpot bij meerdere winnaars gevallen dan wordt het bedrag verdeelt. De Lotto uitslagen kun in het voordeel vallen van alle mensen die meespelen. De Lotto trekking van zaterdag wordt weer een groot feest, vele mensen worden weer blij gemaakt met een flink geld bedrag.

Je speelt al mee voor 2 euro per lot en voor 1 euro extra doe je mee met Lotto XL trekking. Je maakt dan kans op extra prijzen tot en met € 1.000.000,-. Laat de Lotto bal stoppen op nummer 45 en maak kans op € 4500,-! Draai je een andere getal? Dan ontvang je jouw getal x100. Dus getal 23 wordt € 2300,- en 31 wordt € 3100,-. Je maakt dus altijd kans! Tip: druk op stop als je 43 ziet.

De Lotto trekking met gratis 5 tot 45 loten

Wil je winnen met de Lotto Trekking?

  • De Jackpot staat nu op € 4.300.000!
  • Maak kans op een van 5 of 45 Lotto loten.
  • Je speelt al mee voor 2 euro per lot.
  • Ga automatische meespelen ontvang een cadeaukaart van 15 euro.
  • Iedereen van 18 jaar en ouder mag meespelen.
  • Zou je meer loterijen willen bekijken.

Lotto opzeggen bepaal je zelf

Na je inschrijving zit je natuurlijk niet eeuwig aan de lotto loterij vast. Je kunt altijd de Lotto opzeggen en direct stopzetten. Lotto opzeggen kan eenvoudig per telefoon, maar ook een e-mail is al goed. De Lotto opzeggen gaat dus net zo makkelijk als het inschrijven. Wil je misschien meedoen aan deze Lotto actie?

Meespelen met Lotto is eenvoudig je kiest 6 getallen en een Jackpot kleur. Voor € 2.- maakt u kans op de Jackpot of een van de vele andere prijzen. Als de lotto uitslagen goed vallen dan ben jij de grote winnaar! Waag eens een gokje! Je weet het nooit!

Zeker meer dan de helft van alle Nederlanders waagt wel eens een gokje. En dat kan zijn het meespelen met Lotto, Kraslot of het raden van een voetbalwedstrijd. Wanneer waag je een gokje? Met Lotto wint iedereen! Winnaars zijn zeker de 19 goede doelen op het gebied van sport, cultuur, maatschappelijk welzijn en volksgezondheid ze profiteren van de waardevolle donaties.

Verdien Geld met de Lotto trekking!

Zoek de Ballen en scoor in met Lotto trekking

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!