Win 350 euro met Lotto trekking Herfstspel

Geplaatst op:
06/11/2019
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Win 350 euro
Lotto trekking in het Herfstspel win 350 euro

Win je met deze Lotto trekking 350 euro in het herfstspel? Er worden gratis lotenpakketten weggegeven t.w.v. € 20 dus doe lekker gratis mee en maak direct kans.

Gratis de Lotto trekking winnen

Doe mee met de Lotto trekking en maak kans 350 euro of een lotenpakket van € 20.-. Je kunt gratis meedoen en wanneer je automatische gaat meespelen ontvang direct een prachtige prijs. Valt de lotto trekking in jouw voordeel dan maak je kans op de lotto jackpot van maar liefs € 5.700.000 miljoen.

Speel je ook gratis mee om direct kans te maken op een van de vele prijzen. Spelen is winnen want de prijzen gaan er gegarandeerd uit. Vergeet niet dat meedoen is heel eenvoudig is door de vragen te beantwoorden en je in te schrijven. Veel plezier met het meespelen.

Speel je mee?

Win 350 euro met Lotto trekking Herfstspel     Win 350 euro met Lotto trekking Herfstspel     Win 350 euro met Lotto trekking Herfstspel

Lotto uitslagen

Wanneer je meegaat spelen dan is het verstandig om de Lotto uitslagen in de gaten te houden. Win je een mooi geldbedrag dan komen er wel wat spelregels bij kijken. Op gewonnen prijzen boven € 449,- moet er helaas kansspelbelasting betaald gaan worden. De Lotto organisatie houd op voorhand dit bedrag al in.

De totale Lotto Jackpot stijgt bij elke Lotto trekking als deze niet valt. Is de Lotto Jackpot bij meerdere winnaars gevallen dan wordt het bedrag verdeelt. De Lotto uitslagen kun in het voordeel vallen van alle mensen die meespelen. De Lotto trekking van zaterdag wordt weer een groot feest, vele mensen worden weer blij gemaakt met een flink geld bedrag. Je speelt al mee voor 2 euro per lot en voor 1 euro extra doe je mee met Lotto XL trekking. Je maakt dan kans op extra prijzen tot en met € 1.000.000,-.

Wil je winnen met de Lotto Trekking?

Lotto trekking in het Herfstspel win 350 euro

  • De Jackpot staat nu op € 4.300.000!
  • Maak kans op een € 350,- of 1 van de 5 Lotto loten pakketten t.w.v. € 20,-.
  • Speel lekker gratis mee.
  • Je speelt al mee voor 2 euro per lot.
  • Ga automatische meespelen ontvang een cadeaukaart van 15 euro.
  • Iedereen van 18 jaar en ouder mag meespelen.
  • Zou je meer loterijen willen bekijken.

Lotto opzeggen bepaal je zelf

Na je inschrijving zit je natuurlijk niet eeuwig aan de lotto loterij vast. Je kunt altijd de Lotto opzeggen en direct stopzetten. Lotto opzeggen kan eenvoudig per telefoon, maar ook een e-mail is al goed. De Lotto opzeggen gaat dus net zo makkelijk als het inschrijven. Wil je misschien meedoen aan een andere Lotto actie? Of nog een zomervakantie winnen?

Meespelen is eenvoudig en goedkoop

Meespelen met Lotto is heel eenvoudig je kiest 6 getallen en een Jackpot kleur. Voor maar € 2.- maakt u kans op de Jackpot of één van de vele andere prijzen. Als de lotto uitslagen goed vallen dan ben jij de grote winnaar! Waag eens een gokje! Je weet het nooit!

Zeker meer dan de helft van alle Nederlanders waagt wel eens een gokje. En dat kan zijn het meespelen met Lotto, Kraslot of het raden van een voetbalwedstrijd. Wanneer waag je een gokje? Met Lotto wint iedereen! Winnaars zijn zeker de 19 goede doelen op het gebied van sport, cultuur, maatschappelijk welzijn en volksgezondheid ze profiteren van de waardevolle donaties.

Waarom meedoen?

Meespelen met de Lotto loterij is kans maken op vele prijzen en natuurlijk de Jackpot. Voor een klein bedrag per lot speel je al mee en maak kans om de winnaar te worden op een groot bedrag aan Cash geld.

Verdien Geld met de Lotto trekking!

Lotto trekking met het Herfstspel win 350 euro

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!