Kies je Gratis cadeau bij de Lotto trekking

Geplaatst op:
13/10/2021
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Kies je cadeau!
Kies je Gratis cadeau bij de Lotto trekking

Win met de Lotto trekking de mooiste prijzen? Ga lekker meespelen en ontvang direct je Gratis cadeau thuisgestuurd. Keuze uit 10 loten, bol.com of mediamarkt cadeaubon.

Met de Lotto trekking mooie prijzen winnen

Doe mee met de Lotto trekking en ontvang gegarandeerd 10 loten (t.w.v. € 20), bol.com cadeaubon (t.w.v. € 15) of een Mediamarkt cadeaubon (t.w.v. € 15). Het abonnement is ieder moment opzegbaar. Maak kans op een van de vele andere prijzen! Iedereen mag meedoen en wanneer je automatische gaat meespelen ontvang direct een prachtige prijs. Valt de lotto trekking in jouw voordeel dan maak je kans op de lotto jackpot van maar liefs € 5.700.000 miljoen.

Speel je ook gratis mee met dit spel om direct kans te maken op een van de vele prijzen? Spelen is winnen want de prijzen gaan er gegarandeerd uit. Vergeet niet dat meedoen eenvoudig is door de ballen te zoeken en je in te schrijven. In het prijzenpakket zitten de mooiste prijzen. Veel plezier met het meespelen.

Speel je mee?

Kies je Gratis cadeau bij de Lotto trekkingKies je Gratis cadeau bij de Lotto trekking   Kies je Gratis cadeau bij de Lotto trekking

Lotto uitslagen

Wanneer je meegaat spelen is het verstandig om de Lotto uitslagen in de gaten te houden. Win je een mooi geldbedrag, komen er wel wat spelregels bij kijken. Op gewonnen prijzen boven € 449,- moet er helaas kansspelbelasting betaald gaan worden. De Lotto organisatie houd op voorhand dit bedrag al in.

De totale Lotto Jackpot stijgt bij elke Lotto trekking als deze niet valt. Is de Lotto Jackpot bij meerdere winnaars gevallen dan wordt het bedrag verdeelt. De Lotto uitslagen kun in het voordeel vallen van alle mensen die meespelen. De Lotto trekking van zaterdag wordt weer een groot feest, vele mensen worden weer blij gemaakt met een flink geld bedrag.

Je speelt al mee voor 2 euro per lot en voor 1 euro extra doe je mee met Lotto XL trekking. Je maakt dan kans op extra prijzen tot en met € 1.000.000,-. Laat de Lotto bal stoppen op nummer het winnende nummer en maak kans op grote geldprijzen!

ontvang met de Lotto trekking direct een cadeau

Wil je winnen met de Lotto Trekking?

  • De Jackpot staat nu op € 4.300.000!
  • Maak kans op een van 5 of 45 Lotto loten.
  • Je speelt al mee voor 2 euro per lot.
  • Ga automatische meespelen ontvang een cadeaukaart van 15 euro.
  • Iedereen van 18 jaar en ouder mag meespelen.
  • Zou je meer loterijen willen bekijken.

Lotto opzeggen bepaal je zelf

Na je inschrijving zit je natuurlijk niet eeuwig aan de lotto loterij vast. Je kunt altijd de Lotto opzeggen en direct stopzetten. Lotto opzeggen kan eenvoudig per telefoon, maar ook een e-mail is al goed. De Lotto opzeggen gaat dus net zo makkelijk als het inschrijven. Wil je misschien meedoen aan deze Lotto actie?

Meespelen met Lotto is eenvoudig je kiest 6 getallen en een Jackpot kleur. Voor € 2.- maakt je kans op de Jackpot of een van de vele andere prijzen. Als de lotto uitslagen goed vallen dan ben jij de grote winnaar! Waag eens een gokje! Je weet het nooit!

Zeker meer dan de helft van alle Nederlanders waagt wel eens een gokje. En dat kan zijn het meespelen met Lotto, Kraslot of het raden van een voetbalwedstrijd. Wanneer waag je een gokje? Met Lotto wint iedereen! Winnaars zijn zeker de 19 goede doelen op het gebied van sport, cultuur, maatschappelijk welzijn en volksgezondheid ze profiteren van de waardevolle donaties.

Verdien Geld met de Lotto trekking!

ontvang met de Lotto trekking direct een cadeau

Laat een reactie achter.