Gratis Voucher t.w.v. € 10.- bij de Lotto trekking

Geplaatst op:
03/06/2019
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis mediamarkt cadeaukaart!
Gratis Voucher t.w.v. € 10.- bij de Lotto trekking

Ontvang een gratis voucher t.w.v. 10 euro met het Lotto cijferspel! Hou de Lotto trekking in de gaten want je kunt hoge geld prijzen winnen.

Gratis Voucher t.w.v. € 10.- bij de Lotto trekking

Lotto trekking met gratis cadeau

Doe voor 2 euro per lot mee met de Lotto trekking en wanneer je automatische gaat meespelen ontvang direct een voucher van 10 euro. Valt de lotto trekking in jou voordeel maak je kans op de lotto jackpot van maar liefs € 17,2 miljoen. Speel je ook mee want een lot kost maar 2 euro. Spelen is winnen want de prijzen gaan er gegarandeerd uit.

Lotto uitslagen

Wanneer je meegaat spelen dan is het verstandig om de Lotto uitslagen in de gaten te houden. Win je een mooi geldbedrag dan komen er wel wat spelregels bij kijken. Op gewonnen prijzen boven € 449,- moet er helaas kansspelbelasting betaald gaan worden. De Lotto organisatie houd op voorhand dit bedrag al in. De totale Lotto Jackpot stijgt bij elke Lotto trekking als deze niet valt. Is de Lotto Jackpot bij meerdere winnaars gevallen dan wordt het bedrag verdeelt. De Lotto uitslagen kun in het voordeel vallen van alle mensen die meespelen. De Lotto trekking van zaterdag wordt weer een groot feest, vele mensen worden weer blij gemaakt met een flink geld bedrag. Je speelt al mee voor 2 euro per lot en voor 1 euro extra doe je mee met Lotto XL trekking. Je maakt dan kans op extra prijzen tot en met € 1.000.000,-.

Wil je ook winnenGratis Voucher t.w.v. € 10.- bij de Lotto trekking

  • Je speelt al mee voor 2 euro per lot.
  • Ga automatische meespelen ontvang een cadeaukaart van 15 euro.
  • Iedereen van 18 jaar en ouder mag meespelen.
  • Zou je meer loterijen willen bekijken

Lotto opzeggen bepaal je zelf

Na je inschrijving zit je natuurlijk niet eeuwig aan de lotto loterij vast. Je kunt altijd de Lotto opzeggen en direct stopzetten. Lotto opzeggen kan eenvoudig per telefoon maar ook een e-mail is al goed. De Lotto opzeggen gaat dus net zo makkelijk als het inschrijven. Wil je misschien meedoen aan een andere Lotto actie? Of nog een wintersportvakantie winnen?

Meespelen is eenvoudig en goedkoop

Meespelen met Lotto is heel eenvoudig je kiest 6 getallen en een Jackpot kleur. Voor maar € 2.- maakt u kans op de Jackpot of één van de vele andere prijzen. Als de lotto uitslagen goed vallen dan ben jij de grote winnaar! Waag eens een gokje! Je weet het nooit!

Zeker meer dan de helft van alle Nederlanders waagt wel eens een gokje. En dat kan zijn het meespelen met Lotto, Kraslot of het raden van een voetbalwedstrijd. Wanneer waag je een gokje? Met Lotto wint iedereen! Winnaars zijn zeker de 19 goede doelen op het gebied van sport, cultuur, maatschappelijk welzijn en volksgezondheid ze profiteren van de waardevolle donaties.

Conclusie

Meespelen met de Lotto loterij is kans maken op vele prijzen en natuurlijk de Jackpot. Voor een klein bedrag per lot speel je al mee en maak kans om de winnaar te worden op een groot bedrag aan Cash geld. Speel de eerste 3 maanden gratis mee en maak kans op een gratis boodschappenpakket. Veel succes!

Verdien Geld met de Lotto trekking!

Gratis Voucher t.w.v. € 10.- bij de Lotto trekking

Laat een reactie achter.