Gegarandeerd € 20 tot € 30.000 in de ijsjescampagne Loterij

Geplaatst op:
20/06/2024
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis kans op € 30000,-!
ijsjescampagne Loterij

Ontvang gegarandeerd een contante beloning van € 20,- in deze Loterij. Maak direct kans op een prijs van € 30.000,- door deel te nemen aan de VriendenLoterij ijsjescampagne.

Gegarandeerd prijs in deze Loterij

Er is een nieuwe actie de Ijsjescampagne van de Vriendenloterij waar je direct gebruik van kunt maken! Schrijf je in en maak kans op tot wel € 30.000, bij automatisch meespelen in de Vriendenloterij. U krijgt gegarandeerd een bedrag van € 20,- en maakt direct kans op € 30.000,-, € 5.000,-, € 1.000,-, € 100,- en € 20,- door mee te spelen.

Er zijn 15 trekkingen per jaar genoeg kans om een mooie prijs te winnen. Voor een klein bedrag per maand doe mee en maakt je kans op veel mooie prijzen van cadeaus tot grote geld bedragen. Je mag meespelen zolang je zelf wilt, per trekking betaal je € 15,-. Is de eerste incasso van het inleggeld is geslaagd ontvang je een link om de kaartjes te reserveren per e‑mail of per post.

Speel je mee met deze loterijGegarandeerd € 20 tot € 30.000 in de ijsjescampagne Loterij

  • Scoor een geld bedrag van € 1 miljoen.
  • De winnaars krijgen automatische bericht.
  • Alle prijzen gaan er allemaal uit.
  • De weggeef actie van die u moet beleven.
  • Speel maandelijks mee voor een klein bedrag.
  • Wil je inschrijven voor deze actie?
  • Wil meer acties bekijken van de Vriendenloterij?

Win een groot geldbedrag

Met deze VriendenLoterij-actie kun je voor een bescheiden bedrag per maand deelnemen. Je maakt dagelijks kans op het winnen van aantrekkelijke prijzen, groot en klein. Stel je eens voor hoe geweldig het zou zijn om je bankrekening te openen en te ontdekken dat je zomaar €30.000,- hebt gewonnen. Het is echt mogelijk, de loterij keert maandelijks een bedrag van 1 miljoen euro uit. En waarom zou jij niet kunnen winnen? Iedereen die meespeelt, heeft dezelfde kans op succes.

Er is meer te winnen

De VriendenLoterij is een betrouwbare organisatie die prachtige prijzen uitreikt en verschillende goede doelen ondersteunt. Het mooie is dat het mes aan twee kanten snijdt. Je maakt kans op een aanzienlijk geldbedrag en het goede doel profiteert van financiële steun. Dat is nog niet alles wat deze loterij te bieden heeft. Elke werkdag maak je kans op een bedrag van €10.000,-, elke zaterdag op €100.000,-, elke zondag op een nieuwe auto en er is zelfs een maandelijkse hoofdprijs van 1 miljoen euro.

Nog enkele andere acties

Wat moet je weten

Kun je een klein bedrag missen, is meespelen met de Postcode Loterij een goede keuze. Je steunt goede doelen en hebt kans op geweldige prijzen, variërend van grote geldbedragen tot prachtige vakanties. De kosten zijn laag en de prijzen zijn hoog, en de winkans is 1 op 3! Bij vragen over deze actie, kun je contact opnemen met de Ledenservice via 088 – 020 1030. Veel geluk!

De Loterij voor gegarandeerd geld!

Gegarandeerd € 20 tot € 30.000 in de ijsjescampagne Loterij

Laat een reactie achter.