LOI thuisstudie met 35% korting en ASUS Chromebook

Geplaatst op:
19/09/2020
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
LOI thuisstudie met 35% korting en ASUS Chromebook t.w.v. € 349,-

Wil je nog starten met een LOI thuisstudie? Kijk even naar de mogelijkheden die LOI je bied. Schrijf je voor 25 september in en profiteer van een ASUS Chromebook t.w.v. € 349,- voor € 149,-.

LOI thuisstudie met veel voordeel!

Thuis studeren heeft veel voordelen! Schrijf je voor 25 september in bij LOI thuisstudie voor een volledige MBO opleiding en ontvang een ASUS Chromebook t.w.v. € 349,- voor € 149,-. Bovendien scoor je nu tot 35% korting op meer dan 250 opleidingen en cursussen. De kortingen worden vermeld bij de opleidingen op de LOI thuisstudie website. Gaat je voorkeur uit naar een andere opleiding ontvang je de Tronsmart Spunky Beat oordopjes t.w.v. € 59,-. Deze luxe draadloze oordopjes met bluetooth hebben een noisecancellation en geavanceerde audiotechnologie. Zo kun je lekker genieten met het perfecte geluid van je favoriete muziek, podcasts en je games. De actie is tevens geldig op de opleiding die je met korting hebt aangevraagd.

Maak je keuze

35% korting en ASUS Chromebook t.w.v. € 349,-35% korting en ASUS Chromebook t.w.v. € 349,-LOI thuisstudie met 35% korting en ASUS Chromebook t.w.v. € 349,-

Wat is er belangrijk

  • Koop een ASUS Chromebook t.w.v. € 349,- voor slechts € 149,-.
  • Ontvang je de luxe Tronsmart Spunky Beat oordopjes t.w.v. € 59,-.
  • Deze actie is alleen geldig voor aanmeldingen in de periode van 11 september t/m 24 september 2020.
  • De actie geldt voor cursussen en opleidingen waarbij de korting wordt vermeld op loi.nl.
  • Voor thuisstudies is het belangrijk dat de start van de opleiding voor 9 oktober 2020 moet liggen.
  • Het aangegeven kortingspercentage is alleen van toepassing op het lesgeld, zoals vermeld bij de opleiding van je keuze op www.loi.nl.
  • De korting wordt automatisch doorgevoerd bij inschrijving.
  • De kortingsactie is geldig in combinatie met andere acties die bij de opleiding vermeld worden.

Waarom LOI thuisstudie 

Je hebt een baan of je bent werkzoekende en wilt genoeg tijd overhouden voor je kinderen en sociale leven. Past een LOI thuisstudie daar nog wel bij? Het mooie van een LOI thuisstudie opleiding die je kunt aanpassen aan je eigen drukke schema, in plaats van andersom. Bij de LOI krijg je die ruimte en kun je studeren op de manier die bij je past. Wist je dat jaarlijks bijna 100.000 mensen een thuisstudie volgen waarvan zo’n 20.000 een HBO opleiding.  Daarmee is de LOI een van de grootste opleiders en hogescholen van Nederland. Wil je meer opleidingen bekijken?

Wanneer start jij een LOI thuisstudie?

LOI thuisstudie met 35% korting en ASUS Chromebook t.w.v. € 349,-

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!