Gratis Proefles bij LOI Kidzz en kans op ASUS laptop

Geplaatst op:
04/04/2019
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis online proefles proberen!
Gratis Proefles en toetsenbord bij LOI Kizz

Ervaren of leuk leren iets is voor jou? Probeer een Gratis LOI Kidzz proefles. Zo probeer je de leukste leerstof spelenderwijs te ervaren.

Gratis Proefles bij LOI Kizz proberen?

LOI Kidzz proefles proberen?

Laat uw kind zelf ervaren hoe leuk een cursus van LOI Kidzz is. Vraag geheel gratis en zonder verplichting een online proefles aan bij LOI Kidzz. Zo ervaar je direct hoe leerzaam de cursus is én hoe leuk en spannend het avontuur is dat je kind ermee beleeft! Test gratis of je het in je hebt om een echte held te worden met de gratis proefles van de cursus Typen. Of ga je liever Engels leren? Ga doen wat je leuk vindt. Bekijk op de site van LOI de mogelijkheden en ervaar het plezier van het ruime aanbod.

De leukste proeflesProbeer dan een gratis LOI Kidzz proefles. Zo ervaar je de leukste leerstof en spelenderwijs een cursus volgen. Iets typen of Engels iets voor jou?Probeer dan een gratis LOI Kidzz proefles. Zo ervaar je de leukste leerstof en spelenderwijs een cursus volgen. Iets typen of Engels iets voor jou?

 • Nu Gratis een online proefles proberen?
 • Er is keuze uit Engels, Basisschool en typen.
 • Super overzichtelijk en duidelijk lesmateriaal.
 • De juiste begeleiding en ondersteuning.
 • Wil je meer informatie over deze actie?
 • Voor meer studieopleidingen kijk even hier.

Doe de Gratis online proefles

Doe de gratis online proefles en laat je kind het zelf ervaren hoe leuk en leerzaam deze proefles kan zijn. Mogelijk heeft uw kind wat achterstand op school of wil ze er gewoon iets bijleren. De kinderen hebben keuze uit typen, basisschool of taallessen die zeer betaalbaar zijn en goed te volgen.

Probeer de proefles en kijk verder of je door wil. Veel plezier met deze gratis les.Vele deskundigen, game-experts en kinderen hebben samengewerkt aan deze typecursus van LOI Kidzz. Deze typecursus gaat helemaal in op de beleving van kinderen! De verwachtingen van ouders worden meer waargemaakt.

Conclusie

Het is voor ouders moeilijk te bepalen of je kind extra ondersteuning nodig heeft of dat het gewoon leuk vind om er iets extra’s bij te doen. Laat uw kind zelf zien wat de mogelijkheden zijn van LOI Kidzz. Heeft uw kind interesse vraag de gratis proefles aan.

LOI Kidzz! Super leuk!

Start samen met je kinderen een cursus bij LOI Kidzz en maak een keuze uit een typecursus of een leerzame cursus Engels of Spaans en profiteer van deze flinke korting! Na je inschrijving ontvang je een superleuk Toetsenbord en spionnenpakket!

Deze actie is tijdelijk, wacht niet te lang op = op. Bij LOI Kidzz ontvang je tot € 30.- korting op een Loi kidzz type of taalcursus en na je inschrijving ontvang je een gratis Toetsenbord en een spannend spionnenpakket.

Gratis spionnenpakket bij LOI Kidzz

Bij de LOI  Kidzz typecursus wordt een uitgebreid pakket met spionnenspullen meegestuurd. Je kind ontvangt ze in een persoonlijke en zéér geheime dossierenvelop. Door geheimhouding, mogen we er niet te veel over zeggen… Je kind kan ze bij de cursus in ieder geval goed gebruiken. Eén ding kunnen we alvast verklappen: in het pakket zit een stoere 3D-bril om te gebruiken bij een van de spionnengames. Het avontuur kan van start!

Wat moet je wetenBij LOI Kidzz ontvang je tot € 30.- korting op een Loi kidzz type of taalcursus en na je inschrijving ontvang je een gratis Toetsenbord en een spannend spionnenpakket.Gratis Proefles bij LOI Kizz en kans op ASUS laptop

 • De actie is alléén geldig op type of een taalcursus.
 • Win een ASUS laptop t.w.v. € 249,-!
 • Het welkomstcadeau wordt gratis toegestuurd.
 • De actie is tijdelijk en Op = Op. Schrijf je snel in.
 • Meer informatie over deze actie.
 • Wil je nog andere studie mogelijkheden bekijken?

Ontvang extra 15 euro gezinskorting!

Zijn er in het gezin meerdere kinderen die graag willen leren bij LOI Kidzz, ontvang met deze actie nog eens € 15.- extra gezinskorting.  Je krijgt de korting alleen bij telefonische inschrijving. Bel tijdens kantoordagen tussen 09.00 en 17.00 naar (071) 54 51 844.

Over LOI Kidzz

Ben je opzoek naar een leerzame en vrolijke cursus voor je kinderen, kijk eens naar de voordelen die LOI Kidzz te bieden heeft. Ze hebben vele online cursussen die een goed aanvullen bij de lessen die ze op school krijgen. Lezen is leerzaam, leuk en spannend. Alle cursussen zijn zo samengesteld dat het avontuur en leuk leren voorop staat. Hoe meer ze van de cursus gebruikmaken hoe verder ze komen en hoe meer ze leren.

Ze kunnen zo leuk leren en op school grote sprongen maken. Met diverse leuke en spannende games kunnen spelenderwijs de oefeningen leren. Alle kinderen kunnen bij LOI Kidzz eenvoudig een 2e taal leren en oefeningen maken waar ze op de basisschool moeite mee hebben. Leren hoe je wilt en bepaal zelf het oefentempo waarin je de cursus wilt volgen.

Gratis een Loi Kidzz proefles proberen

Het is een spannende en leerzame weg bij LOIKidzz. Wil je weten of het wel iets voor je kind is vraag een gratis proefles aan.  Je kijkt een beetje in de keuken van de cursus typen of de cursus Engels voor kinderen. Veel plezier!

LOI Kidzz is leuk leren!

Gratis Proefles bij LOI Kizz en kans op ASUS laptop

Laat een reactie achter.