Libelle met gratis tas van Iris Maree t.w.v. € 295,-
Geplaatst op:
12/04/2019
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis Kenwood keukenmachine!
Libelle abonnement met gratis tas Iris Maree t.w.v. € 295

Neem een Libelle abonnement voor 1 jaar voor slechts € 15.50 per maand en ontvang Gratis een exclusieve tas van Iris Maree t.w.v. € 295,-.

Libelle extra voordelig

Vrouwen van nu lezen de Libelle! Met een abonnement op dit magazine is het genieten geblazen en met deze actie ontvang je 54 weken lang dit tijdschrift voor slechts € 15.- per maand. Nog nooit was dit tijdschrift zo goedkoop. Wil je dit Libelle magazine cadeau geven geen probleem! Het bezorgadres kan eenvoudig aangepast worden.
Gratis exclusieve tas van Iris Maree t.w.v. € 295,-. Je kunt het abonnement en de prijs natuurlijk voor jezelf bestellen, het abonnement is na de actieperiode eenvoudig opzegbaar. Begin de dag goed met een moment voor jezelf.

Een Libelle moment voor je zelf!Libelle abonnement met gratis tas Iris Maree t.w.v. € 295

 • 54 weken voor slechts € 15.50 per maand.
 • Het abonnement is eenvoudig opzegbaar.
 • Gratis tas van Iris Maree t.w.v. € 295,-.
 • Wil je gebruik maken van deze actie?
 • Ben je opzoek naar meer tijdschrift acties?

Lekker ontspannen

Libelle is het leukste vrouwenmagazine van Nederland. Het is weer een feestje met het tijdschrift op de mat! Dit tijdschrift informeert en inspireert wekelijks vrouwen van 28 tot en met 65 jaar over uiteenlopende onderwerpen. Mode, beauty, culinair, wonen, gezondheid, financiën en relaties komen aan bod. Zeker de moeite waart in combinatie met deze hoge korting.

We hebben het allemaal druk en willen een gezonde maaltijd op tafel zetten? Dat is geen probleem met hulp van een keukenmachine. Hij Kneedt deeg voor brood en banket, perst eenvoudig zacht fruit voor zalige verse sapjes met de citruspers of gebruik de sapcentrifuge voor hard fruit en groenten. Maak zelf je gezonde smoothies met de glazen blender en maal met de glazen multimolen perfect kruiden en noten fijn. De extra snij- en raspschijven zijn weer ideaal om Parmezaanse kaas te raspen of aardappels te snijden. Dit alles lees je allemaal in de Libelle.

Libelle abonnement met gratis tas Iris Maree t.w.v. € 295

Tas van Iris Maree

 • De kleur is off black
 • Met de maten van 27 cm x 20 cm x 7 cm
 • Het materiaal bestaat uit leer van diervriendelijk materiaal, verkleurt niet in de zon, water resistent en eenvoudig te reinigen.
 • De Binnenzijde heeft ruimte voor sleutels, een smartphone, portemonnee én afsluitbare vakjes, een rits en een magneetsluiting.
 • Het Handvat is van cross-over band en een verstelbaar hengsel.
 • De Levertijd is ongeveer 3 tot 4 weken

Met een Libelle abonnement is het genieten!

Libelle abonnement met gratis tas Iris Maree t.w.v. € 295

Laat een reactie achter.