Libelle abonnement met gratis HEMA cadeaubon

Geplaatst op:
28/01/2018
Geldig tot:
18/09/2019
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis zomer vakantieboek!
Libelle abonnement met gratis HEMA cadeaubon

Neem een Libelle abonnement van 13 nummers voor slechts € 29,95 en ontvang Gratis een Hema cadeaubon t.w.v. € 10.-. Dat is dubbel genieten op vakantie.

Libelle extra voordelig

Vrouwen van nu lezen de Libelle! Met een abonnement op dit magazine is het genieten geblazen en met deze actie ontvang je 10 weken lang dit tijdschrift voor slechts € 29.95 i.p.v. € 66.69. Nog nooit was dit tijdschrift zo goedkoop. Wil je dit Libelle magazine cadeau geven geen probleem, het bezorgadres kan eenvoudig aangepast worden. Het mooie van deze actie is dat je gratis een prachtig zomervakantieboek ontvangt. Je kunt het abonnement en de prijs natuurlijk voor jezelf bestellen, het abonnement is na de actieperiode eenvoudig opzegbaar. Begin de dag op je vakantieadres goed met een moment voor jezelf.

Een Libelle moment voor je zelf!Libelle abonnement met gratis zomervakantieboek

  • 10 weken voor slechts € 29.95.
  • Het abonnement is eenvoudig opzegbaar.
  • Gratis zomervakantieboek.
  • Wil je gebruik maken van deze actie?
  • Ben je opzoek naar meer tijdschrift acties?

Lekker ontspannen

Libelle is het leukste vrouwenmagazine van Nederland. Het is weer een feestje met het tijdschrift op de mat! Dit tijdschrift informeert en inspireert wekelijks vrouwen van 28 tot en met 65 jaar over uiteenlopende onderwerpen. Mode, beauty, culinair, wonen, gezondheid, financiën en relaties komen aan bod. Zeker de moeite waart in combinatie met deze hoge korting.

De zomeractie

De Libelle zorgt dat u kunt genieten van alles op het gebied van wonen, tuinieren, mode en culinaire inspiratie. Geniet van de boeiende interviews, grappige rubrieken en herkenbare interviews met lezeressen. De Gratis Hema cadeaubon t.w.v. € 10.- ontvangt u gratis thuis binnen 1 a 2 weken. Wat leuk is aan deze actie is het lezen via de app die het mogelijk maakt digitaal op tablet en telefoon alles te bekijken. Handig voor op reis en onderweg naar u vakantie bestemming.

Met een Libelle is het genieten!

Laat een reactie achter.