Libelle abonnement met Gratis Shabbies schoudertas

Geplaatst op:
22/10/2019
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis HEMA cadeaukaart t.w.v. 10 euro.
Libelle abonnement met Gratis Shabbies schoudertas

Een Libelle abonnement met een gratis Shabbies schoudertas t.w.v. € 199.95 euro. Betaal slechts € 17,50 per maand voor 12 maanden en verwen jezelf met een abonnement.

Libelle met Gratis cadeau

Vrouwen van nu lezen de Libelle! Met een abonnement op dit magazine is het genieten geblazen en met deze actie ontvang je een gratis  t.w.v. € 199.95 euro. Gratis voor jou als abonnee. Lees je favoriete blad met de app die ook digitaal op tablet en telefoon te bekijken is. Handig voor op reis en onderweg.
Nog nooit was dit tijdschrift zo goedkoop en leuk natuurlijk! Wil je dit Libelle magazine cadeau geven geen probleem, het bezorgadres kan eenvoudig aangepast worden. Het mooie van deze actie is dat je gratis een prachtig cadeau ontvangt. Je kunt het abonnement en de prijs natuurlijk voor jezelf bestellen, het abonnement is na de actieperiode eenvoudig opzegbaar.

Gratis Shabbies schoudertas – cognac

Samen met Libelle lezeres en Shabbies Amsterdam ontwierpen ze de ideale schoudertas. Dit stijlvolle exemplaar (31 x 6 x 31 cm) in de kleur cognac is handgemaakt van het beste structuurleer. Deze tas heeft twee stevige hengsels en een extra lang en verstelbaar schouderhengsel, zodat de tas ook goed crossbody gedragen kan worden. Daarnaast een stevige rits aan de buitenkant en binnenkant, zodat u veilig uw spullen kunt opbergen. Kortom: de tas die u altijd al wilde hebben!

Een Libelle moment voor je zelf!

  • Gratis HEMA cadeaukaart t.w.v. 10 euro.
  • Keuze uit diverse abonnementen.
  • Het abonnement is eenvoudig opzegbaar.
  • Wil je gebruik maken van deze actie?
  • Ben je op zoek naar meer tijdschrift acties?

Lekker ontspannen

Libelle is het leukste vrouwenmagazine van Nederland. Het is weer een feestje met het tijdschrift op de mat! Dit tijdschrift informeert en inspireert wekelijks vrouwen van 28 tot en met 65 jaar over uiteenlopende onderwerpen. Mode, beauty, culinair, wonen, gezondheid, financiën en relaties komen aan bod. Zeker de moeite waart in combinatie met deze hoge korting.

De winter actie

De Libelle zorgt dat u kunt genieten van alles over wonen, tuinieren, mode en culinaire inspiratie. Geniet van de boeiende interviews, grappige rubrieken en herkenbare interviews met lezeressen. Het gratis cadeau ontvangt u binnen 1 a 2 weken gratis thuis gestuurd. Wat leuk is aan deze actie is het lezen via de app die het mogelijk maakt digitaal op tablet en telefoon alles te bekijken. Handig voor op reis en onderweg naar u vakantie bestemming of u werk.

Met een Libelle is het genieten!

Libelle abonnement met Gratis Shabbies Amsterdam tas t.w.v. € 199.95

Laat een reactie achter.