Ontvang gratis het LEGO Life magazine!

Geplaatst op:
13/08/2019
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis 5x LEGO Life magazine!
Ontvang gratis het LEGO Life magazine!

Ben je tussen 5 en 9 jaar vraag gratis het LEGO Life Magazine aan. Maak eenvoudig een LEGO ID profiel aan voor gratis abonnement.

Gratis 5 x LEGO Life magazine

Zijn je kinderen gek op LEGO en willen ze graag op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Help u kinderen eenvoudig bij het gratis aanvragen van een jaar abonnement waar ze 5 gratis magazines ontvangen. Het is wel belangrijk dat ze woonachtig zijn in Nederland of Belgiƫ. Help je kind die in aanmerking komt en maak een LEGO ID profiel voor hem / haar aan. Heeft je kind een profiel heeft, kun je meteen inloggen om je te abonneren voor het magazine! Veel speel plezier!

Wat kun je verwachten!

  • Vraag hier je gratis magazine aan.
  • Een tijdschrift vol stripverhalen, activiteiten, creaties van LEGO fans en bouwtips.
  • Je ontvangt het gratis magazine 5 keer per jaar en je kunt altijd stoppen.
  • Het is alleen voor fans van 5-9 jaar
  • Ben je lid van de Club? Zo ja, wordt het abonnement van je kind automatisch bijgewerkt en krijg je het nieuwe LEGO Magazine vanzelf in de brievenbus!
  • Wil je meer gratis tijdschriften bekijken?

LEGO speelgoed

LEGO heeft speelgoed voor kinderen van alle leeftijden en het is overal te wereld te koop. Het LEGO speelgoed vergroot je creativiteit en fantasie en is leuk om mee te spelen. Het is gemaakt om prachtige bouwwerken en voertuigen te maken. Beleef de mooiste avonturen en zelfbedachte plekken, universums en sterrenstelsels mee te verkennen. Je kunt alle soorten stenen gebruiken om jouw eigen unieke huis te bouwen en daarbij mag jij je helemaal uitleven hoe oud je bent maakt niet meer uit. Vind jouw favoriete speelmodus op deze pagina! Veel plezier met je gratis magazines.

Ontvang gratis het LEGO Life magazine!

Ontvang gratis het LEGO Life magazine!

Laat een reactie achter.