Gratis LEGO magazine

Geplaatst op:
13/07/2024
Categorie:
Uw voordeel:
Gratis 5x LEGO Life magazine!
Gratis LEGO magazine

Ben je tussen 5 en 9 jaar vraag gratis het LEGO Life Magazine aan. Het magazine staat vol stripverhalen, activiteiten, creaties en bouwtips. Je ontvangt het blad 4 keer per jaar.

Gratis 5 x LEGO Life magazine

Vraag nu kosteloos het LEGO Life Magazine aan voor kinderen in de leeftijd van 5 tot 9 jaar. Het tijdschrift bevat talloze stripverhalen, leuke activiteiten, inspirerende creaties en handige bouwtips. Je krijgt het magazine vier keer per jaar thuisgestuurd en je hebt de mogelijkheid om oudere edities gratis op internet te raadplegen.

Zijn je kinderen gek op LEGO en willen ze graag op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Help u kinderen eenvoudig bij het gratis aanvragen van een jaar abonnement waar ze 5 gratis magazines ontvangen. Het is wel belangrijk dat ze woonachtig zijn in Nederland of België. Help je kind die in aanmerking komt en maak een LEGO ID profiel voor hem / haar aan. Wanneer u kind een profiel heeft, kun je meteen inloggen om je te abonneren voor het magazine!

Het LEGO Life magazine is een erg leuk en magazine voor kinderen. Het staat vol met stripverhalen, activiteiten, sneak peeks, het laatste LEGO nieuws, posters en nog veel meer. Tip: Lukt het versturen niet? Controleer opnieuw jouw gekozen gebruikersnaam, deze moet uniek zijn en nog niet bestaan.Ontvang gratis het LEGO Life magazine!

Wat kun je verwachten!

  • Vraag hier je gratis magazine aan.
  • Maak direct kans om voor 100 euro LEGO uit te zoeken.
  • Een tijdschrift vol stripverhalen, activiteiten, creaties van LEGO fans en bouwtips.
  • Je ontvangt het gratis magazine 5 keer per jaar en je kunt altijd stoppen.
  • Het is alleen voor fans van 5-9 jaar
  • Ben je lid van de Club? Zo ja, wordt het abonnement van je kind automatisch bijgewerkt en krijg je het nieuwe LEGO Magazine vanzelf in de brievenbus!
  • Wil je meer gratis tijdschriften bekijken?

LEGO speelgoed

LEGO heeft speelgoed voor kinderen van alle leeftijden en het is overal te wereld te koop. Het LEGO speelgoed vergroot je creativiteit en fantasie en is leuk om mee te spelen. Het is gemaakt om prachtige bouwwerken en voertuigen te maken. Beleef de mooiste avonturen en zelfbedachte plekken, universums en sterrenstelsels mee te verkennen. Je kunt alle soorten stenen gebruiken om jouw eigen unieke huis te bouwen en daarbij mag jij je helemaal uitleven hoe oud je bent maakt niet meer uit. Vind jouw favoriete speelmodus op deze pagina! Veel plezier met je gratis magazines.

Ontvang gratis het LEGO Life magazine!

Ontvang gratis het LEGO Life magazine!

Laat een reactie achter.