Je lege inkjet cartridge is geld waard

Geplaatst op:
13/11/2023
Categorie:
Uw voordeel:
Jouw lege inkjet cartridge is geld waard!
Jouw lege inkjet cartridge is geld waard!

Je lege inkjet cartridge is geld waard. De Recycleclub betaalt je voor je lege cartridges. Of je de vergoeding nu zelf houdt of aan een goed doel doneert dat bepaal je zelf.

Lege inkjet cartridge is geld waard

Jouw lege inkjet cartridge is een nieuwe kans voor jou en het milieu. Recycleclub betaalt je voor je cartridge. Met je opbrengst kun je iets leuks doen voor jezelf, of je helpt een goed doel. Je kunt je cartridges inleveren via de post, in een van onze inleverpunten of bij een van onze partners. Kijk op onze website voor meer informatie. Je kunt je cartridges inleveren via de post, in een van onze inleverpunten of bij een van onze partners. Kijk op de website voor meer informatie.

Bescherm het millieu

Alleen al in Europa verdwijnen er ieder jaar 212 miljoen lege inkjet cartridge op de afvalberg. Dit is enorm zonde, een lege cartridge kan wel 2 à 3 keer worden hergebruikt! RecycleClub is een initiatief dat lege cartridges inzamelt en laat hervullen. De vergoeding voor de lege cartridge(s) stort RecycleClub in de kas van goede doelen of op jouw eigen rekening. Zo kun jij een bijdrage leveren aan een circulaire economie en het milieu beschermen.

Check de waarde

Start de rekenmachine om te controleren welke opbrengst je kunt genereren door je lege inkjet cartridge in te leveren! Voer simpelweg het aantal cartridges per categorie in en bekijk het totale bedrag dat je voor vergoeding ontvangt of kunt schenken.

Stuur ze op ’tijdelijk gratis verzending’

Ze verstrekken je een kosteloos verzendlabel om je lege inkjet cartridge naar hun op te sturen, zonder enige vereiste van een minimumbedrag. (Dit geldt ook voor België!)

Geld voor jou of een goed doel

Vanaf heden heb jij de vrijheid om te bepalen naar welke bestemming wij jouw vergoeding voor de lege inkjet cartridge  overmaken. Je hebt de keuze om het geld te schenken aan een van de vier goede doelen of om het bedrag rechtstreeks op jouw eigen rekening te ontvangen. Ben je op zoek naar meer Gratis producten kijk even op onze site.

Jouw lege inkjet cartridge is geld waard!

Laat een reactie achter.