Loopt Gratis door het LED Doolhof en win

Geplaatst op:
19/01/2018
Geldig tot:
04/07/2019
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis Ledverlichting
Loopt Gratis door het LED Doolhof en win

ENGIE wil weten hoe u denkt over uw energieverbruik. Doe Gratis en loop door het LED Doolhof en win een Philips Hue Starter Kit t.w.v. € 199,-.

Loopt Gratis door het LED Doolhof en win

Ontdek het LED Doolhof

Uw deelname aan het LED Doolhof wordt beloond! U maakt gratis kans op een Philips Hue Starter Kit t.w.v. € 199,-. Engie is benieuwd hoe de Nederlandse energieverbruikers om gaan met hun eigen energieverbruik. Door slim door het LED Doolhof te lopen (2 minuten) maak u direct kans op een Hue starters kit die zeer van pas komt in deze donkere dagen.

Je kunt direct zien wat andere deelnemers gestemd hebben en je eigen mening vergelijken. LED-lampen hebben een veel langere levensduur en deze lichtbronnen verbruiken 90% minder energie. Speel gratis mee met het LED Doolhof of een van de andere acties van Engie.

Wat doe jij met Energie

Ben je optimistische over de opwekking van energie? Engie streeft naar Energieopwekking die mooi is voor de wereld en voor u. De relatief nieuwe aanbieder van energie richt zich 100% op milieu vriendelijke opwekking. ENGIE (Electrabel) is klaar voor de toekomst en blijft innoveren in nieuwe ontwikkelingen die goed zijn voor de mens en het milieu. Ze zijn gefocust op wat niet meer mag, en over wat er allemaal kan! Door mee te doen met deze enquête geeft u Engie bruikbare informatie om beter in te spelen in een markt die snel veranderd.

Samen besparen!

Samen kunnen veel energie besparen! Door kleine inspanningen merken we dit in ons leefcomfort en besparen wel heel veel energie. Doen we dat met zijn alle, gaat de wereld er een stuk beter uitzien. Kleine besparingen kun je eenvoudig thuis realiseren. We gebruiken met zijn alle heel veel energie misschien wel te veel energie. Enkele wasmachinetips: Koop een Energiezuinige machine en was op lagere temperaturen. Was altijd met een volle machine dit je in de Eco stand zet. Doe je mee met het LED Doolhof om onze planeet te redden? Dank u wel!

Loopt door het LED Doolhof en win

Loopt Gratis door het LED Doolhof en win

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!