Lebara 6 maanden 50% korting + € 60 bol.com bon

Geplaatst op:
04/04/2024
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
6 md 50% korting en bol.com bon!
Lebara 6 maanden 50% korting + € 60 bol.com bon

Voordeligste Sim Only deal van Lebara! 10 Gb onbeperkt bellen/ sms met gratis aansluitkosten, 6 mnd 50% korting + €60 bol.com cadeaubon zolang je contract loopt.

Lebara korting actie

Lebara heeft een unieke deal! Sluit nu een 1- of 2-jarig Sim Only abonnement af en ontvang een gratis Bol.com cadeaukaart ter waarde van € 60,-. En betaal je tijdelijk geen aansluitkosten ter waarde van € 15,-. Je behoudt je eigen telefoonnummer en profiteer zolang je contract loopt van 50% korting op alle Sim Only abonnementen.

En ben je niet tevreden? Krijg je je geld terug! Ontdek de meest voordelige Sim Only aanbieding van Lebara en profiteer van slechts € 3,- voor 1GB aan data en 150 belminuten. Maak gebruik van het betrouwbare en veilige KPN-netwerk voor je abonnementsbehoeften. En je Lebara bundel geldig in alle Europese landen.

Is je bundel opgebruikt? Blijf eenvoudig bellen, sms’en en internetten voor slechts 12 cent per minuut/sms en 10 cent per MB. Wil je voorkomen dat je over je bundel gaat? Stel een belplafond van € 10,- per maand in om onaangename verrassingen te voorkomen. En ga je buiten je bundel, kun je dit altijd gemakkelijk en voordelig aanvullen.

Sim Only

Lebara winterdeal met Gratis aansluitkosten

  • Flexibel en voordelig Lebara abonnement.
  • Eenvoudig en Gratis maandelijks aan te passen.
  • Betrouwbaar, snel en stabiel 4G-netwerk van KPN.
  • Regel alles zelf via MyLebara.
  • Gratis nummerbehoud.
  • Heb je interesse in deze actie.
  • Voor meer actie kun je even hier kijken.

Kies je voor nummerbehoud

Wil je profiteren van deze voordelige actie en eenvoudig overstappen naar een Lebara Sim Only? Dat kan nu extra goedkoop! Om gebruik te maken van deze actie dien je 4 maanden voor het einde van je huidige contract over te stappen naar Lebara. Je kunt je oude nummer behouden en geen nieuw nummer aan te vragen. Lebara regelt het opzeggen van je huidige contract bij je oude provider, zo je altijd bereikbaar blijft en geen dubbele kosten maakt. En dat allemaal en je veel minder betaalt!

Pluspunten bij een overstap

Er zijn talloze aanbieders van Sim Only abonnementen, het kiezen van het juiste plan kan een uitdaging zijn. Gelukkig is dit het perfecte moment om te profiteren van aantrekkelijke kortingen bij Lebara! Bij Lebara maak je gebruik van het betrouwbare, snelle en stabiele 5G-netwerk van KPN.

Alle Sim Only bundels bieden 4G-internet met een maximale downloadsnelheid van 75 Mbps en een uploadsnelheid van 25 Mbps. !n Nederland en in de rest van de EU en Zwitserland. Wil je nog sneller internet? Verhoog je snelheid naar 150 Mbps voor slechts € 0,50 extra. Maak nu de juiste keuze en profiteer van de voordelen van Lebara!

Lebara 6 maanden 50% korting + € 60 bol.com bon

Lebara

Een Reactie op "Lebara 6 maanden 50% korting + € 60 bol.com bon"

  1. ik wil graag een telefoon winnen

Laat een reactie achter.