Lebara Black Friday Gratis aansluiten en 50% korting

Geplaatst op:
22/11/2021
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis aansluitkosten + 50% korting!
Lebara Black Friday Gratis aansluiten en 50% korting

De goedkoopste Sim Only lentedeal van Lebara! Nu 50% korting op alle Sim Only en Gratis aansluitkosten t.w.v. € 15.-. 5GB + onbeperkt bellen van € 10.- nu € 5.-.

Lebara Black Friday deal

Goed nieuws voor iedereen die een Lebara Sim Only abonnement wil afsluiten. In deze zomerperiode hoeven alle klanten die kiezen voor Sim Only van Lebara geen aansluitkosten te betalen. Deze Lebara Zomerdeal geldt voor alle Sim Only abonnementen. Sluit een voordelig Lebara Sim Only af en betaal je tijdelijk geen € 15,- aansluitkosten op alle Sim Only abonnementen. Profiteer van 50% korting op alle abonnementen.

De bundel die je uitkiest is lekker geldig in de geheel Europa. Is je bundel leeg? Bel, sms en internet je eenvoudig verder voor 12 cent per minuut / sms en 10 cent per MB. Wil je niet over je bundel heen hebben ze een belplafond van 10 euro per maand ingesteld. Zo loop je nooit tegen een te hoge rekening op. Het is altijd mogelijk een makkelijk en voordelig je buitenbundeltegoed op te waarderen.

Sim OnlyLebara winterdeal met Gratis aansluitkosten

Kies je voor nummerbehoud

Iedereen kan eenvoudig overstappen naar een Lebara Sim Only en dat is nu wel erg goedkoop. Wil van deze actie gebruikmaken moet je 4 maanden voor het einde van je contract bij je oude provider overstappen vaan Lebara. Je neemt je oude nummer gewoon mee, een nieuw nummer afsluiten is niet zo handig. Lebara zegt je oude contract op bij je huidige provider. Zo blijf je altijd bereikbaar, gaat veel minder betalen en maak je geen dubbele kosten.

Alleen pluspunten bij een overstap

Er zijn vele aanbieders van Sim Only abonnementen. Om de juiste keuze te maken moet je op het juist moment een aanbieding scoren! Dit is jouw moment om een mooie korting te pakken. Lebara maakt gebruik van het betrouwbare, snelle en stabiele 4G Netwerk van KPN. Alle sim Only bundels hebben 4G internet met maximaal 75 Mbps downloadsnelheid en 25 Mbps uploadsnelheid. En dat is niet alleen in Nederland, zelfs in de rest van de EU en Zwitserland ga je eenvoudig deze snelheden behalen. Ben je toe aan nog sneller internet? Verdubbel je snelheid naar 150 Mbps voor een halve euro meer.

Lebara cashback en Gratis aansluitkosten

Lebara Black Friday Gratis aansluiten en 50% korting

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!