Lebara tot € 50,- cashback en 3 md 50% korting

Geplaatst op:
21/06/2022
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
3 md 50% korting + € 50.- cashback
Lebara tot € 50,- cashback en 3 md 50% korting

De goedkoopste Sim Only deal van Lebara! Nu tot € 50,- cashback, 3 maanden 50% korting en geen aansluitkosten t.w.v. € 15.-. Ga voor een stabiel KPN netwerk.

Lebara 3 maanden 50% korting

Goed nieuws voor iedereen die een Lebara Sim Only abonnement wil afsluiten. In deze periode hoeven alle klanten die kiezen voor Sim Only van Lebara geen aansluitkosten te betalen. Deze Lebara deal geldt voor alle 2 jarige Sim Only abonnementen. Sluit een voordelig Lebara Sim Only af en betaal je tijdelijk geen € 15,- aansluitkosten op alle Sim Only abonnementen. Profiteer van tot € 50.- cashback op alle abonnementen. En ontvang 3 maanden tot 50% korting op je abonnement.

De bundel die je uitkiest, is lekker geldig in de geheel Europa. Is je bundel leeg? Bel, sms en internet je eenvoudig verder voor 12 cent per minuut / sms en 10 cent per MB. Wil je niet over je bundel heen hebben ze een belplafond van 10 euro per maand ingesteld. Zo loop je nooit tegen een te hoge rekening op. Het is altijd mogelijk een makkelijk en voordelig je buitenbundeltegoed op te waarderen.

Sim Only

Lebara winterdeal met Gratis aansluitkosten

  • Flexibel en voordelig abonnement.
  • Eenvoudig en Gratis maandelijks aan te passen.
  • Betrouwbaar, snel en stabiel 4G netwerk van KPN.
  • Regel alles zelf via MyLebara.
  • Gratis nummerbehoud.
  • Heb je interesse in deze actie.
  • Voor meer actie kun je even hier kijken.

Kies je voor nummerbehoud

Iedereen kan eenvoudig overstappen naar een Lebara Sim Only en dat is nu wel erg goedkoop. Wil van deze actie gebruikmaken moet je 4 maanden voor het einde van je contract bij je oude provider overstappen vaan Lebara. Je neemt je oude nummer gewoon mee, een nieuw nummer afsluiten is niet zo handig. Lebara zegt je oude contract op bij je huidige provider. Zo blijf je altijd bereikbaar, gaat veel minder betalen en maak je geen dubbele kosten.

Alleen pluspunten bij een overstap

Er zijn vele aanbieders van Sim Only abonnementen. Om de juiste keuze te maken moet je op het juist moment een aanbieding scoren! Dit is je moment om een mooie korting te pakken. Lebara maakt gebruik van het betrouwbare, snelle en stabiele 5G Netwerk van KPN. Alle sim Only bundels hebben 4G internet met maximaal 75 Mbps downloadsnelheid en 25 Mbps uploadsnelheid. En dat is niet alleen in Nederland, zelfs in de rest van de EU en Zwitserland ga je eenvoudig deze snelheden behalen. Ben je toe aan nog sneller internet? Verdubbel je snelheid naar 150 Mbps voor een halve euro meer.

Lebara cashback en Gratis aansluitkosten

Lebara tot € 50,- cashback en 3 md 50% korting

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!