Gratis €60,- bol.com cadeaubon en 25% korting bij Lebara

Geplaatst op:
02/06/2023
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
6 md 50% korting en bol.com bon!
Gratis €60,- bol.com cadeaubon en 25% korting bij Lebara

Ontdek nu de voordeligste Sim Only deal van Lebara! Met gratis aansluitkosten € 15,-, gratis Bol.com cadeaukaart van € 60,- en 25% korting zolang je contract loopt.

Lebara abonnement met Voordeel

Lebara heeft een unieke Black Friday deal! Sluit nu een 1- of 2-jarig Sim Only abonnement af en ontvang een gratis Bol.com cadeaukaart ter waarde van € 60,-. Bovendien betaal je tijdelijk geen aansluitkosten ter waarde van € 15,-. Je behoudt je eigen telefoonnummer en profiteer zolang je contract loopt van 25% korting op alle Sim Only abonnementen. En ben je niet tevreden? Dan krijg je je geld terug!

Kies voor de voordeligste Sim Only deal van Lebara en betaal slechts € 3,- voor 1GB data en 150 belminuten. Maak gebruik van het stabiele en veilige KPN netwerk voor al je abonnementen. Bovendien is je Lebara bundel geldig in heel Europa. Is je bundel leeg? Dan bel, sms en internet je eenvoudig verder voor 12 cent per minuut/sms en 10 cent per MB. Wil je niet over je bundel heen gaan? Dan kun je een belplafond van € 10,- per maand instellen, zodat je nooit tegen een te hoge rekening aanloopt. En als je buitenbundeltegoed op is, kun je dit altijd makkelijk en voordelig opwaarderen.

Sim Only

Lebara winterdeal met Gratis aansluitkosten

  • Flexibel en voordelig Lebara abonnement.
  • Eenvoudig en Gratis maandelijks aan te passen.
  • Betrouwbaar, snel en stabiel 4G-netwerk van KPN.
  • Regel alles zelf via MyLebara.
  • Gratis nummerbehoud.
  • Heb je interesse in deze actie.
  • Voor meer actie kun je even hier kijken.

Kies je voor nummerbehoud

Wil jij ook profiteren van deze voordelige actie en eenvoudig overstappen naar een Lebara Sim Only? Dat kan nu extra goedkoop! Om gebruik te maken van deze actie dien je 4 maanden voor het einde van je huidige contract over te stappen naar Lebara. Je kunt gewoon je oude nummer behouden en hoeft dus geen nieuw nummer aan te vragen. Lebara regelt het opzeggen van je huidige contract bij je oude provider, waardoor je altijd bereikbaar blijft en geen dubbele kosten maakt. En dat allemaal terwijl je veel minder betaalt!

Alleen pluspunten bij een overstap

Er zijn talloze aanbieders van Sim Only abonnementen, maar het is niet altijd makkelijk om de juiste keuze te maken. Gelukkig is dit hét moment om een mooie korting te pakken bij Lebara! Bij Lebara maak je gebruik van het betrouwbare, snelle en stabiele 5G netwerk van KPN. Alle Sim Only bundels hebben 4G internet met een maximale downloadsnelheid van 75 Mbps en een uploadsnelheid van 25 Mbps. En dat niet alleen in Nederland, ook in de rest van de EU en Zwitserland behaal je eenvoudig deze snelheden. Wil je nog sneller internet? Verdubbel dan je snelheid naar 150 Mbps voor slechts € 0,50 meer.

Lebara actie en Gratis aansluitkosten

Gratis €60,- bol.com cadeaubon en 25% korting bij Lebara

Een Reactie op "Gratis €60,- bol.com cadeaubon en 25% korting bij Lebara"

  1. ik wil graag een telefoon winnen

Laat een reactie achter.