Bij Laudius 14 dagen gratis proberen en 50% korting

Geplaatst op:
15/06/2020
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
15 dagen gratis proberen!
Bij Laudius 15 dagen gratis proberen en 50% korting

Wil je een leuke thuisstudie gaan volgen maak bij Laudius de beste deal! Je kunt nu 14 dagen gratis proberen, betaald geen inschrijfgeld en ontvangt 50% korting.

Laudius opleidingen

Laudius heeft de prijzen in je voordeel aangepast en het inschrijfgeld t.w.v. € 30.- geschrapt! Dit is een ideale mogelijkheid om te gaan starten met thuis studeren op je eigen tempo. Zoek een opleiding uit die bij je past of waar je in de toekomst veel aan kan hebben. Let op! Een opleiding volgen moet leuk zijn en daarom ben je bij Laudius op het juiste adres. Start vandaag nog en profiteer van 50% korting en 14 dagen gratis proberen.

Alle voordelen op een rijBij Laudius 15 dagen gratis proberen en 50% korting

  • Je kunt binnen 1 minuut starten.
  • Het is echt het laagste lesgeld van Nederland.
  • Lekker géén inschrijfgeld (elders € 30,-).
  • Handig 14 dagen Gratis proberen en 50% korting.
  • Gezellig studeren in je eigen tempo.
  • Ondersteuning van top docenten met jaren ervaring.
  • Altijd erkende opleidingen en diploma’s.
  • Open boek examens doe je thuis.
  • Het inschrijfgeld is € 0.0.

Over Laudius

Dit opleidingsinstituut is de meest uitgebreide en goedkoopste aanbieder van thuisopleidingen in Nederland. Je kunt hier profiteren van 40 jaar internationale ervaring op het gebied van thuisstudie. De hoge kennis en de vele ervaring die Laudius in die lange tijd heeft opgedaan wordt gebruikt bij het ontwikkelen van kwalitatief hoogwaardige cursussen die altijd perfect aansluiten op de laatste arbeidsmarkttrends.

Wat moet je weten

De prijzen zijn laag en de kwaliteit hoog, het inschrijf is € 0.0 en 30 dagen gratis proberen! wat wil je nog meer. Ga met plezier studeren en maak gebruik van de voordelen. Ik zou zeggen doen. Wil je vergelijken met andere opleidingen kijk dan even hier. Volg bij voorbeeld de opleiding particulier onderzoeker, dan heb je een super spannende en afwisselende baan maar dien je je wel constant bewust te zijn van de wettelijke kaders waarbinnen je kan en mag werken. Deze thuisstudie leidt je in no-time op voor het officieel erkende diploma Particulier Onderzoeker van de SVPB (Stichting Vakexamens voor de Particuliere Beveiligingsorganisaties).

Nu 14 dagen gratis proberen

Bij Laudius 15 dagen gratis proberen en 50% korting

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!