Gratis APK bij een auto onderhoudsbeurt!

Geplaatst op:
31/03/2021
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis APK bij onderhoudsbeurt!
Gratis APK bij een auto onderhoudsbeurt!

Bij KwikFit een gratis APK t.w.v. € 20,-. Plan online een onderhoudsbeurt in voor jouw auto inclusief een gratis keuringscheck.

Maak online je afspraak voor een APK

Is jouw auto klaar voor de zomer? Maak bij Kwikfit een online afspraak voor een kleine- of grote onderhoudsbeurt en ontvang een gratis APK t.w.v. € 20,-. Zo ga je veilig en zonder problemen op vakantie. Bespaar veel geld op het onderhoud van u auto en bel vandaag nog.

Is u auto alweer aan een keuring toe? Veel autobezitters maken de keuze om de keuring te combineren met een onderhoudsbeurt. Bij KwikFit kunt u tot en met 14 april profiteren van een APK helemaal gratis in combinatie met een onderhoudsbeurt. Zo sla je 2 vliegen in een klap en betekent besparen in tijd en geld.

Gratis APK hoe handigGratis APK bij een auto onderhoudsbeurt!

  • Bij KwikFit een gratis APK t.w.v. € 20,-.
  • Deze actie geldt bij elke grote of kleine beurt.
  • Zorg dat veilig op vakantie gaat
  • Het auto-onderhoud geldt voor alle merken.
  • Maak snel een online afspraak.
  • Voor meer aanbiedingen ga even naar Gratis247.

Is jouw auto vakantie klaar?

Op de vakantie moet de auto vaak hard werken en wordt zwaar belast. Het gewicht van de zware bagage, een warm klimaat, eventueel een caravan of aanhanger er achter het is zwaar. Ga probleemloos op vakantie en geef jouw auto een kleine of grote onderhoudsbeurt.

Is de auto aan een onderhoudsbeurt toe? Bij KwikFit verrichten ze onderhoud aan alle automerken, wat voor merk je rijdt je kunt met je auto bij KwikFit terecht. Maak snel een online afspraak en profiteer van de gratis actie.

Doe op tijd je onderhoud bij KwikFit

KwilFit is een vertrouwd en betaalbaar adres waar je de beste onderhoudsbeurten kan laten uitvoeren. Bij de grootste RDW-erkende keuringsinstantie is goede een APK erg belangrijk is. Het bedrijf KwikFit krijgt jaarlijks een keuring  TÜV Nederland voor veilig en betrouwbaarheid.

Ben je eigenaar van een oudere auto? Laat een kleine beurt na 1 jaar of na 15.000 kilometer uitvoeren. Een grote onderhoudsbeurt is erg belangrijk na 2 jaar of na 30.000 kilometer. Rij je in een nieuwe auto? Je krijgt een melding voor een onderhoudsbeurt op de daschbord. Voor meer gratis vervoeracties kijk even hier!

Gratis APK bij een auto onderhoudsbeurt!

Gratis APK bij een auto onderhoudsbeurt!

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!