KRO Gids geeft Gratis Detective tijdschrift cadeau
Geplaatst op:
12/04/2019
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis Detective magazine
KRO Gids Actie met Gratis Detectives tijdschrift cadeau

KRO Gids actie waar je gratis een Detective magazine cadeau ontvangt. Beantwoord een vraag om dit Detective tijdschrift gratis thuis te ontvangen.

KRO gids geeft gratis magazine weg

De KRO Gids bestaat heeft een speciale jubileumactie. Beantwoord een vraag en ontvang een gratis Detectives magazine die je kosteloos thuis ontvangt! Er zijn geen verdere verplichtingen lekker voor niets dat is het motto! Wil je lid worden van KRO-NCRV? Hebben ze een mooie aanbieding voor jou. Het 1e jaar maak je kennis en het 2e jaar betaal je eenmalig € 10. Na het jaar stopt dit lidmaatschap automatisch.

Abonnement KRO gids!KRO Gids Actie met Gratis Detectives tijdschrift cadeau

  • Er is een leuke actie om lid te worden.
  • Gratis een spannend Tijdschrift van Midsomer Murders.
  • Een actie die geheel vrijblijvend en kost niets.
  • Voor meer leuke Tv gidsen kunt u hier even kijken.
  • Heeft u interesse in deze KRO actie?

De KRO Gids is meer!

KRO Magazine is meer dan alleen een tv gids. Dit KRO magazine van de Vereniging Katholieke Radio Omroep biedt naast uitgebreide programmagegevens, interviews, reportages, ingezonden brieven en dag tips. Wilt u om wat voor reden uw huidige abonnement op KRO tijdschrift stop zetten is dit gemakkelijk door het sturen van een e-mail.

Wil profiteren van deze actie?

Er zijn vele televisiegidsen met leuke acties. Een ervan is het KRO magazine wat een gratis magazine weggeeft. Je hoeft geen lid te zijn om het tijdschrift te scoren. Ze kunnen bellen of je gebruik wil maken van een scherpe aanbieding. Heb je interesse profiteer van deze actie en doe je voordeel ermee. Maak het eerste jaar kennis met KRO of NCRV en betaal het tweede jaar eenmalig € 10,- voor een lidmaatschap. Wil je het magazine een gratis proberen?

Maak kennis met KRO of NCRV

Wil je eens Kennis maken met KRO of NCRV? Neem een abonnement op een van deze gidsen en stop je het eerste jaar niet, wordt het na een jaar automatisch omgezet in een lidmaatschap. Hiervoor machtig je ze om eenmalig € 10,- euro automatisch van je rekening af te schrijven. Ben je niet overtuigt en wil je een gratis tijdschrift ontvangen? Vul hier je gegevens in en ontvang het binnen enkele dagen in je brievenbus.

Wat ontvang je allemaal

  • 3x per jaar Mijn KRO of Mijn NCRV tijdschrift met leuke aanbiedingen.
  • Gratis programma’s bijwonen van deze organisaties.
  • Toegang tot exclusieve evenementen, het BinnensteBuiten Festival en Night of the Proms
  • Wil je deze aanbieding vergelijken met andere Tv gidsen?
  • Interesse? Vraag hier je abonnement aan.

KRO Gids met Gratis magazine!

KRO Gids Actie met Gratis Detectives tijdschrift cadeau

Laat een reactie achter.