Koop 2 tijdschriften en krijg Hamamdoek cadeau

Geplaatst op:
12/02/2024
Categorie:
Uw voordeel:
Hamamdoek cadeau
Koop 2 tijdschriften en krijg Hamamdoek cadeau

Koop 2 tijdschriften en ontvang een hamamdoek t.w.v. € 19.95 cadeau. Het is een verrassing welke kleur je ontvangt! Tijdschriften én hamamdoek een perfect moederdag cadeau!

Hamamdoek cadeau

Ontvang nu een leuke verrassing bij aankoop van 2 tijdschriften! Koop bij MyMagazines.nl 2 tijdschriften en ontvang een gratis hamamdoek ter waarde van € 19,95 cadeau. Het is een verrassing welke kleur je ontvangt, maar één ding is zeker: deze hamamdoek zal jouw strand- of zwembaddagen nog aangenamer maken. Mis deze kans niet en koop nu 2 tijdschriften bij MyMagazines.nl om jouw gratis hamamdoek te ontvangen!

Moederdag cadeautip!

Wil je jouw moeder dit jaar echt verrassen op Moederdag? Kies dan voor een origineel én praktisch cadeau: een tijdschriftenpakket met een gratis hamamdoek erbij! Zo geef je jouw moeder niet alleen eindeloos leesplezier, maar ook een heerlijke hamamdoek om mee te nemen naar het strand of het zwembad. Ons assortiment aan tijdschriften is zeer uitgebreid en bevat onder andere JAN, ELLE, Cosmopolitan, Harper’s Bazaar en Women’s Health. Bij aankoop van minimaal 2 tijdschriften ontvang je een gratis hamamdoek ter waarde van €19,95. Het is een verrassing welke kleur je ontvangt, maar één ding is zeker: met dit cadeau tover je gegarandeerd een glimlach op het gezicht van jouw moeder op Moederdag!

Tijdschriften met korting

My Magazines biedt het hele jaar door flinke kortingen op abonnementen en losse tijdschriften. Maar naast deze kortingen zijn er ook nog extra acties gedurende het jaar. Zoek je nog een leuk cadeau voor de feestdagen? Geef een abonnement op een tijdschrift cadeau en ontvang er zelf ook eentje cadeau. Er zijn 18 verschillende titels om uit te kiezen, dus er is voor ieder wat wils. Verwen jezelf en anderen met een abonnement op een leuk tijdschrift via My Magazines. Doe mee ververas je Moeder met Moederdag. Voor nog meer acties van leuke tijdschriften kijk even hier.

Koop 2 tijdschriften en krijg Hamamdoek cadeau

Koop 2 tijdschriften en krijg Hamamdoek cadeau

Laat een reactie achter.