Kom Gratis in de Kas op 11 en 12 juni 2022

Geplaatst op:
05/06/2021
Geldig tot:
25/11/2022
Categorie:
Uw voordeel:
Neem een kijkje bij de kwekers.
Kom in de Kas op 6 en 7 april 2019

Wil je eens een kijkje nemen bij onze kwekers? Doe mee met “Kom in de Kas” en ga op 11 en 12 juni 2022 naar een kweker bij jou in de buurt. Een lekker dagje Gratis weg.

Gratis naar “Kom in de Kas”

Kom naar het grootste glastuinbouwevenement van Nederland. Dit is dit jaar op zaterdag 11 & zondag 12 juni. Bezoek hier de pagina van de locatie die je wilt bezoeken om te kijken welke activiteiten er die dag allemaal zijn. Er zijn diverse locaties met leuke kinderactiviteiten.

Doe een leuke ervaring op door te kijken bij een bloemen of tomatenkwekers of bij een kweker van tropische planten. Veel kwekers in heel Nederland doen mee met deze dag. Honderden gastvrije groente-, bloemen- en plantenkwekers openen hun deuren van de kweekkas. Voor meer gratis producten kijk even hier.

Dit zijn enkele locaties

Kom je ook?

De openingstijden van de kassen tijdens ‘Kom in de Kas’ is afhankelijk van het gebied waar je de kas wilt bezoeken. Deze informatie over de deelnemende regio’s wordt binnenkort bekendgemaakt. Kom in de Kas is helemaal gratis te bezoeken. Je hoeft geen entreekaartje te kopen. Er is een bakje koffie en thee voor de liefhebbers.

Ieder jaar doen verschillende locaties door heel Nederland mee aan Kom in de Kas. Op 11 & 12 juni 2022 doen de onderstaande regio’s mee. Klik op jouw gewenste regio en zie welke bedrijven je tijdens Kom in de Kas kunt bezoeken!

Neem een kijkje ‘Kom in de Kas’

Kom in de Kas vestigt hoop op 2022

Laat een reactie achter.