Gratis Traceersticker bij diefstal of vermissing!

Geplaatst op:
11/05/2022
Categorie:
Uw voordeel:
Gratis Traceersticker bestellen!
Gratis Traceersticker bij diefstal of vermissing!

Bestel maximaal 3 gratis “Be Traceable” Stickers! Superhandig om je materiaal tegen diefstal te beveiligen. Extra sterke sticker met 7 jaars buitenkwaliteit.

Merk je spullen tegen diefstal!

Bestel nu gratis 3 stickers bij het KNRM om je materiaal te beschermen tegen diefstal en vermissing. Noteer duidelijk je naam en telefoonnummer op de sticker. Zo kunnen de dames en heren van de KNRM je verdwenen materiaal snel terug kunt vinden. Bespaar je redders onnodige en zeer kostbare zoekacties. De sticker is van goede kwaliteit en blijf zeker 7 jaar zitten. Na deze 7 jaar mag gewoon een nieuwe bestellen.

Bestel gratis traceerstickerGratis Traceersticker bij diefstal of vermissing!

  • De sticker is zeer sterk klevend
  • Bestand tegen 7 jaars buitenkwaliteit.
  • Sterk en kan tegen een stootje.
  • Bijgeleverde transparante folie over de sticker heen plakken.
  • Vul het formulier in en ontvang de gratis sticker thuis.
  • Zeker 3.500 collega (kite)surfers en eigenaren van open boten gingen je voor.
  • Voor meer gratis artikelen en Gratis spullen kunt u even hier kijken.
  • Bestel hier de gratis stickers.

Hoe werkt het

Wanneer je met klein (surf)materiaal het water/zee op gaat, is er kans dat je je zeil, kite, board, boot en ander materiaal zoekraakt. De KNRM heeft nu een slimme actie ontwikkeld om het materiaal dat zoekraakt weer snel bij de huidige eigenaar te krijgen. Dat doen ze door een speciale Be Traceable sticker om op je board/boot en/of materiaal te plakken, waarop je jouw naam en mobiele nummer kunt invullen.

Je maakt het iedereen ( inclusief jezelf!) makkelijker met je jouw mobiele telefoonnummer en adres op je materiaal. Je hebt je materiaal snel terug en je bespaart de redders nodeloze en zeer kostbare zoekacties. Laat de Kustwacht/KNRM niet naar jou zoeken, jij veilig aan wal en je board drijft nog rond op het water. Bestel snel de sticker en zorg dat je de problemen voor blijft. Nog veel waterplezier deze zomer.

Gratis Traceersticker bij diefstal!

Gratis Traceersticker bij diefstal of vermissing!

Laat een reactie achter.