Gratis bij KNGF Geleidehonden puppy Reza volgen

Geplaatst op:
19/03/2020
Geldig tot:
09/04/2021
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis meedoen!
Gratis bij KNGF Geleidehonden puppy Reza volgen

Bij KNGF geleidehonden volg je 4 weken lang de avonturen van puppy Reza. Ze verlaat het nestje en gaat naar een pleeggezin. Met de gratis updates krijg je een inkijkje bij het fokgastgezin.

KNGF Geleidehonden heeft een nieuwe pup

Je kunt nu 4 weken lang de spannende avonturen van het hondje Reza volgen. KNGF Geleidehonden geeft de pup Reza digitaal cadeau. Je ontvangt zo elke week leuke foto’s van Reza in je mail. Volgt zijn avonturen en zie in een korte tijd hoe de dagen van een (toekomstige) geleidehond eruit zien. De ontmoeting start vanaf zijn geboorte tot het moment dat hij aan het werk gaat bij KNGF geleidehonden.

Volg 4 weken lang de wereld van puppy Reza. Binnenkort verlaat ze het nestje en gaat naar een pleeggezin. In deze gratis updates krijg je een inkijkje bij het fokgastgezin en volg je haar eerste avonturen bij haar puppypleeggezin.

   Gratis bij KNGF Geleidehonden puppy Reza volgen  Gratis bij KNGF Geleidehonden puppy Reza volgen

Dit vindt je vast een beetje gek, we leggen het even uit. Zo beleef je vier weken lang de avonturen van Reza. In het echt duurt dit traject veel langer, je krijgt een kijkje in het dagboek van Reza. Vind je dit leuk om te volgen? Schrijf je eenvoudig in via het formulier en ontvangt een maand lang elke week een bericht met leuke foto’s van Reza. Wacht niet te lang en kom erachter wat er allemaal komt kijken bij de opvoeding van een blindengeleidehond!

Een geleidehond

  • Veiligheid: de baas hoeft niet meer bang te zijn te vallen of ergens tegenaan te lopen.
  • Snelheid: de baas hoeft niet meer te zoeken naar zebrapaden of alternatieve routes bij weg opbrekingen.
  • Bewegingsvrijheid: de baas gaat gemakkelijker naar buiten.
  • Vriendschap: de baas heeft altijd een vriend bij zich om contact te leggen.

Een echte vriend

Weet je dat veel blinde of slechtziende mensen last hebben van fout geplaatste fietsen, vuilnisbakken, terrasstoelen waar stoepen vol van staan. Met een blindengeleidehond merk je daar gelukkig niets van. De hond leidt zijn blinde of slechtziende baas eenvoudig om deze hindernissen heen. Hij brengt zijn baas op commando kwispelend naar de bushalte, station trap of informatiebalie. Prachtig om te zien is dat de blindengeleidehond een commando kan weigeren bij gevaar. Zo voorkomt hij dat zijn blinde baas een ongeluk overkomt. Wil je meer Gratis producten en gratis spullen bekijken?

Gratis leuk cadeau bij KNGF Geleidehonden!

Gratis bij KNGF Geleidehonden puppy Reza volgen

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!