Doe gratis KNGF Geleidehonden Quiz

Geplaatst op:
22/12/2020
Geldig tot:
22/12/2021
Categorie:
Uw voordeel:
Gratis meedoen!
Doe gratis KNGF Geleidehonden Quiz

Doe mee KNGF geleidehonden quiz en test je kennis over geleidehonden. Alle deelnemers maken kans op een Boekenbon t.w.v. € 100,-. Start de quiz en win!

KNGF Geleidehonden Quiz

Weet jij alles over geleidehonden? Wat kunnen onze honden wel en niet? En mag je ze nou aaien? Weet jij hoe het zit? Test je kennis en maak kans op een boekenbon t.w.v. € 100! Doe direct mee. KNGF geleidehonden stichting helpt mensen met een beperking. Ze helpen deze mensen om hun wereld te vergroten en zelfstandigheid te behouden.

Dit doen ze met de inzet van professioneel getrainde hulphonden. Ze kunnen weer een leuke baan vinden, daten, op vakantie gaan, en een restaurant bezoeken. Voor deze mensen met een beperking is dat een hele uitdaging en daarom mogen wij ze helpen. Een hulphond maakt de stap naar buiten kleiner, zodat het sociale leven groter wordt.

   Doe gratis KNGF Geleidehonden Quiz Doe gratis KNGF Geleidehonden Quiz Gratis bij KNGF Geleidehonden puppy Reza volgen

Doe je de Quiz

Dit vindt je vast een beetje gek, we leggen het even uit. Zo beleef je vier weken lang de avonturen van Reza. In het echt duurt dit traject veel langer, je krijgt een kijkje in het dagboek van Reza. Vind je dit leuk om te volgen? Schrijf je eenvoudig in via het formulier en ontvangt een maand lang elke week een bericht met leuke foto’s van Reza. Wacht niet te lang en kom erachter wat er allemaal komt kijken bij de opvoeding van een blindengeleidehond!

Een geleidehond

  • Veiligheid: de baas hoeft niet meer bang te zijn te vallen of ergens tegenaan te lopen.
  • Snelheid: de baas hoeft niet meer te zoeken naar zebrapaden of alternatieve routes bij wegopbrekingen.
  • Bewegingsvrijheid: de baas gaat gemakkelijker naar buiten.
  • Vriendschap: de baas heeft altijd een vriend bij zich om contact te leggen.

Een echte vriend

Weet je dat veel blinde of slechtziende mensen last hebben van fout geplaatste fietsen, vuilnisbakken, terrasstoelen waar stoepen vol van staan. Met een blindengeleidehond merk je daar gelukkig niets van. De hond leidt zijn blinde of slechtziende baas eenvoudig om deze hindernissen heen. Hij brengt zijn baas op commando kwispelend naar de bushalte, station trap of informatiebalie. Prachtig om te zien is dat de blindengeleidehond een commando kan weigeren bij gevaar. Zo voorkomt hij dat zijn blinde baas een ongeluk overkomt. Wil je meer Gratis producten en gratis spullen bekijken?

Gratis leuk cadeau bij KNGF Geleidehonden!

Doe gratis KNGF Geleidehonden Quiz

Laat een reactie achter.