Kies Gratis je reclamefolders

Geplaatst op:
02/12/2021
Categorie:
Uw voordeel:
Win HEMA cadeau kaart t.w.v. € 50.-

Zit u niet te wachten op die reclamefolders in de brievenbus? Stel gratis je folderpakket samen en ontvang je favorietenfolders. Na je inschrijving kans op een HEMA-cadeaubon.

Stel zelf je reclamefolders samen

Wil je papier en het milieu sparen door zelf je folderpakket samen te stellen? Kiesjefolders.nl zorgt dat u gratis de folders in de brievenbus ontvangt die u het liefste ontvangt. Maak een account aan en geef uw voorkeuren, ze bezorgen de folders waar u voor kiest. Als dank voor uw deelname maakt u kans op een Hema cadeaubon ter waarde van € 50.-.

Veel mensen ergeren zich aan de vele folders die ze in de bus krijgen. Vooral rond Sinterklaas en de kerst vallen de met bosjes binnen. Om dit te beperken kun handig je eigen reclamefolders pakket samenstellen. Schrijf je in en maak direct kans op een HEMA-cadeaubon ter waarde van € 50.-. Wilt u meer prijzen winnen kunt u op Gratis247 meer gratis producten vinden.

Kies zelf je reclamefolders en win Hema cadeaubon Kies zelf je reclamefolders en win Hema cadeaubon  Kies zelf je reclamefolders en win Hema cadeaubon  Aldi  Praxis

Hoe nu verder

  • 1. Vul je postcode in.
    Voer de 4 cijfers en 2 letters van je postcode in.
  • 2. kies je favoriete folders
    Stel uw eigen folderpakket samen, door uw favoriete reclamefolders aan te klikken.
  • 3. gegevens invullen
    Aanmelden is gratis, eenvoudig en het kost slechts 2 minuten!

Alleen wat je wilt lezen!

Om zelf uw folderpakket samen te stellen ontvangt u alleen de folders die u graag wilt bekijken. Het voordeel is dat u minder folders ontvangt en minder oud papier hoeft te verzamelen. En dat is weer beter voor het milieu. Wat ze wel aanraden is een “nee-ja of nee-nee” sticker op de brievenbus te plakken. Zo krijg u alleen nog het samengestelde folderpakket in de bus en de rest niet meer! Lekker genieten van de laatste koopjes, hoe leuk is dat! Veel plezier.

Reclamefolders en Hema cadeaubon!

Kies zelf je reclamefolders en win Hema cadeaubon

Laat een reactie achter.