Gratis JUMBO reclame boodschappen t.w.v. € 100.-

Geplaatst op:
18/10/2017
Geldig tot:
01/03/2018
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis boodschappentegoed t.w.v. € 100,-.

Ga met deze JUMBO reclame gratis shoppen voor € 100.-. Dit ontvang je bij een Telegraaf abonnement voor 1 jaar inclusief het VRIJ en VROUW magazine. 

Gratis JUMBO reclame boodschappen!

Ben je opzoek naar een krant die je 6 dagen per week voor 7.00 h ontvangt? Dan is De Telegraaf mogelijk de krant die je zoekt. De Telegraaf geeft nu een gratis JUMBO reclame boodschappentegoed t.w.v. € 100,- weg bij een abonnement van 1 jaar inclusief het VRIJ en VROUW magazine. Met deze actie kun je nu voor € 100.- gratis bij de JUMBO gaan shoppen. Bekijk voor dat je gaat winkelen eerst de JUMBO reclame folder zodat je nog meer kunt scoren voor hetzelfde bedrag.

JUMBO jaaraanbiedingen

Bij de JUMBO kun je met dit boodschappentegoed t.w.v. € 100.- de JUMBO reclame scoren maar ook van de JUMBO jaaraanbiedingen profiteren. Zo shop je super goedkoop je boodschappen bij deze supermarkt. Het enige wat je hoeft te doen is een abonnement nemen op De Telegraaf van 1 jaar. Voor dit abonnement betaal je slechts € 31.50 per maand en daarvoor ontvang je 6 dagen per week de krant en het magazine VRIJ en VROUW. Het jaar abonnement stopt niet vanzelf, dus wil je stoppen dan moet je dat even door geven.

Telegraaf actie

Wil je De Telegraaf machtigen en zo snel mogelijk gaan shoppen bij de JUMBO supermarkt? Vul dan je gegevens in en je ontvangt het JUMBO reclame boodschappentegoed t.w.v. € 100,- binnen enkelen dagen in huis. Met deze Telegraaf actie krijgt je nu

Telegraaf JUMBO voorwaarden

  • Doe snel mee want voor deze actie geldt Op = OP.
  • Het bedrag word maandelijks door automatische incasso betaald.
  • Na de abonnement periode kun je per maand opzeggen.
  • De JUMBO reclame boodschappentegoed t.w.v. € 100,- ontvang je na de 2e betaling.
  • Stop je eerder met het abonnement dan afgesproken dan moet je cadeaukaart terug inleveren.
  • Veel plezier met shoppen. En wil je meer Telegraaf aanbiedingen bekijken?

Gratis JUMBO reclame boodschappen t.w.v. € 100.-

Ga gratis voor € 100.- shoppen met deze JUMBO reclame. En ontvang de Telegraaf 6 dagen per week inclusief het VRIJ en VROUW magazine voor een klein bedrag per maand.

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!