Jumbo zoekt Testers voor het product Cif Express!

Geplaatst op:
15/10/2015
Geldig tot:
02/01/2017
Categorie:
Uw voordeel:
Maak Gratis kans op Cif Express!

Ben jij Tester van Jumbo producten! Maak kans op een Gratis Fles Cif Express. Schrijf je gratis in als tester en profiteer van deze actie!

Alle Testers bij Jumbo maken kans op Cif Express

Wil jij Cif Express gratis testen? Meld je nu aan voor Jumbo Testmarkt en maak kans op dit product. Jumbo is op Facebook opzoek naar 1000 testers voor Cif. Schrijf je in en test mee!

Het beste product!

Met Cif gemakkelijk en snel een stralend schone vloer! Spuit het direct op de vloer en neem af met een vochtige doek. Naspoelen is niet nodig en het droogt snel! Handig voor een snelle schoonmaakklus tussendoor. Wil je meer producten testen?

Wil jij Cif  gratis testen?

  • Hoe werkt het?
  • Vul je gegevens in
  • Klik op ‘Inschrijven’
  • Wie weet mag jij 1 van de 1000 producten gratis testen!

Alle Tester opgelet!

jumbo cif 2

Een Reactie op "Jumbo zoekt Testers voor het product Cif Express!"

  1. Ik zou maar oppassen met dit product. Ik heb het 1 keer gebruikt, mijn laminaat zit nu onder de vlekken. Ik kan precies zien waar ik het product gespoten he en ik heb het product NIET in laten trekken oid. Ik krijg de vlekken met geen mogelijkheid meer weg.

Laat een reactie achter.