Gratis Brochure over investeren in onroerend goed

Geplaatst op:
22/10/2022
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis advies en brochure!
Gratis Brochure over investeren in onroerend goed

U geld op de bank zetten levert u een rente op van ongeveer 0.01 %. Waarom zou een gedeelte van het geld niet investeren in onroerend goed? Vraag vrijblijvend Informatie aan.

Investeren in onroerend goed

Wel rendement op uw spaargeld? Laat uw vermogen groeien door te investeren in kantoren, huurappartementen, winkels en meer. Investeer uw spaargeld tegen een hoog en gegarandeerd rendement in plaats van het te laten verdampen op de bank. Wilt u ook uw spaargeld voor u laten werken? Vraag de gratis brochure aan en Pearl Capital neemt geheel vrijblijvend contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Een vastgoed belegging die een goed rendement oplevert en zonder veel risico is nu binnen handbereik. De gelddrukpers van de ECB draait op volle toeren om onze economie draaiende te houden. De Inflatie dreigt op te lopen en de kans is groot dat het geld op uw spaarrekening steeds minder waard wordt. En dat zou jammer zijn van vele die jaren hard werken en zuinig leven. Investeren in vastgoed kan hierin de uitkomst bieden.

Er zijn natuurlijk goede mogelijkheden om u geld te beleggen op een veilige manier en een goede spreiding. Met het investeren in onroerend goed is een betere spreiding mogelijk en loopt u zeer weinig risico. Heeft u interesse en wilt u vrijblijvend informatie over het investeren in en top project ontvangen geef u gegevens door en ontvang een gratis brochure en de informatie die u wilt weten.

Waarom in onroerend goed beleggen

  • Wist u dat d belangstelling naar grond groeit en het aanbod daalt snel.
  • Een mooie winst op onroerend goed niet belast word door de belastingdienst.
  • Het is een investering in Nederland die je kunt zien en is vrij verhandelbaar.
  • Altijd een deskundig en eerlijk vooronderzoek door externe specialisten.
  • Transparant door historie Kadaster.
  • In eigendom geleverd door een notariële overdracht.

De beste belegging voor u portefeuille

Voor het juiste onroerend goed moet u de volledige en juiste bestemming en/of vergunning hebben. In Spanje zijn de woningen over het algemeen nog betaalbaar. Locaties waar bouwbedrijven direct op kunnen bouwen zijn niet te betalen en worden door de marktomstandigheden steeds schaarser. Investeren in een of meerdere onroerend goed projecten is aantrekkelijk om die de juiste spreiding voor u portefeuille opleveren.

De producten die Thuisborg u aanbied zijn bedoeld voor investeerders die willen mee profiteren van de prijsontwikkelingen op de Nederlandse particuliere woningmarkt. Met het aantrekken van vermogen worden goed verkoopbare en langdurig verhuurde woningen aangekocht. Wilt u meer weten? Bestel de gratis gids! Investeren is vanaf € 1000,- mogelijk! Voor meer financiële acties kunt een kijkje nemen in de rubriek Financieel op Gratis247.

Gratis Brochure over investeren in onroerend goed

Gratis Brochure over investeren in onroerend goed

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!