Gratis informatie over investeren in onroerend goed

Geplaatst op:
21/02/2020
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis advies en betrouwbaar!
Gratis informatie over investeren in onroerend goed

U geld op de bank zetten levert u een rente op van ongeveer 0.01 %. Waarom zou een gedeelte van het geld niet investeren in onroerend goed? Vraag vrijblijvend Informatie aan.

Investeren in onroerend goed

Een vastgoed belegging die gelegen is op een kaap en omringd is door de Middellandse zee. Dit is een niet te overtreffen locatie, prachtig gelegen haven met vele uitstekende restaurants. Met de nummer 1 duiklocatie van Europa, direct langs natuurreservaat en op 5 minuten van La Manga Club. Dit is echt Europa’s beste resort. Om meer te weten te komen over de luxe woningen van Cabo de Palos in zuid Spanje kunt u gratis informatie inwinnen.

Er zijn diverse mogelijkheden om u geld te beleggen het is wel belangrijk dat u een goede spreiding hanteert. Met het investeren in onroerend goed is een betere spreiding mogelijk en loopt u minder risico. Wilt u vrijblijvend informatie over het investeren in dit project ontvangen geef u gegevens door en ontvang een gratis brochure en de informatie die u wilt weten.

Wat moet u weten

 • Het investeringsbedrag is vanaf € 519.000,-.
 • Het project heet Cabo de Palos.
 • Het zijn luxe woningen in het Front Line Gated Beach Resort.
 • Er zijn slechts 13 exclusieve woningen.
 • Alles inclusief receptie, fitness en verwarmd zwembad.
 • Op loopafstand van haven, golf, restaurants.

De beste belegging voor u portefeuille

Voor het juiste onroerend goed moet u de volledige en juiste bestemming en/of vergunning hebben. In Spanje zijn de woningen over het algemeen nog betaalbaar. Locaties waar bouwbedrijven direct op kunnen bouwen zijn niet te betalen en worden door de marktomstandigheden steeds schaarser. Investeren in een of meerdere onroerend goed projecten is aantrekkelijk om die de juiste spreiding voor u portefeuille opleveren.

Heeft u na het lezen van deze informatie interesse in Spaans onroerend goed? De organisatie Carinpoulissen is de vastgoed partij die u gaat ondersteunen en bijstaan tijdens het hele aankoop proces. Alle notariële handelingen worden door Carinpoulissen verzorgd en alles in goed overleg met de investeerder. Door enkel en alleen Spaans onroerend goed aan te kopen welke door onafhankelijke externe deskundigen zijn getoetst op de potentie en het ontwikkelperspectief kunnen ze zich onderscheiden in de markt. Vraag gratis en vrijblijvend informatie aan. Voor meer financiële acties kunt een kijkje nemen in de rubriek Financieel op Gratis247.

Waarom in onroerend goed beleggen

 • De belangstelling naar grond groeit en het aanbod daalt snel.
 • Wist u dat de winst op onroerend goed niet belast word door de belastingdienst.
 • Het is een investering in Spanje die je kunt zien en is vrij verhandelbaar.
 • Altijd een deskundig vooronderzoek door externe specialisten.
 • Transparant door historie Kadaster.
 • In eigendom geleverd door een notariële overdracht.

Gratis informatie over investeren in onroerend goed

Gratis informatie over investeren in onroerend goed

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!