Gratis kindermenu bij IKEA

Geplaatst op:
17/12/2023
Categorie:
Uw voordeel:
Gratis kinder menu
IKEA restaurant Gratis koffie / Thee / Eten

Bij minimale besteding van 5.- ontvangen IKEA Family leden een gratis kindermenu per kind tot 12 jaar. De actie loopt van 13 november 2023 tot en met 22 december 2023.

Gezellig winkelen bij IKEA

Geniet van een kosteloos kindermenu bij IKEA! Als IKEA Family lid ontvang je een gratis kindermenu voor elk kind tot 12 jaar bij een minimale besteding van € 5,- in het IKEA restaurant. Deze aanbieding is geldig van 13 november 2023 tot en met 22 december 2023, exclusief op maandag tot en met vrijdag.

Er zijn drie varianten van het kindermenu beschikbaar, bestaande uit balletjes (groente, plantaardig of gehaktballetjes), aardappelpuree, groente, roomsaus en vossenbessenjam. Daarnaast ontvang je een stuk fruit, een drankje (fruitwater of een pakje drinken), een kleurboek en kleurpotloden.

De deelnemende IKEA vestigingen zijn: Amersfoort, Amsterdam, Barendrecht (Rotterdam), Breda, Delft, Duiven, IKEA Eindhoven, Groningen, Haarlem, Heerlen, Hengelo, Utrecht en Zwolle.

Kom naar IKEA en maak je dagje uit compleet met een gratis kindermenu in het restaurant en op vertoon van je FAMILY pas. Wist u dat u bij hier een goed ontbijtje voor slechts € 0,99 kunt krijgen. Het ontbijtje bestaat uit, zachte bol wit/bruin, margarine, plakje kaas en een gekookt ei. Naast het ontbijt zijn er nog meer lekkernijen te vinden zoals: pannenkoeken, salades & broodjes, verse sapjes, smoothies, wafels en yoghurt met musli. Ga lekker winkelen en geniet van de voordelen.

Kinderen eten Gratis

Ben je nog geen lid van de IKEA familie? De kinderen van de IKEA Family ontvangen nu een gratis kindermenu bij een besteding vanaf € 5,- in het mooie Zweeds restaurant. Er kunnen maximaal 2 kinderen tot 12 jaar per bon gebruik van maken van 3 november 2023 tot en met 22 december 2023. Vergeet je niet je IKEA Family kaart mee te nemen als je naar het restaurant komt.

IKEA Family PasGratis kindermenu bij IKEA

  • De IKEA Family pas is tegenwoordig digitaal en is beschikbaar in de app.
  • Bestel je favoriete producten direct vanuit de app.
  • Creëer persoonlijke favorietenlijstjes.
  • Laat je inspireren. Eén plek voor al je favoriete ruimtes.
  • Altijd je Family account bij de hand.
  • Bekijk alle aanbiedingen en speciale acties.
  • Voor meer gratis actie kun je even hier kijken.

Het kindermenu

Alle kinderen kunnen genieten van 4 (vega)balletjes of visvingers, aardappelpuree of friet of groenten, biologische perendrank en een stuk fruit (appel, banaan, kiwi of sinaasappel). Eet smakelijk! Lunch, avondeten of gewoon een heerlijke kopje koffie met een kaneelbroodje. Bekijk hier de gerechten die je kan eten in het Zweedse restaurant.

Korting Koffie en thee

Ze vinden het altijd wel gezellig om even wat te drinken in het restaurant als we er zijn. Je kunt hier onbeperkt gratis koffie en thee drinken als je lid bent van IKEA FAMILY. Meestal blijft het wel bij twee kopjes per persoon, alleen is het wel prettig als je nog een extra gratis kop cappuccino lust.

IKEA restaurant nu gratis kinder menu

In het IKEA restaurant Gratis koffie / Thee

Laat een reactie achter.