Gratis waardebepaling door Makelaarsland

Geplaatst op:
01/09/2021
Categorie:
Uw voordeel:
De laagste makelaars kosten!
Gratis waardebepaling woning door Makelaarsland

De kosten voor het verkopen van je huis reizen de pan uit! Betaal de laagste makelaarskosten door gebruik te maken van Makelaarsland.

Laat Makelaarsland je helpen

Wil je niet veel te veel betalen voor het verkopen van je huis? Schakel eenvoudig en voordelig deze verkoop makelaar in. Ze hanteren voor de verkoopbegeleiding een vast tarief. Nergens ontvangt deze professionele werkwijze voor dit lage bedrag. De kosten betaalt u na verkoop van de woning door Makelaarsland. Profiteer van de Gratis waardebepaling voor u woning door Makelaarsland.

Makelaarsland maakt gebruik van een 1-jarig abonnement voor deze prijs. U ontvangt de beste verkoopbegeleiding voor woningopname, de aanmelding in de NVM-database en de plaatsing op Funda voor het eerste jaar. Niet willen verkopen kunt u de verkoopopdracht kosteloos annuleren binnen 14 dagen na ondertekening van de opdracht tot dienstverlening.

Verkoop met laagste kosten Gratis waardebepaling woning door Makelaarsland

  • Betaal totaal voor 1 jaar slechts € 1290.-.
  • Nergens je goedkoper verkopen.
  • Je bent goedkoper uit met zelf de woning verkopen.
  • U krijgt de beste verkoopbegeleiding.
  • Na u gratis aanvraag nemen ze binnen een werkdag contact met u op.
  • Geen dure kosten en meer geld over na de verkoop van u woning.
  • Meer gratis tips en adviezen lees je op Gratis247 rubriek Huis en Tuin.

Gratis waardebepaling binnen 48 uur

Bij het verkopen van een huis is het vaststellen van de waarde een belangrijk onderdeel. Ze bieden een gratis advies over de verkoopprijs en verkooptijd van jouw woning, via deze vrijblijvende waardebepaling. Een van onze makelaars komt graag langs voor een kennismakingsgesprek en het opmeten van de woning. Op basis hiervan doen wij een uitgebreid onderzoek, en komen we tot een realistische waardebepaling binnen 48 uur. Een waardebepaling is een essentiële eerste stap in het verkoopproces van jouw huis!

Wilt veel geld besparen en overweegt uw het huis te verkopen samen met makelaarsland?  Maak een account aan en zet de eerste stap op weg naar een slimme én voordelige verkoop. Komt u er niet uit? Mag u natuurlijk bellen: 088 200 2060. Samen gaan we veel geld voor besparen.

Makelaarsland verkoopt u huis!

Gratis waardebepaling woning door Makelaarsland

Laat een reactie achter.