NHA STAP budget met Gratis € 1000,- subsidie

Geplaatst op:
12/01/2023
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis € 1000,- subsidie!
NHA STAP budget met Gratis € 1000,- subsidie

Wil je graag een studie volgen voor een carrière switch of nieuwe baan? Met het NHA STAP-budget krijg je gratis tot € 1.000,- subsidie voor een studie per jaar.

NHA STAP budget voor € 1000,- subsidie

Ben je klaar voor de volgende stap in je carrière? Of wil je je plaats op de arbeidsmarkt versterken en doorgroeien in je huidige baan? Ben je juist toe aan een carrière switch? Vanaf nu kun je tot € 1000,- subsidie aanvragen voor een cursus, opleiding of studie. Dat betekent dat je nu bij NHA kosteloos kunt studeren met gratis deskundige begeleiding! Zo staat niets je doorgroeimogelijkheden in de weg.

Let wel op! Het aantal budgetten die haalbaar zijn is beperkt. Wees er snel op tijd bij, op=op! Kies de cursus of opleiding die bij je past en vraag je STAP-budget aan! Dat wil zeggen dat je in de meeste gevallen voor niets kunt studeren bij NHA!

Wat is het NHA STAP budget?

Ben je klaar voor de start van een opleiding en de volgende stap in je carrière te maken? Verbeter je baan en start met doorgroeien in je baan? Dat wil zeggen dat je bij NHA gratis kunt studeren met gratis deskundige begeleiding! Zo staat niets je ontwikkeling in de weg. Heb je nog twijfels over het NHA STAP budget? Of heb je hulp nodig bij het aanvragen van je budget? Geen probleem! NHA staat altijd voor je klaar. Stuur een e-mail of neem telefonisch contact met NHA op! Wil je inschrijven bij NHA bekijk hier de mogelijkheden.

Voor VragenNHA STAP budget met Gratis € 1.000,- subsidie

Hoe nu verder

Weet wat voor opleiding je wilt gaan volgen, kijk je of er een button “STAP-aanmeldbewijs” bij jouw studie staat. Staat dit vermeld  komt de studie in aanmerking voor het NHA STAP budget. Je mag nu kiezen voor STAP-budget tot € 1.000,- subsidie voor je opleiding. Zijn de totale kosten lager van de je gekozen studie hoef je zelf niks te betalen. Deze kosten hoef je niet voor te schieten. Zijn de totale kosten van je opleiding hoger, betaal je het verschil wel zelf.

NHA STAP budget met Gratis € 1.000,- subsidie

NHA STAP budget met Gratis € 1000,- subsidie

Laat een reactie achter.