Honig is op zoek naar 100 serieuze testers!

Geplaatst op:
27/06/2022
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Schrijf je in als tester bij Honig!
Honig is opzoek naar 100 serieuze testers!

Honig zoek nu 100 testers voor zijn producten. Doe gratis mee en schrijf je in en ontvang de mooiste recepten voor inspiratie.

Word tester van Honig producten

Honig zoekt voor haar verbeterde maaltijdmixen 100 testers! Elke dag worden er 100 testers uitgekozen, schrijf je snel gratis in. Test de verbeterde mixen zelf en proef dat ze nog nét zo lekker zijn of nog beter! Meedoen is gratis en zonder verplichtingen. Test onze verbeterde mixen zelf en proef dat ze nog nét zo lekker zijn!

Klik op ‘inschrijven testpanel’ en vul je gegevens in om een van de 100 testers van vandaag te worden. Zin om eens iets anders te maken met één van onze maaltijdmixen? Klik snel onder ‘recepten’ voor inspiratie! Iedereen mag zich vrijblijvend inschrijven via de testpanel applicatie. Het is wel noodzakelijk dat je fan bent van de Facebook pagina van Honig Dit doe je door op ‘Vind ik leuk’ te klikken op de pagina.

100 serieuze testers!Honig is opzoek naar 100 serieuze testers!

  • Wat is er aan de maaltijdmixen veranderd?
  • Met meer natuurlijke ingrediënten.
  • Vol met gedroogde groenten en lekkere kruiden.
  • Geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen of smaakversterkers.
  • Klik hier op ‘inschrijven testpanel’.
  • Wil je meer producten testen?

Doe je mee?

Ze geloven bijna 150 jaar in het allerbeste op de Nederlandse eettafel, proberen ze altijd te kijken hoe ze de producten kunnen vernieuwen en verbeteren. En natuurlijk zónder de lekkere smaak te verliezen! Zin om eens iets anders te maken met één van de maaltijdmixen? Klik snel onder ‘recepten’ voor inspiratie!

Gratis producten testen

Op onze website Gratis247 vind je in de categorie ‘producten testen’ diverse leuke acties. Het is mogelijk om hier een keuzes te maken uit de vele enquête bureaus waar je leuke artikelen of cash geld kunt verdienen. Of je in te schrijven bij de vele testpanels die je helpen met handige tips en gratis producten. Het meedoen en inschrijven is altijd gratis en dit zonder enige verplichting.

Honig is opzoek naar 100 serieuze testers!

Honig is opzoek naar 100 serieuze testers!

Een Reactie op "Honig is op zoek naar 100 serieuze testers!"

  1. Ik ben een echte kookfanaat en zou graag mee willen testen en ervaren

Laat een reactie achter.