Win bij Hema met het Draai en Win spel

Geplaatst op:
24/08/2022
Geldig tot:
07/03/2023
Categorie:
Uw voordeel:
Altijd prijs bij HEMA!
Win bij Hema met het Draai en Win spel

Win bij Hema met deze Draai en Win actie. Doe snel mee, alle deelnemers ontvangen direct een prijs van € 250,- of een van de vele andere prijzen winnen! Code is niet nodig.

Draai en Win bij HEMA

Doe mee door een draai aan het HEMA rad te geven en € 250,- winnen of een van de vele andere prijzen! Maak kans op 10 x cadeaubon t.w.v. € 100,00. 5 x cadeaubon t.w.v. € 50,00. 1 x cadeaubon t.w.v. € 250,00. Elke deelnemer die Gratis mee doet ontvangt 15% korting of € 5,- korting bij een minimale bestedingswaarde van € 25,- in de webshop.

De korting die je ontvangt kun je niet combineren met andere coupons, kortingen en aanbiedingen. De korting mag je niet gebruiken voor producten die in prijs zijn verlaagd.  Wil je meedoen met deze Draai & win actie van HEMA?  Natuurlijk is je deelname gratis en iedereen mag meedoen. Kijk snel wat je hebt gewonnen met je unieke kraskaart?

Ben je de gelukkige winnaar van het Draai & Win zomerspel kun je deze zomer toch lekker helemaal los gaan. Je mag met deze prijs met hoge kortingen shoppen in de HEMA webshop.

Wil je winnen?Win bij Hema met het Draai en Win spel

 • Draai je korting en win € 250.- of een van de vele andere prijzen!
 • Vul je gegevens in en bevestig je deelname.
 • Ontdek direct welke prijs jij hebt gewonnen.
 • Iedereen mag meedoen.
 • Wil je meer Gratis producten bekijken?

Altijd € 5,- HEMA-shoptegoed

Met de kortingscode die je ontvangt in je mailbox voor Draai en Win ontvang je 5.- korting op je volgende aankoop in de HEMA-webshop. Je kunt dit voordeel direct gebruiken en de mooiste artikelen shoppen. Wil je liever niet online shoppen laat je persoonlijke barcode scannen bij de kassa en ze brengen € 5.- in mindering van je aankoopbedrag. Veel plezier met het Rad van Fortuin en we hopen dat je mooie prijzen gaat winnen. Let op deze actie is actief tot en met 11-9-2019. Kijk op Gratis247 voor meer leuke acties.

Doe mee met het Draai en win spel!

Win bij Hema met het Draai en Win spel

5 Reacties op "Win bij Hema met het Draai en Win spel"

 1. 59975-36002

 2. hoe kom ik aan de code ?

 3. hallo Jos
  Bedankt voor u vraag. U heeft geen code nodig elleen u e-mail is voldoende.
  Fijne dag.

 4. Ik heb WEL een code nodig!!!

 5. Hallo Jos
  We hebben de actie aangepast! Nu moet het lukken.
  Fijn weekend.

Laat een reactie achter.