Gratis glazen bij alle brilmonturen!
Geplaatst op:
05/12/2018
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis brillen glazen bij Hans Anders!

Bij Hans Anders Gratis brillenglazen voor alle brilmonturen. Een complete bril is er voor een prijs van € 39.-. Bestel de leukste bril bij Hans Anders.

Brilmonturen met gratis glazen!

Goed nieuws! Deze actie loopt nog tot einde van deze week profiteer nog snel van deze Hans Anders stuntactie. Je krijgt nu bij elk montuur gratis glazen, inclusief kraswerende laag en ontspiegeling. Je koopt een enkelvoudige bril v.a. € 39,- i.p.v. € 149.-. Doe nu snel online je bestelling.

Voordelen Hans AndersGratis glazen bij alle brilmonturen | Hans Anders actie!

  • Brilglazen nu gratis bij alle brilmonturen.
  • Inclusief kraswerende laag en ontspiegeling
  • Voor index 1.5, standaard glasdikte.
  • Enkelvoudige bril v.a. € 39,- i.p.v. € 149.-.
  • De beste service en kwaliteit.
  • Wil je gebruikmaken van deze actie.
  • Voor meer Hans Anders acties kijk even hier.

Online je montuur bestellen!

Online bestellen is zeer eenvoudig! Zoek online de mooist brilmonturen uit en zij zorgen dat ze klaar liggen in de winkel. Start je zoektocht alvast in de webshop van Hans Anders. Wist je dat je jouw favoriete monturen uit de webshop naar de winkel kan sturen? De beste service en de laagste prijs! Je zou zeggen dat gaat niet samen nou bij Hans Anders wel. Hans Anders maak het plaatje rond en geeft het voordeel aan de klant.

Met deze actie ontvang je gratis brilglazen die voorzien zijn van kraswerende laag en ontspiegeling. Scoor snel dit gratis voordeel, je enkelvoudige glazen ter waarde van 120,- zijn helemaal gratis. Neem je varifocusglazen ontvang nog meer korting van € 170,-. Dat wil zeggen dat je Varifocus Basic-glazen lekker gratis zijn! Op de andere soorten varifocusglazen krijg je € 170,- gratis korting.

Scherpe kortingen tijdens deze Gratis Glazen actie! Ga naar de online webshop en pak met deze actie je enkelvoudige brilglazen gratis. Ga je voor kwaliteit en een lage prijs? Snel naar Hans Anders voor je bril met gratis glazen. Hans Anders brillen de 2e bril hééélemaal gratis. Dat zijn 2 brillen voor de prijs van 1. Zo heb je voor je werk en in het weekeinde een andere bril. Top toch?

Hans Anders brillen stunt!

Bekijk de allermooiste Hans Anders brillen en kies 3 complete brillen voor de prijs van 1. Dit wil zeggen een montuur, glazen en de zelfde opties voor een en dezelfde prijs! Maak snel gebruik van deze actie?

2e bril voor niets2e + 3e Bril helemaaaal gratis bij Hans Anders brillen!

Stem je bril af op je outfit!

Hoe leuk is het om je bril af te stemmen op je outfit die dan draagt? Ben je sportief of klassiek je hebt altijd de bril die daarbij past. Kies nu voor een montuur uit dezelfde prijsklasse, dezelfde kwaliteit glazen én dezelfde opties en extra’s op je glazen gegarandeerd zonder bijbetaling. Een gratis 2e bril gratis dat wil toch iedere brildrager maar dan ook echt hééélemaal gratis. Dus helemaal niets bijbetalen voor je 2e bril, zelfs als de 2e bril net zo compleet is als je eerste bril. Het kan echt bij Hans Anders! Profiteer van deze actie en bestel een bril met de 2e bril gratis. Een zonnebril op sterkte als 2e bril mag ook! Lekker en goedkoop met de lente voor de deur

Conclusie

Ga je voor een trendy design, lage prijs, prachtig assortiment en een goede service dan kom je uiteindelijk bij Hans Anders terecht. De mooiste Hans Anders brillen koop je met deze 2e gratis actie nu extra goedkoop. Ga snel langs en sla je slag! Hans Anders brillen zijn er voor jou!

Gratis brilglazen bij Hans Anders!

Laat een reactie achter.