GSMWEB geeft Oppo Enco Air t.w.v. € 79,- cadeau

Geplaatst op:
28/10/2022
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis Oppo Enco Air
GSMWEB geeft Oppo Enco Air t.w.v. € 79,- cadeau

Ben je op zoek naar een nieuw telefoonabonnement? Bekijk de acties van GSMWEB waar je een gratis Oppo Enco Air t.w.v. € 79,- cadeau krijgt. Ga voor een stabiel internet.

Altijd de beste prijs bij GSMWEB

Op zoek naar een nieuw abonnement met telefoon? Bij aankoop van een nieuw Oppo toestel ontvang je nu Oppo Enco Air t.w.v. € 79,- cadeau. Geen aansluitkosten van € 15,- en – € 50,- korting op alle abonnementen van 5GB en groter. Of de eerste 6 maanden 50% korting op de abonnementskosten. Vandaag besteld, morgen in huis (gratis verzending).

GSMWEB biedt vanaf vandaag gratis een Oppo Enco Air t.w.v. € 79,- cadeau aan. De actie loopt een aantal weken. Heb je plannen voor een abonnement met een luxe telefoon? Bij GSMWEB vindt je de scherpste combinaties van providers en smartphones van de meeste merken!

Op deze site maak je op een makkelijke manier een keuze uit alle mobiele telefoons met abonnement. Door prijzen te vergelijken van alle mogelijkheden maak je direct de beste keuze. Bij GSMWEB kun je gemakkelijk vergelijken en filteren om de aanbieding te vinden die het beste bij je past.

Lebara Sim only abonnementGSMWEB geeft Oppo Enco Air t.w.v. € 79,- cadeau

Kies je voor een Lebara Sim only abonnement in combinatie met een Oppo A16s 4G telefoon profiteer je van scherpe prijs en ben jij helemaal 4G-ready! Je maakt direct gebruik van het 4G-netwerk in Nederland. Met het Unlimited Plus bel je lekker goedkoop onbeperkt in de EU en ontvang je ‘Extra Veilig Online’ om je telefoon veilig te gebruiken.

Omschrijving van de Samsung S21

Met het grote 128 GB geheugen van de Samsung Galaxy S21 Plus 128GB 5G ontvang je genoeg ruimte voor de vele apps en foto’s. Het stoere 6,7 inch hd scherm van de Samsung S20 Plus kun je de films die je wilt kijken goed scherp en snel zien. Het scherm ververst de beelden zeker 120 keer per seconde en dat is voor het gamen en scrollen door je tijdlijn superhandig. De Samsung Galaxy S20 Plus ondersteund het snelle 5G netwerk. Het toestel heeft 3 camera’s en een Time-of-Flight sensor voor elke moeilijke situatie maak je nu een prachtige foto. De S20 Plus heeft een krachtige Samsung Exynos 990 processor en 12 GB werkgeheugen, zware apps zijn geen probleem. Een toestel voor de echte liefhebber.

Wat moet je weten van GSMWEB 

  • Bij deze GSMweb actie ontvang je een Gratis cadeau.
  • Sluit een abonnement af bij T-Mobile inclusief telefoon.
  • Je hebt de keuze uit diverse mobile telefoons.
  • Wil je meer acties bekijken op Gratis247.
  • Interesse? Bekijk hier de actie.

GSMWEB met gratis Oppo Enco Air cadeau

GSMWEB geeft Oppo Enco Air t.w.v. € 79,- cadeau

Laat een reactie achter.