GSMWEB geeft Gratis Google Nest speaker weg

Geplaatst op:
19/08/2021
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis Google NEST speaker t.w.v. € 99,-!
GSMWEB geeft Gratis Google Nest speaker weg

Ben je op zoek naar een nieuw telefoonabonnement? Bekijk de acties van GSMWEB waar je een gratis Google Nest audio speaker t.w.v. € 99,- ontvangt.

Altijd de beste prijs bij GSMWEB

GSMWEB biedt vanaf vandaag gratis een Google Nest audio speaker t.w.v. € 99,- bij een Samsung S20 FE of Samsung S20 FE 5G aan. De actie loopt een aantal weken. Heb je plannen voor een abonnement met een luxe telefoon? Bij GSMWEB vindt je de scherpste combinaties van providers en smartphones van de meeste merken! Zo hebben ze nu een leuke actie met een Samsung telefoon en abonnement waar je een Google Nest audio speaker t.w.v. € 99,- ontvangt bij een Samsung toestel.

Op deze site maak je op een makkelijke manier een keuze uit alle mobiele telefoons met abonnement. Door prijzen te vergelijken van alle mogelijkheden maak je direct de beste keuze. Bij GSMWEB kun je gemakkelijk vergelijken en filteren om de aanbieding te vinden die het beste bij je past.

T-mobile abonnement

Kies je voor een T-mobile abonnement in combinatie met een Samsung telefoon profiteer je van scherpe prijs en ben jij helemaal 5G-ready! Je maakt direct gebruik van het 5G-netwerk in Nederland. Met het Unlimited Plus bel je lekker goedkoop onbeperkt in de EU en ontvang je ‘Extra Veilig Online’ om je telefoon veilig te gebruiken. Kies je voor Samsung Galaxy en ontvang gratis Google Nest audio speaker t.w.v. € 99,- bij een Samsung S21 5G aan

Omschrijving van de Samsung S21

Met het grote 128 GB geheugen van de Samsung Galaxy S21 Plus 128GB 5G ontvang je genoeg ruimte voor de vele apps en foto’s. Het stoere 6,7 inch hd scherm van de Samsung S20 Plus kun je de films die je wilt kijken goed scherp en snel zien. Het scherm ververst de beelden zeker 120 keer per seconde en dat is voor het gamen en scrollen door je tijdlijn superhandig. De Samsung Galaxy S20 Plus ondersteund het snelle 5G netwerk. Het toestel heeft 3 camera’s en een Time-of-Flight sensor voor elke moeilijke situatie maak je nu een prachtige foto. De S20 Plus heeft een krachtige Samsung Exynos 990 processor en 12 GB werkgeheugen, zware apps zijn geen probleem. Een toestel voor de echte liefhebber.

Wat moet je weten van GSMWEB 

  • Bij deze GSMweb actie ontvang je een Gratis cadeau.
  • Sluit een abonnement af bij T-Mobile inclusief telefoon.
  • Je hebt alleen de keuze uit de Samsung Galaxy S21 5G 128GB.
  • Wil je meer acties bekijken op Gratis247.
  • Interesse? Bekijk hier de actie.

GSMWEB geeft gratis Google Nest speaker cadeau!

GSMWEB geeft Gratis Google Nest speaker weg

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!