Gratis € 100.- Cashback bij GSMWeb abonnement

Geplaatst op:
10/04/2022
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis € 100.- retour!
Gratis € 100.- Cashback bij GSMWeb abonnement

Neem een GSMWeb abonnement voor de Samsung Galaxy S21 FE 5G en ontvang er een gratis cashback t.w.v. € 100.- bij. Nog nooit was een deal zo scherp!

GSMWeb abonnement met gratis € 100.- cashback

Bestel nu een Samsung Galaxy S21 FE G5 en ontvang gratis € 100.- retour via Samsung. Na je bestelling ontvang je meer informatie per e-mail. Actie is geldig van 3 mei tot met 6 juni 2021 wees er snel bij Op = Op. De Samsung Galaxy S21 FE met een GSMWeb abonnement wordt verzekerd verzonden via PostNL. Er dient getekend te worden voor ontvangst. En natuurlijk heb 14 dagen bedenktijd en kun je nog terugkomen op je aankoop.

Samsung Galaxy S21 FE G5

Deze samsung is beschikbaarheid in diverse kleuren en komt goed uit diverse testen. Het toestel is getest onder laboratoriumomstandigheden door een externe partij. De verschillen in batterijcapaciteit van de batterijsamples die zijn getest onder de IEC 61960-standaard. De opgegeven (minimum) capaciteit is 4.370 mAh. De levensduur van de batterij kan variëren afhankelijk van netwerkomgeving, gebruik en andere factoren.

Samsung Galaxy S21 FE

Ervaar de Samsung Galaxy S20 Fan Edition met dit scherpe GSMWeb abonnement. Maak de allermooiste foto’s met de drievoudige camera die 30x Space Zoom en Night mode heeft. Dankzij het randloze display wordt kijken een meeslepende ervaring en soepeler met de refresh rate van 120Hz. Met de Nicht mode zijn je foto’s meteen superscherp, hoe donker het is. Met Single Take haal je nog meer uit je mooie momenten en maak je met 1 klik tot wel 14 verschillende foto’s of video’s.

Supersterke batterij

Met de Galaxy S21 FE ga je nooit meer zonder batterij zitten. De slimme 4500 mAh batterij gaat sowieso super lang mee en met de Super Fast Charging kun je na een paar minuten weer opgeladen zijn. Of kies voor Wireless PowerShare om draadloos op te laden met een ander apparaat. Zo heb je altijd genoeg batterij om te liken, swipen en te filmen.

Gratis € 100.- cashback bij GSMWeb abonnement

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!