Doe de YARIS Energy Challenge & Win Tiny House t.w.v. € 1.500,-

Geplaatst op:
13/10/2020
Categorie:
Uw voordeel:
Win een mooie prijs!
Doe de YARIS Energy Challenge & Win Tiny House t.w.v. € 1.500,-

Doe mee met de Yaris Energy Challenge. Rijdt u tenminste 50% van de tijd elektrisch, dan maakt u kans op een 7-daags verblijf in een duurzaam Tiny House t.w.v. € 1.500,-!

Doe de YARIS Energy Challenge

Ga jij de uitdaging aan met de nieuwe Toyota Yaris? Schrijf je en doe mee met de Energy Challenge en maak kans op een 7-daags verblijf in een duurzaam Tiny House t.w.v. € 1.500,-! Meedoen is helemaal gratis en super leuk want je gaat proefrijden met de nieuwste Yaris. Deze unieke auto oogt zo compact maar is zo ruim van binnen.!

Wat nieuw is de vernieuwde hybride technologie met het gloednieuwe TNGA platform voor ongekende en extreem goede rijprestaties. Wil je dit zelf eens ervaren tijdens de ultieme proefrit met de Yaris Energy Challenge. Schrijf u in en maak een afspraak voor een proefrit. Rijdt u tenminste 50% van de tijd elektrisch, dan maakt u kans op verblijf in een duurzaam Tiny House t.w.v. € 1.500,-! Gaat u de uitdaging aan?

Wat moet u wetenDoe de YARIS Energy Challenge & Win Tiny House t.w.v. € 1.500,-

  • Meedoen aan deze Yaris Energy Challenge is helemaal Gratis.
  • Kans op een 7-daags verblijf in een Tiny House t.w.v. € 1.500,-!
  • Er zitten geen verplichtingen aan deze actie.
  • Het maken van een proefrit is een feest.
  • Profiteer van de scherpe acties die Toyota te bieden heeft.
  • Wil u meer prijzen winnen kijk even op Gratis247.

Zo werkt de Challenge

Gaat u de uitdaging aan, reserveer snel een proefrit voor de Yaris Energy Challenge dan neemt de Toyota dealer bij u in de buurt contact met u op om een afspraak te maken. Voor deze uitdagende kennismaking met de nieuwe Yaris rijdt u een korte route in de omgeving van uw Toyota dealer. Lukt het u om meer dan 50% van de tijd elektrisch te rijden maakt u kans op een 7-daags verblijf in een prachtig duurzaam Tiny House t.w.v. € 1.500,-. Veel plezier et de proefrit.

Doe de YARIS Energy Challenge!

Doe de YARIS Energy Challenge & Win Tiny House t.w.v. € 1.500,-

Laat een reactie achter.