Prijzencircus geeft Gratis Samsung S21 weg

Geplaatst op:
13/01/2021
Geldig tot:
19/03/2022
Categorie:
Uw voordeel:
Winnen doe je hier!
Ontvang een Gratis kaartje via Kaartje2go t.w.v. € 4,18

Heb je zin om mee te doen met het Prijzencircus? Vul gratis de enquête in om deel te nemen en kans te maken op de luxe Samsung S21. De Winnaar krijgt automatische bericht.

Doe mee met het Prijzencircus

Met het Prijzencircus kun je wekelijks Gratis meespelen en de mooiste prijzen winnen. Deze week is het een luxe Samsung S21 die kunt winnen door enkele vragen te beantwoorden. Deel nemen aan deze actie is gratis en er zitten geen verplichtingen aan vast. Wel is het verstandig om je gegevens goed door te geven. Zo weten ze exact waar de prijs van de winnaar naar verzonden moet worden.

Wat is belangrijk voor u Prijzencircus geeft Gratis Samsung S21 weg

  • Deelnemen aan het Prijzen circus is altijd Gratis.
  • U zit nergens aan vast en er zijn verplichtingen.
  • Het verzenden van de gewonnen artikelen is kost u niets.
  • Alle producten hebben de wettelijke garantie periode.
  • Wilt u deelnemen kijk even hier!
  • Natuurlijk geeft Gratis247 kans op winnen.

De Samsung S21 

Met de Samsung S21 kunt u een bijzonder telefoon winnen met en prachtig design en zelfs een selfiecamera achter op het scherm. De Samsung S10 heeft 3 camera’s met verschillende lenzen. De lenzen zijn achter op het toestel geplaatst. Het unieke is de sterke processor en het 8 GB werkgeheugen op de zware taken te kunnen uitvoeren. Deze kleine S10 past makkelijk in je zak en staat altijd voor je klaar.

Wie betaald deze gratis actie 

Voor niets gaat de zon op! De prijzen van het prijzencircus moeten net zoals vele andere prijzenacties toch betaald worden. De bedrijven die alles betalen zijn geïnteresseerd in u gegevens. Zo kunnen ze u bellen of mailen met een leuke actie waar u altijd beter van word. In veel van de gevallen komen ze met een scherp energieactie, korting op artikelen of een lot van een loterij.

Gelukkig is het in Nederland goed geregeld en bent u nergens toe verplicht. Ontvangt u een nieuwsbrief van een of andere aanbieder kunt u die eenvoudig stop zetten door onderaan de nieuwsbrief op afmelden te klikken.

Speel Gratis het Prijzencircus

Prijzencircus | Win Gratis een Samsung S10

Laat een reactie achter.