Gratis Wildlife handzeep of campagnetas

Geplaatst op:
16/05/2022
Categorie:
Uw voordeel:
Gratis Wildlife campagnetas oF handzeep!
Gratis Wildlife handzeep of campagnetas

Help Wereldwijd de wilde dieren die het slachtoffer zijn van illegale handel. Teken de petitie om kangoeroeleed uit de verkoop te halen en ontvang handzeep of de campagnetas.

Gratis Wildlife handzeep of campagnetas

Teken de petitie en roep bedrijven op om kangoeroeleed uit de verkoop te halen. Als dank voor je handtekening krijg je een gratis Marcel’s Green Soap handzeep of de campagnetas aanvragen. Dit goede doel waardeert een bijdrage in de verzendkosten.

Heeft u interesse in een Gratis World Animal actie. Teken nu de brief tegen dierenleed van o.a. biggetjes, kippen en het kangoeroeleed en ontvang als dank voor je handtekening een gratis Marcel’s Green Soap handzeep of de campagnetas. Het gebeurt steeds meer dat wilde dieren, slangen, papegaaien, schildpadden, leguanen, eekhoorns en egels in Nederlandse huiskamers terecht komen. Samen moeten we zorgen dat deze zorgwekkende trend stopt.

Om Wildlife te helpen kun je deze gratis Marcel’s Green Soap handzeep of de campagnetas aanvragen en zo deze boodschap verspreiden. Met deze actie kun je gratis meedoen. Op de tas staat ‘Wildlife’. De organisatie World Animal Protection wil u bewust maken dat vele dieren niet gebruikt moeten worden voor huisdieren.

Wat doet Wildlife

Niet veel mensen weten het! In Nederland worden zeker 651.000 reptielen soorten en 4 miljoen zangvogels en papegaaien in huis gehouden. Waar ze vandaan komen is niet zo belangrijk, vanuit het wild of gekweekt zijn, deze wilde dieren horen niet in een huiskamer thuis. Mensen zijn gek op dieren en dat is helemaal niet erg, alleen het kopen van exotische dieren past niet meer in deze tijd. Helaas zijn mensen zich niet bewust van het leed dat schuilt achter de bijzondere huisdieren.

Wist u dat het dierenleed in de wereld erg groot is. Helaas gaat het overgrote deel dood tussen de vangst en verkoop. De dieren die in gevangenschap gekweekt en gefokt zijn, zijn niet veel beter af.  Ze lijden door eenzaamheid, stress en verveling en overlijden vaak vroegtijdig. Help de Wildlife organisatie door het aanvragen van dit Wildlife campagne mondkapje om zo deze actie te promoten.

Gaat u meedoen?

 • Doe een aanvraag en ontvang deze gratis Marcel’s Green Soap handzeep of de campagnetas.
 • Er zijn geen verdere verplichten aan deze actie.
 • Het moet beter! Wilt u de dieren helpen die het slecht hebben?
 • Doe gratis mee en help deze dieren.
 • Dank u wel voor u aanvraag.
 • Voor meer dieren Wildlife organisatie kijk even hier.

Gratis Wildlife handzeep of campagnetas

Gratis Wildlife handzeep of campagnetas

Een Reactie op "Gratis Wildlife handzeep of campagnetas"

 1. stuur naar mijn adres;
  m van diessen
  deken van erpstraat a 106
  5492 DE Sint-Oedenrode

Laat een reactie achter.