Gratis Wildlife campagne mondkapje

Geplaatst op:
09/11/2020
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis Wildlife campagnetas

Help Wereldwijd de wilde dieren die het slachtoffer zijn van de illegale handel. Schrijf je in en ontvang een gratis Wildlife Protection wasbaar mondkapje.

Gratis Wildlife Protection wasbaar mondkapje

Heeft u interesse in een Gratis World Animal Protection wasbaar mondkapje? Teken nu de brief tegen dierenleed van o.a. biggetjes en kippen en ontvang als dank voor je handtekening een gratis World Animal Protection Wasbaar Mondkapje. Het gebeurt steeds meer dat wilde dieren, slangen, papegaaien, schildpadden, leguanen, eekhoorns en egels in Nederlandse huiskamers terecht komen. Samen moeten we zorgen dat deze zorgwekkende trend stopt.

Om Wildlife te helpen kun je deze gratis Protection wasbaar mondkapje aanvragen en zo deze boodschap verspreiden. Met deze actie kun je een gratis mondkapje aanvragen. Op het mondkapje staat ‘Wildlife – Not Pets’. De organisatie World Animal Protection wil u bewust maken dat vele dieren niet gebruikt moeten worden voor huisdieren.

Wat doet Wildlife

Niet veel mensen weten het! In Nederland worden zeker 651.000 reptielen soorten en 4 miljoen zangvogels en papegaaien in huis gehouden. Waar ze vandaan komen is niet zo belangrijk, vanuit het wild of gekweekt zijn, deze wilde dieren horen niet in een huiskamer thuis. Mensen zijn gek op dieren en dat is helemaal niet erg, alleen het kopen van exotische dieren past niet meer in deze tijd. Helaas zijn mensen zich niet bewust van het leed dat schuilt achter de bijzondere huisdieren.

Wist u dat het dierenleed in de wereld erg groot is. Helaas gaat het overgrote deel dood tussen de vangst en verkoop. De dieren die in gevangenschap gekweekt en gefokt zijn, zijn niet veel beter af.  Ze lijden door eenzaamheid, stress en verveling en overlijden vaak vroegtijdig. Help de Wildlife organisatie door het aanvragen van dit Wildlife campagne mondkapje om zo deze actie te promoten.

Gaat u meedoen?

 • Doe een aanvraag en ontvang deze gratis Protection wasbaar mondkapje.
 • Er zijn geen verdere verplichten aan deze actie.
 • Het moet beter! Wilt u de dieren helpen die het slecht hebben?
 • Doe gratis mee en help deze dieren.
 • Dank u wel voor u aanvraag.
 • Voor meer dieren informatie kijk even hier.

Gratis Protection wasbaar mondkapje.

Een Reactie op "Gratis Wildlife campagne mondkapje"

 1. stuur naar mijn adres;
  m van diessen
  deken van erpstraat a 106
  5492 DE Sint-Oedenrode

Laat een reactie achter.







Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!