Ontvang een gratis Wildlife campagnetas

Geplaatst op:
21/10/2019
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis Wildlife campagnetas
Ontvang een gratis Wildlife campagnetas

Help Wereldwijd de wilde dieren die het slachtoffer zijn van de illegale handel. Ontvang een gratis Wildlife campagnetas.

Gratis Wildlife campagnetas

Het gebeurt steeds meer dat wilde dieren, slangen, papegaaien, schildpadden, leguanen, eekhoorns en egels in Nederlandse huiskamers terecht komen. Samen moeten we zorgen dat deze zorgwekkende trend stopt. Om Wildlife te helpen kun je deze gratis dierentas aanvragen en zo deze boodschap verspreiden. Met deze actie kan je een gratis dierentas aanvragen. Op de tas staat ‘Wildlife – Not Pets’. De organisatie World Animal Protection wil u bewust maken dat vele dieren niet gebruikt moeten worden voor huisdieren.

Wat doet Wildlife

Niet veel mensen weten het, in Nederland worden zeker 651.000 reptielen soorten en 4 miljoen zangvogels en papegaaien in huis gehouden. Waar ze vandaan komen is niet zo belangrijk, vanuit het wild of gekweekt zijn, deze wilde dieren horen niet in een huiskamer thuis. Mensen zijn gek op dieren en dat is helemaal niet erg, alleen het kopen van exotische dieren past niet meer in deze tijd. Helaas zijn mensen zich niet bewust van het leed dat schuilt achter de bijzondere huisdieren.

Wist u dat het dierenleed in de wereld groot is, ze worden ruw gestroopt, verkocht en in veel te kleine kisten op transport gezet. Helaas gaat het overgrote deel dood tussen de vangst en verkoop. De dieren die in gevangenschap worden gekweekt of gefokt zijn niet veel beter af. Ze lijden door eenzaamheid, stress en verveling en overlijden vaak vroegtijdig. Help de Wildlife organisatie door het aanvragen van deze Wildlife campagnetas om zo deze actie te promoten.

Gaat u meedoen?

  • Doe een aanvraag en ontvang deze gratis tas.
  • Er zijn geen verdere verplichten aan deze actie.
  • Wilt u ook de dieren helpen die slecht behandeld worden?
  • Doe gratis mee en help deze dieren.
  • Dank u wel voor u aanvraag.
  • Voor meer dieren informatie kijk even hier.

Gratis Wildlife campagnetas

Ontvang een gratis Wildlife campagnetas

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!