Gratis Wellness bezoek bij Valentijn Giftbox

Geplaatst op:
09/02/2021
Categorie:
Uw voordeel:
Gratis Wellness bezoek
Gratis Wellness bezoek bij Valentijn Giftbox

Zin in een gratis Wellness bezoek? Koop een Valentijn Gifbox van € 34.95 met 70% korting. Ontvang een dagje Wellness voor 2 personen in een luxe resort cadeau.

Een Gratis Wellness bezoek!

Een gratis Wellness bezoek is voor iedereen die graag naar een Spa & Wellness gaat. Koop een Valentijn Gifbox van € 34.95,- vol met zalige producten om volledig te ontspannen. Bovendien krijgen alle deelnemers in het resort een TREATMENTS® hair & body showerfoam t.w.v. € 8,50 cadeau. Iedereen mag na een bestelling een lekker dagje gaan relaxen in een luxe resort naar keuze.

Bestel een Giftbox van minimaal € 34.95Gratis Wellness bezoek bij Valentijn Giftbox

 • Het pakket bestaat uit de volgende producten:
  – Scented Candle 50 branduren.
  – Foaming shower gel 200ml.
  – Body oil 150 ml.
  – Handwash foam 250 ml.
  – Bed & body mist 50 ml.
  – Dagje Wellness voor 2 personen.
  – Totale korting is 70%.
  – Voor meer leuke actie kijk even op Gratis247 categorie Gratis producten.

Wellness Ontspanning

In Nederland zijn veel grote en kleine Wellness & Sauna locaties te vinden. Een onderzoek naar wellness is gericht om te kijken of er veel belangstelling is en hoe de bezoekers dit beleven. Het is bekend dat veel mensen een Wellness ontspanning zoeken om tot rust te komen. We hopen dat je meedoet met deze actie en een dagje Wellness Ontspanning gaat ondernemen in Nederland. Veel plezier!

Valentijn giftbox

Een wellness bezoek is een weldaad voor lichaam en geest. Verwen je geliefde met dit prachtige cadeau. Met deze Valentijn giftbox met fijne producten is je badkamer een heuse thuisspa. Je hoeft niet meer de deur uit om even zen te worden. Alle producten worden gemaakt met de beste, natuurlijke ingrediënten. Je hebt de keuze uit vier verschillende geuren.

Het extraatje is een dagje wellness voor twee personen helemaal gratis. De voucher voor het Dagje Wellness voor twee personen is geldig tot en met 24 december 2021 en kan verzilverd worden bij de mooiste wellness resorts van Nederland en België.

Wellness bezoek is zo leuk!

 

Gratis Wellness bezoek bij Valentijn Giftbox

Laat een reactie achter.