Gratis WeCycle Voorleesboek ‘Sanne SuperPower’

Geplaatst op:
12/10/2021
Categorie:
Uw voordeel:
Gratis Jekko inzamelbox!
Gratis WeCycle Voorleesboek 'Sanne SuperPower'

Ontvang een Gratis WeCycle leuk voorleesboek van Sanne SuperPower in ruil voor het inleveren van je oude lampen bij de Milieustraat en/of Kringloopwinkels.

Ontvang Gratis WeCycle Voorleesboek 

Het mag gelukkig weer! Tijdens de Nationale Recycleweek van 11 tot en met 17 oktober zijn er twee leuke inzamelacties. Je krijgt gratis het voorleesboek Sanne SuperPower in ruil voor het inleveren van je oude lampen. Het inleveren van je lampen en kleine apparaten kun je doen bij de Milieustraat en/of Kringloopwinkels. Of voor het inleveren van je kleine apparaten bij veel kinderboerderijen.

Ontvang Gratis Rockeees

Lukt het je om een toren te bouwen met deze leuke steentjes van gerecyclede koelkasten? Geef bij aflevering van je nieuwe apparaat direct meer e-waste mee via Wecycle Premium Pick-up inleverpunten. Tijdens de Nationale Recycleweek krijg je een gratis Rockeees cadeau! OP=OP Ontdek hier onze Premium Pick-up inleverpunten.

Gratis Jekko inzamelbox voor thuis (Tijdelijk gestopt)

Gratis WeCycle Voorleesboek 'Sanne SuperPower'

Haal gratis deze box voor oude kleine elektrische apparaten, kapotte lampen en lege batterijen op. Kijk waar je de Jekko inzamel box gratis kunt ophalen en weer kunt inleveren. Je kunt de box in de winkels van Blokker, BCC of bij een kringloopwinkel bij je in de buurt ophalen.

Jekko is de praktische inzamel box voor thuis, gratis verkrijgbaar bij sommige winkels en kinderboerderijen. Inzamelpartners kunnen bij de gratis Jekko’s bestellen. Met de Jekko kunt u gebruikte kleine elektrische apparaten, kapotte spaarlampen en lege batterijen netjes op een centrale plek bewaren. Nu kunt u dit gescheiden inleveren. Alle apparaten en lampen die u inlevert, laten we optimaal recyclen. Vind je het leuk om meer gratis producten te scoren?

WeCycle voor het goede doel

  1. Ga naar de milieu straat van je gemeente.
  2. Lever je oude apparaten en kapotte spaarlampen in.
  3. Ontvang gratis het WeCycle Voorleesboek.

Veilig oude batterijen verzamelen

Wist u dat batterijen gevaarlijk zijn wanner ze verkeerd gebruikt worden. Batterijen met reststroom kunnen kortsluiting veroorzaken. Verminder dit risico door de polen van blokbatterijen af te plakken. Gebruik in geval van rookontwikkeling geen water en bedek de batterijen met droog zand. Stop geen lekkende, verroeste of kapotte batterijen in de Jekko. Breng deze direct naar de milieu straat van je gemeente.

Samen afval scheiden

Ben je goede afvalscheider? Doe je het glas in de glasbak, het oud papier in een doos, plastic in de oranje containers, tuinafval in de groene bak, chemisch afval in die enge rode box in de schuur? Met de Jekko box hebben de lampen en batterijen een vaste plek. Deze blijven niet meer rondslingeren en dat is fijn en veilig. Laten we samen zorgen dat onze aarde er een beetje beter gaat uit zien.

Haal Gratis WeCycle Voorleesboek 

Gratis WeCycle Voorleesboek 'Sanne SuperPower'

3 Reacties op "Gratis WeCycle Voorleesboek ‘Sanne SuperPower’"

  1. Waar kan ik de Jekko krijgen.

  2. waar kan ik n inzamelbox krijgen graag die met plastik bv
    vanboven voor klein huishoudelijk afval. in de winkel kan ik ze niet meer krijgen

  3. waar kan ik n inzamelbox krijgen graag die met plastik bv
    vanboven voor klein huishoudelijk afval. in de winkel kan ik ze niet meer krijge

Laat een reactie achter.