WAM DENIM Winactie met kans op 250,- Shoptegoed

Geplaatst op:
05/08/2021
Categorie:
Uw voordeel:
Win 250,- Shoptegoed!
WAM DENIM Winactie met kans op 250,- Shoptegoed

Win € 250,- Kleding Shoptegoed met WAM DENIM winactie. Je ontvangt sowieso 10% kassa korting bij jouw eerst volgende aankoop bij WAM Denim.

WAM DENIM Winactie

Doe nu Gratis mee met de WAM DENIM Winactie en maak je kans op een Kledingshoptegoedbon van maar liefst € 250.-. Maar dat is nog niet alles na je inschrijving ontvang je directe 10% kassakorting op je eerst volgende aankoop bij dit topmerk. Helaas is deelname aan deze winactie uitgesloten voor personen onder de 18 jaar, en voor de medewerkers van Wam Denim.WAM DENIM Winactie met kans op 250,- Shoptegoed

Tijdens de looptijd van de loting is het wel de bedoeling dat je ingeschreven blijft staan voor de Wam Denim nieuwsbrief om kans te maken op de hoofdprijs. De gelukkige prijswinnaars krijgen uiterlijk 14 september 2021 een persoonlijk bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De prijzen kunnen niet worden ingewisseld voor contanten.

Wat is WAM DENIM

Wist je dat Wam Denim minimaal 40 winkels in Nederland, België en Duitsland heeft. Wam Denim is een toonaangevend Nederlands merk en staat voor een stijlvol, casual en veeleisende lifestyle. Je kan er terecht voor overhemden, colberts, polo’s, maar ook voor jeans, vesten, casual sweaters en truien en accessoires. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ga Gratis shoppen met de WAM DENIM winactie.

Gratis verzending 

Waar je een Bestelling doet boven de € 25,- ontvang je gratis bezorging en kunt je nog meer besparen. Zelfs wanneer je iets koopt met een hoge korting geldt deze regel. Je bestelling is op werkdagen voor 17:00 uur bestelt de volgende dag in huis. Tot slot ontvang je een Track & Trace-code voor je bestelling zodat je altijd weet wanneer je jouw pakketje kunt verwachten.

Retour sturen

Deze WAM DENIM actie staat in het voordeel van de klant met liefst honderd dagen recht op een retourzending. Bovendien kun je artikelen geheel kosteloos ruilen voor een ander artikel of een kortingscode. Indien je bij jouw retourzending kiest voor terugbetaling van het volledige aankoopbedrag zijn de verzendkosten voor eigen rekening. Wilt u meer prijzen winnen? Kijk even op Gratis247.

WAM DENIM Winactie met kans op 250,- Shoptegoed

WAM DENIM Winactie met kans op 250,- Shoptegoed

Laat een reactie achter.