Gratis Vuurwerkshow en Nieuwsjaarduik

Geplaatst op:
29/03/2018
Geldig tot:
03/01/2020
Categorie:
Uw voordeel:
Vuurwerkshow en Nieuwsjaarduik!
De Gratis Unox Nieuwjaarsduik uit Blik

Vier het oudjaar met een prachtige vuurwerkshow bij de Erasmusbrug in Rotterdam. En start het nieuwjaar met Unox Nieuwjaarsduik in Scheveningen.

Hoe sluit jij het oudjaar af?

Wil je dit het oudjaar eens totaal anders vieren? Ga gezellig naar de Erasmusbrug in Rotterdam voor het grootste, meest indrukwekkende en spectaculairste vuurwerkshow van Nederland. Hier komen velen mensen samen en proosten op het oudjaar en luiden het nieuwjaar in. Op de kade start om 22.30 uur de muziek met de grootste hits van 2019 en vanaf Erasmusbrug de vuurwerkshow afgestoken.

Wil je dit spektakel bijwonnen dan kun je gratis gebruikmaken van de metro en P+R. Het is niet alleen feest in Rotterdam, je kunt naar shows in Nesselande en Hoek van Holland. Deze evenementen kunt u bezichtigen op 31 december 2019 en zijn gratis toegankelijk. Dit is de vuurwerkshow waar je bij moet zijn. Het is gezellig, liefdevol, spannend en natuurlijk indrukwekkend. Dit gratis Rotterdams Spektakel is onderdeel van de Festivals die in Rotterdam gehouden worden..

Kom gezellig met je familie en vrienden naar de kade, geniet van de oliebollen een glaasje wijn en bewonder de spectaculaire vuurwerkshow. Alles is live te zien zijn op alle zenders van RTL.

Hoe start jij het nieuwjaar?

Om het nieuwe jaar goed te starten is er de Unox Nieuwjaarsduik in Scheveningen. Kies je om hier naar toe te gaan, ontvangt elke deelnemer een kop erwtensoep en een goodiebag met daarin een traditionele Unox muts, herinneringsvaantje en het ‘Terugblik’ (dit is een speciaal voor deze duik gemaakt blik erwtensoep). Duik lekker fris met je vrienden het nieuwe jaar in!

Iedereen is welkom in Scheveningen en dit jaar verwachten ze weer 10.000 enthousiaste deelnemers. Om precies 12 uur op 1 januari gaat het startsein en duiken veel mensen het ijskoude water in. Na je frisse duik ontvangen de deelnemers een lekkere warme erwtensoep. In het hele land worden nieuwjaarsduiken georganiseerd. Dit zijn leuke duiken in onverwarmd (open) water. Neem een kijkje op de website voor een overzicht van de plaatsen en tijden. De meeste locaties zijn gratis, een klein aantal plaatsen zoals in Scheveningen vraagt een kleine bijdrage. Op Gratis247 zijn meer leuke acties te bekijken die je gratis kunt beleven.

Gratis Vuurwerkshow en Nieuwsjaarduik!

Gratis Vuurwerkshow en Nieuwsjaarduik

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!