Gratis zak voer voor Puppy of Kitten bij Intratuin

Geplaatst op:
12/09/2023
Categorie:
Uw voordeel:
Gratis zak voer!
Gratis zak voer voor u Puppy of Kitten bij Intratuin

Is jouw puppy of kitten gechipt kom snel naar Intratuin voor een gratis zak honden (€ 13.99) of katten voer t.w.v. € 12.99. Vergeet zeker niet het chipnummer mee te nemen.

Intratuin voor je puppy of kitten!

Breng een bezoek aan Intratuin en ontvang een kosteloze voerzak! Iedereen wil alleen het allerbeste voor hun puppy of kitten. Vul razendsnel de gegevens in met betrekking tot het chipnummer van je viervoeter en ontvang eenmalig kosteloos een zak Intratuin honden- of kattenvoer. Belangrijk: Deze aanbieding geldt exclusief voor jonge honden en kittens tot 1 jaar oud.

Heb je een puppy of kitten die 1 jaar of jonger is? Kom snel naar Intratuin voor een zak van 3 kg puppyvoer, normaal gesproken € 13,99, of 2 kg kittenvoer, normaal gesproken €12,99. Na het invullen van het formulier krijg je een afhaalbewijs om samen met het dierenpaspoort de gratis voerzak kunt ophalen bij de servicebalie van Intratuin.

Dit moet u weten

  • Je kunt bij Intratuin de gratis zak Intratuin voer aanvragen
  • Het diertje mag 1 jaar of jonger zijn.
  • Ben je in het bezit van een geldig dierenpaspoort van je huisvriend.
  • Je kunt de gratis zak ophalen op vertoon van het geldig dierenpaspoort.
  • Doe dit binnen 2 weken bij de servicebalie van de door jou opgegeven voorkeursvestiging.
  • Per dier slechts eenmalig een zak voer aanvragen.
  • Wil je meer dierenacties bekijken?

Koop hier je artikelen

Heb je onlangs een hond of puppy verwelkomd in je leven? Is het tijd om snel te winkelen voor allerlei essentiële honden- en kattenspullen! Intratuin biedt een breed scala aan benodigdheden voor je viervoetige vriend. Je vindt hier alles wat je nodig hebt voor het comfort en welzijn van je hond of kitten, inclusief slaapspullen, speelgoed, voeding en verantwoorde groeiproducten.

Je kunt je benodigdheden voor honden, katten en puppy’s gemakkelijk vinden op deze bekende locatie. In vrijwel elke stad is er een winkel waar je alle benodigdheden kunt aanschaffen tegen aantrekkelijke prijzen. Zorg goed voor je loyale metgezel, zij zullen dat snel voor jou doen.

Gratis Intratuin zak voer voor je Puppy of Kitten!

Gratis zak voer voor u Puppy of Kitten bij Intratuin

Laat een reactie achter.