Gratis Vifit rode vruchten drinkyoghurt

Geplaatst op:
03/04/2022
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Snel je Geld retour met Tikkie!
Gratis Vifit rode vruchten drinkyoghurt

Ben je na het sporten op zoek naar extra energie? Probeer gratis een van de Vifit Drinkyoghurt om je sportprestatie tijdens en na het sporten te optimaliseren.

Gratis Vifit drinkyoghurt

Probeer Gratis Vifit Rode Vruchten Yoghurt. Download de Tikkie app, en bekijk onder ‘Acties’ deze actie. Download de Tikkie app, en bekijk onder ‘Acties’ deze actie. Koop Vifit Rode Vruchten Yoghurt bij Shell, Total, BP of NS Kiosk. Scan de kassabon met de Tikkie app. De terugbetaling zal binnen 5 seconden gedaan worden.

De actie loopt t/m 16 2-2022, maar zodra de maximaal te vergeven actiekortingen van 6654 is bereikt, kan de actie stopgezet worden. Indien dit het geval is zal dit gemeld worden in de Tikkie app.

Probeer gratis een van de Vifit Drinkyohurt om je sportprestatie tijdens en na het sporten te optimaliseren. Super dat zo veel sporters de High Protein Recovery bar na het sporten willen proberen! Dagelijks is er een nieuwe voorraad beschikbaar maar wees op tijd want Op = Op. Mocht het vandaag niet lukken probeer het dan gewoon morgen nog eens. Je kunt maar een sample aanvraag indienen (1 sample per huisadres). Wil je meer gratis eet en drink producten bekijken?

Vifit drinkyoghurt 

Deze yoghurt zorgt dat je spieren weer de juiste voeding krijgen na het sporten. Je kunt nu gratis 3 smaken proberen: Lemon Yoghurt, Cranberry & Peach Yoghurt. Zo ben je weer snel in conditie na je sport activiteiten. Deze Drinkyoghurt is lekker tussendoor en het bevat het goede van yoghurt en vitaminen. Vifit Drinkyoghurt is vetarm en van nature een bron van calcium en proteïne. Calcium is goed voor je botten, proteïne draagt bij aan de groei en behoud van je spieren. De Drinkyoghurt bevat tevens vitamine B2, B6, B11, B12 en D die je helpen om je afweersysteem te ondersteunen.

Een gevarieerde voeding en leefstijl zijn belangrijk. Met de aanbevolen 450ml zuivel per dag krijg je belangrijke voedingsstoffen binnen. Vifit Drinkyoghurt bevat yoghurt (0,8% vet) met L. rhamnosus Gorbach & Goldin.

Gratis Vifit drinkyoghurt

Gratis Vifit rode vruchten drinkyoghurt

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!