Gratis verjaardagsbox van Stichting Jarige Job

Geplaatst op:
13/09/2021
Categorie:
Uw voordeel:
Gratis verjaardagsbox!
Gratis verjaardagsbox van Stichting Jarige Job
Dit is de kans om een kind te helpen waarvan de ouders het financieel moeilijk hebben. Vraag een Gratis verjaardagsbox aan voor een een gezin dat het financieel moeilijk heeft.

Gratis verjaardagsbox

Wist u dat er In Nederland ongeveer 61.000 kinderen zijn die hun verjaardag niet kunnen vieren! Vaak is er thuis niet genoeg geld aanwezig om dit te vieren. De Stichting Jarige Job staat klaar voor deze kinderen en helpt door het geven van een verjaardagsbox t.w.v. € 35,-. Hierin zit alles in wat nodig is voor een echte verjaardag thuis én op school! Natuurlijk mag je ook gratis producten aanvragen want daar zijn de mensen ook blij mee.

Doneer een cadeau

Er worden velen mooie actie georganiseerd. Bruna voert samen met het Nederlandse PostNL een actie voor Stichting Jarige Job. Willen graag dat hun klanten mee doen om de stichting jarige Job te steunen. Iedereen die dat wil kan in september een cadeautje doneren in de speciale Jarige Job inzamelbox in de winkel van Bruna. PostNL gaat deze cadeautjes samen met Stichting Jarige Job Gratis bij jarige kinderen bezorgen. Dit is geweldig!

Gratis verjaardagsbox van Stichting Jarige Job  Stichting Jarige Job - Stichting Jarige Job Gratis verjaardagsbox van Stichting Jarige Job

Cadeau inzameling voor Jarige Job

De Bruna winkels dragen natuurlijk hun steentje bij  voor kinderen en helpen de minderbedeelde gezinnen de komende maanden. Van 6 september tot en met 3 oktober 2021 kun je in de winkel een cadeau kopen en meteen doneren in de speciale inzamelbox bij de balie. Zo kunnen ze hun kind een geweldig mooi nieuw verjaardagscadeau geven op hun verjaardag.

Stichting Jarige Job en Bruna

Veel mensen weten niet dat er kinderen in Nederland zijn die hun verjaardag niet vieren, er thuis geen geld voor is. Op de mooiste dag van het jaar zich afmelden voor school, ze niet kunnen trakteren. De stichting helpt dit probleem onder de aandacht te brengen. Dit is een geweldige actie die laagdrempelig is voor iedereen die iets wil doen voor een jarig kind.

Alle kinderen verdienen een verjaardag

Wist je dat er in Nederland tienduizenden kinderen zijn die hun verjaardag helaas niet kunnen vieren. Ze hebben het thuis financieel zo moeilijk dat er geen geld voor is. Stichting Jarige Job stunt deze kinderen door het weggeven van een leuke verjaardagsbox. De box bevat vele cadeautjes, traktatie voor op school, versieringen en iets lekkers voor de visite.

Misschien je kun jij helpen?

Gratis verjaardagsbox van Stichting Jarige Job

2 Reacties op "Gratis verjaardagsbox van Stichting Jarige Job"

  1. J van der weide beukenstraat 21 7844 nh veenoord

  2. Graag voor nikita 25 september jarig

Laat een reactie achter.