Gratis Alzheimer Nederland “Vergeet Mij Niet Speldje”

Geplaatst op:
12/05/2024
Categorie:
Uw voordeel:
Gratis Vergeet Mij Niet speldje.

Help Alzheimer Nederland beter op de kaart te zetten. Bestel het gratis “Vergeet Mij Niet speldje” en geef meer aandacht aan deze ziekte en help de mensen met dementie.

Gratis Vergeet Mij Niet speldje

Ondersteun Alzheimer Nederland en vraag kosteloos een Vergeet Mij Niet-speldje aan. Draag dit speldje om bewustwording te creëren rondom deze ziekte en om meer middelen te genereren voor een betere bestrijding en financiering van dementie in de toekomst. Toon solidariteit met mensen met dementie en hun naasten.

Een verjaardag is altijd een gezellige gelegenheid, dit jaar is het voor velen een verdrietige dag zijn, waar we elkaar missen. Bestel nu een gratis Vergeet-mij-niet-speldje met een bijbehorende gedichtenkaart voor een zorgverlener die je kent. Of geef een liefdevolle Vergeet-mij-niet-hangertje cadeau aan je moeder. Het is een warm gebaar om te laten zien dat we elkaar niet vergeten!♥

Alzheimer Nederland

Bestel nu gratis het bijzondere het Vergeet Mij Niet speldje van Alzheimer Nederland. Laten we samen de bewustwording rondom deze ziekte vergroten en hopen op een oplossing. Deze actie is gratis, wil je doneren is dat natuurlijk altijd mogelijk.

Met deze Vergeet Mij Niet speldje actie ontvang je 1 gratis speldje per adres (alleen Nederland). Wilt u meer speldjes bestellen voor een cadeautje aan familie, collega’s of vrienden (1 euro per speldje). Wilt je meer weten over Alzheimer doe de geheugentest.

Mantelzorger is een fulltime baan

Veel vrijwilligers die zorgen voor mantelzorgers van mensen met dementie ervaren een aanzienlijke belasting door de zorg die ze verlenen. Het gemiddelde aantal uren dat zij aan zorg besteden is vergelijkbaar met een fulltime baan, en tijdens de coronacrisis is dit zelfs toegenomen. Deze bevindingen komen voort uit de Dementiemonitor Mantelzorg, een tweejaarlijks landelijk onderzoek uitgevoerd door Alzheimer Nederland en het Nivel onder 3577 mantelzorgers. Door steunbetuiging aan deze mensen bieden we gratis ‘Vergeet Mij Niet Speldjes’ aan.

Gratis Alzheimer Nederland “Vergeet Mij Niet Speldje”

Help om Alzheimer Nederland weer op de kaart te zetten. Bestel het gratis Vergeet Mij Niet speldje. Geef meer aandacht aan deze ziekte en help de mensen met dementie.

5 Reacties op "Gratis Alzheimer Nederland “Vergeet Mij Niet Speldje”"

  1. Ik heb vandaag mijn speldje ontvangen daarvoor heel veel dank ik zal het met trots en heel veel liefde dragen ,mijn vader is vorig jaar aan deze ziekte overleden .mijn moeder heeft dezelfde nare ziekte en mijn man heeft copd gold 4 en hersenletsel die ik zelf thuis verzorg dus het speldje heeft voor mij heel veel emotionele waarde dank je .

  2. Ik kan geen geld overmaken omdat ik onder de beschermingsbewind staat.

  3. Geen mail ontvangen, zien ook niets in de spam

  4. Helaas ben ik m’n speldje kwijt (Verloren?) Zou het mogelijk zijn er nog een te ontvangen, please?
    zou zeer op prijs worden gesteld; alvast hartelijk dank hiervoor. met vriendelijke groet, P. Bottenberg

  5. ik wil graag vergeetmenietjes speltjes kopen

Laat een reactie achter.