Gratis Alzheimer Nederland “Vergeet Mij Niet Speldje”

Geplaatst op:
04/08/2022
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis Vergeet Mij Niet speldje.

Help Alzheimer Nederland beter op de kaart te zetten. Bestel het gratis “Vergeet Mij Niet speldje” en geef meer aandacht aan deze ziekte en help de mensen met dementie.

Gratis Vergeet Mij Niet speldje

Steun Alzheimer Nederland en vraag het gratis Vergeet Mij Niet speldje aan. Draag het speldje om te laten zien dat deze ziekte meer onder de aandacht word gebracht. En dat er meer middelen vrijkomen om in de toekomst de dementie ziekte beter te kunnen bestrijden en te financieren. Laat zien dat mensen met dementie en hun naasten niet vergeten moeten worden.

Een verjaardag is altijd een mooie gezellige dag, helaas voor veel mensen is het dit jaar een verdrietige dag. Door het coronavirus missen we elkaar. Bestel nu voor een bekende zorgverlener een gratis Vergeet-mij-niet-speldje, met gedichtenkaart. Of geef het mooie Vergeet-mij-niet-hangertje cadeau aan je moeder. Dat is een liefdevol gebaar, en we elkaar niet vergeten! ♥

Alzheimer Nederland

Bestel nu gratis het bijzondere het speldje van Alzheimer Nederland. Laten we samen de bewustwording rondom deze ziekte vergroten en hopen op een oplossing. Deze actie is gratis, maar wil je toch doneren dan is dat natuurlijk altijd mogelijk.

Met deze actie ontvang je 1 gratis speldje per adres (alleen Nederland). Wilt u meer speldjes bestellen voor een cadeautje aan familie, collega’s of vrienden (1 euro per speldje). Wilt je meer weten over Alzheimer doe de geheugentest.

Mantelzorger is een fulltime baan

Veel vrijwilligers die voor mantelzorger werken van mensen met een dementie voelen zich erg zwaar belast door de zorg die zij geven. Gemiddeld is het aantal uren dat zij zorg verlenen is vergelijkbaar met een fulltime baan. Met de coronacrisis is dit veel meer geworden. Dit komt van de Dementiemonitor Mantelzorg onder 3577 mantelzorgers, een tweejaarlijks landelijk onderzoek van Alzheimer Nederland en het Nivel. Voor deze mensen kunt u een gratis ‘Vergeet Mij Niet Speldje’ bestellen.

Gratis Alzheimer Nederland “Vergeet Mij Niet Speldje”

Help om Alzheimer Nederland weer op de kaart te zetten. Bestel het gratis Vergeet Mij Niet speldje. Geef meer aandacht aan deze ziekte en help de mensen met dementie.

4 Reacties op "Gratis Alzheimer Nederland “Vergeet Mij Niet Speldje”"

  1. Ik heb vandaag mijn speldje ontvangen daarvoor heel veel dank ik zal het met trots en heel veel liefde dragen ,mijn vader is vorig jaar aan deze ziekte overleden .mijn moeder heeft dezelfde nare ziekte en mijn man heeft copd gold 4 en hersenletsel die ik zelf thuis verzorg dus het speldje heeft voor mij heel veel emotionele waarde dank je .

  2. Ik kan geen geld overmaken omdat ik onder de beschermingsbewind staat.

  3. Geen mail ontvangen, zien ook niets in de spam

  4. Helaas ben ik m’n speldje kwijt (Verloren?) Zou het mogelijk zijn er nog een te ontvangen, please?
    zou zeer op prijs worden gesteld; alvast hartelijk dank hiervoor. met vriendelijke groet, P. Bottenberg

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!