Wil je Gratis deze Trampoline testen?

Geplaatst op:
18/04/2019
Geldig tot:
04/08/2020
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Test Gratis!
Wil je deze Trampoline testen?

Iedereen mag zich inschrijven om gratis Trampoline testen uit te voeren. Wil je deze meedoen Meld je gratis aan als testpersoon en ontvang hem Gratis thuis.

Trampoline testen van € 289,-

Een Trampoline voor jong en oud waar iedereen kans op maakt die mee wil doen. Schrijf je zonder verplichting in en de winnende deelnemers ontvangen per e-mail de bevestiging en het verdere verloop van de testprocedure. Het test exemplaar wordt gratis en inclusief veiligheidsnet thuisbezorgd. Ze sturen je direct een sms als je een van de gekozen testers bent! Waar mag de trampoline straks naartoe?

Het is wel belangrijk dat de vragenlijsten netjes en volledig worden ingevuld. Meld je gratis aan als tester en wat je test mag je na de testprocedure houden. Veel plezier met de test. Wil je meer producten testen? Kijk even op Gratis247.

Wat moet je weten

  • Het apparaat is eenvoudig te verplaatsen.
  • Is bestand te slecht weer omstandigheden.
  • Het is inclusief een veiligheidsnet.
  • De diameter is rond 305 cm.

Laat uw kinderen zelf testen 

De beste manier om een trampoline te kopen is de trampolines zelf testen via deze actie. Ze hebben een reeks trampolines om uit te proberen en te testen. Bent u uitgekozen om te gaan testen, laat uw kinderen even zelf springen want niet elke trampoline veert hetzelfde en geeft hetzelfde plezier. Voor u zich inschrijft, meet uw tuin even op, omdat de trampoline is best groot. Er staan diverse types klaar om getest te worden die u direct mee kunt nemen of laten bezorgen. De trampoline zit verpakt in 1 tot 2 stevige dozen. Deze passen in de meeste personenwagens als u de achterbank weg klapt. Vul duidelijk alle gegevens in die belangrijk zijn voor dit onderzoek. Na de testperiode blijft de trampoline bij de persoon die de testen heeft uitgevoerd. Veel plezier met het testen.

Gratis een Trampoline testen!

Wil je deze Trampoline testen?

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!