Gratis tijdschrift proefabonnement + Greetz kaartje

Geplaatst op:
20/06/2020
Categorie:
Uw voordeel:
Gratis tijdschrift proefabonnement
Gratis tijdschrift proefabonnement + Greetz kaartje

Wil je naast een tijdschrift abonnement een gratis tijdschrift proefabonnement naar keuze ontvangen? Een actie met 2 voor de prijs van 1 inclusief een Greetz kaartje t.w.v. € 2.95.

Gratis tijdschrift proefabonnement

De vakantie staat voor veel mensen voor de deur en ondanks alle corona toestanden gaan de mensen er massaal op uit. En wat ga je doen op vakantie? Het lezen van je favorieten bladen. Deze actie is er speciaal op gericht om mensen te laten genieten met hun favorieten magazine. Je ontvangt met deze actie een gratis abonnement naar keuze bij 1 betaalde proefabonnement. Je krijgt nu 2 tijdschrift abonnementen voor de prijs van 1. Ontvang bij sommige proefabonnementen een gratis Greetz kaartje t.w.v. € 2,95! Alle proefabonnementen stoppen automatisch.

       

Voor jezelf of cadeau

Profiteer nu van deze unieke, tijdelijke Zomerdeal! Geef een abonnement cadeau en kies er een voor jezelf! Je ontvangt liefst twee abonnementen voor slechts € 24,95 met een keuze uit de 24 bekendste titels. Alle abonnementen stoppen automatisch, je zit nergens aan vast. Zo is er keuze uit echte mannen en bladen voor de vrouw. Ben jij op zoek naar leuke tijdschriften voor op vakantie?

Hier delen wij de mooiste, leukste tijdschriften voor vrouwen, mannen en andere tips voor leuke tijdschriften die je op reis kan lezen. Vindt je het heerlijk om iets te lezen op vakantie? Ben jij meer een boekenwurm of vind jij het fijner om mooie reistijdschriften te lezen? Je hebt alle tijd op je vakantiebestemming en lees je misschien wel een goed boek op je strandbed. Veel mensen nemen altijd enkele leuke tijdschriften op vakantie mee. In het vliegtuig is het best handig een mooi reistijdschrift te hebben waar je ontspannen doorheen kunt bladeren. Uit welke titels je kunt kiezen lees je hieronder.

Enkele Tijdschrift proefabonnementen

  • Quest + Tweede tijdschrift gratis.
  • National Geographic Magazine + Tweede tijdschrift gratis.
  • JAN + Tweede tijdschrift gratis.
  • ELLE + Tweede tijdschrift gratis.
  • Glamour + Tweede tijdschrift gratis.
  • Runner’s World + Tweede tijdschrift gratis.
  • En veel meer mooie Gratis tijdschrift proefabonnement.
  • Wil je nog andere tijdschriften acties bekijken?

Gratis tijdschrift proefabonnement

Gratis tijdschrift proefabonnement + Greetz kaartje

Laat een reactie achter.