Gratis tijdschrift Dier ontvangen?

Geplaatst op:
17/07/2022
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis DIER magazine!
Gratis tijdschrift Dier ontvangen?

Wil je graag het tijdschrift Dier ontvangen? Vraag gratis het nieuwste van de dierenbescherming aan. Helemaal gratis en zonder verplichtingen.

Gratis tijdschrift Dier

En prachtig magazine voor alle dieren liefhebbers met in het laatste nummer bijzondere reddingsacties van Kitty, vele zwanen die zijn besmeurt met olie, een hond die zwaar is, verwaarloost en een aangereden kat. Voor de visliefhebbers zit er een vis-special in van 12 pagina’s. Ik hoop dat je het leuk vindt om dit magazine te lezen? Het komt gratis naar je toe. Scherf je snel in.

Wat moet je weten

  • Dit magazine aanvragen kost je helemaal niets.
  • Het tijdschrift wordt gratis thuisbezorgd.
  • Er zijn geen verdere verplichtingen.
  • Wil je meer gratis tijdschriften bekijken.
  • Vraag hier het gratis magazine aan.

Wil je de dierenbescherming helpen?

Wil je de Dierenbescherming financieel steunen door eenmalig of maandelijks aan de dieren te over te maken. Je kunt een lidmaatschap van de Dierenbescherming cadeau cadeau doen. Bekijk hoe ze kunnen helpen bij fiscaal aantrekkelijk doneren of nalatenschappen.

De Dierenbescherming gelooft dat werken aan dierenwelzijn niet alleen ten goede komt aan dieren, maar ook aan mensen en aan de maatschappij als geheel. Ze geloven in de kracht en dynamiek van het bedrijfsleven om mee te bouwen aan een beter dierenwelzijn.

De Dierenbescherming heeft als missie om het welzijn van dieren zo optimaal mogelijk te bevorderen. Met een achterban van bijna 200.000 mensen (leden, donateurs en vrijwilligers) is de Dierenbescherming de grootste organisatie in Nederland die opkomt voor de belangen van alle dieren.

Wil je het DIER-tijdschrift lezen?

Wil je graag het tijdschrift Dier ontvangen? Vraag gratis het nieuwste van de dierenbescherming aan.

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!