Gratis tijdschrift Dier ontvangen?

Geplaatst op:
07/08/2023
Categorie:
Uw voordeel:
Gratis DIER magazine!
Gratis tijdschrift Dier ontvangen?

Wil je graag het tijdschrift Dier ontvangen? Vraag gratis het nieuwste van de dierenbescherming aan. Helemaal gratis en zonder verplichtingen.

Gratis tijdschrift Dier

En prachtig magazine voor alle dieren liefhebbers met in het laatste nummer bijzondere reddingsacties van Kitty, vele zwanen die zijn besmeurt met olie, een hond die zwaar is, verwaarloost en een aangereden kat. Voor de visliefhebbers zit er een vis-special in van 12 pagina’s. Ik hoop dat je het leuk vindt om dit magazine te lezen? Het komt gratis naar je toe. Scherf je snel in.

Mensen met een voorliefde voor dieren koesteren een diepe genegenheid voor onze medelevende wezens! Speciaal voor die individuen die een grote genegenheid voor dieren koesteren, presenteren we met trots een buitengewone gelegenheid, een kosteloze editie van ons tijdschrift DIER! Dit nummer zit propvol charmante afbeeldingen en verrassend interessante essays over het werk dat de Dierenbescherming verricht. Laat jezelf beïnvloeden en vraag vandaag nog geheel kosteloos dit tijdschrift aan!

Wat moet je weten

  • Dit magazine Dier aanvragen kost je helemaal niets.
  • Het tijdschrift wordt gratis thuisbezorgd.
  • Er zijn geen verdere verplichtingen.
  • Wil je meer gratis tijdschriften bekijken.
  • Vraag hier het gratis magazine aan.

Wil je de dierenbescherming helpen?

Wil je de Dierenbescherming financieel steunen door eenmalig of maandelijks aan de dieren te over te maken. Je kunt een lidmaatschap van de Dierenbescherming cadeau cadeau doen. Bekijk hoe ze kunnen helpen bij fiscaal aantrekkelijk doneren of nalatenschappen.

De Dierenbescherming gelooft dat werken aan dierenwelzijn ten goede komt aan dieren en aan mensen in de maatschappij. Ze geloven in de kracht en dynamiek van het bedrijfsleven om mee te bouwen aan een beter dierenwelzijn.

De Dierenbescherming heeft een missie om het welzijn van dieren zo optimaal mogelijk te bevorderen. Met een achterban van bijna 200.000 mensen (leden, donateurs en vrijwilligers) is de Dierenbescherming de grootste organisatie in Nederland die opkomt voor de belangen van alle beesten.

Wil je het DIER-tijdschrift lezen?

Wil je graag het tijdschrift Dier ontvangen? Vraag gratis het nieuwste van de dierenbescherming aan.

Laat een reactie achter.