Gratis tickets voor de CamperExpo t.w.v. € 30,-

Geplaatst op:
28/01/2020
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis kaartjes!
Gratis tickets voor de CamperExpo t.w.v. € 30,-

Ben je een trotse bezitter van een camper of wil je er een gaan kopen? Laat je voorlichten op de CamperExpo in houten. Ontvang 2 gratis kaarten t.w.v. € 30.-.

Kom naar de CamperExpo!

Wil je graag naar deze beurs? Met deze actie kunt u gratis twee tickets ter waarde van € 30,- voor de CamperExpo in Houten bestellen. Deze interessante Camper Expo is van vrijdag 20 tot en met zondag 22 maart. Op de beurs zijn is genoeg te beleven en kun natuurlijk prachtige campers bekijken van de verschillende merken. Laat je voorlichten over handige accessoires, nieuwste gadgets en veel aanbiedingen. Wilt u inspiratie en ideeën op doen over de mooiste camperplaats bestemmingen in Nederland en daarbuiten? Met deze actie reserveer je 2 gratis kaarten voor de Camper Expo. Gebruik de actiecode 50PB20 voor 2 gratis kaartjes.

Voor ieders wat wils

Natuurlijk is er voor iedereen wat te beleven op deze boeiende beurs. Bekijk alle nieuwe en gebruikte camper, laat je gratis voorlichten over alles en nog wat, de handige accessoires, camperbouw, campermagazine, nieuwste gadgets, deskundig advies, leerzame presentaties en de vele acties. Test de e-bikes op het uitgebreide fietsparcours. Ontdek de mooiste camperplaats in Nederland en daarbuiten. Voor vakantie of weekend weg! Wil je meer vervoer acties bekijken?

Gratis tickets voor de CamperExpo t.w.v. € 30,-  Gratis tickets voor de CamperExpo t.w.v. € 30,- Gratis tickets voor de CamperExpo t.w.v. € 30,-

De camperbeurs van Nederland

Kom eens kijken naar de mooiste campers van de bekende merken met deze CamperExpo. U vindt hier vele nieuwe en jong gebruikt voertuigen die allemaal in topconditie zijn. Test en beleef de nieuwste e-bikes op het mooie fietsparcours, informeer naar de mooiste camperplaatsen en bestemmingen in Nederland, Europa, en ver daar buiten.

Mocht u willen overnachten met uw camper bij Expo Houten is dat helaas beperkt mogelijk. U treft hier meer informatie over overnachten tijdens CamperExpo. Voor een camping of camperplaats in de buurt kunt u natuurlijk uw Campercontact-app van NKC raadplegen. Campings in de buurt zijn, buitengoed de Boomgaard, Camping Everstein, Camping de Vliert, Camping Prinsenhof, Camping Bunnik. Ik zou zeggen kom gezellig langs en geniet van het mooie wat deze beurs te bieden heeft.

Gratis tickets voor de CamperExpo

Gratis tickets voor de CamperExpo t.w.v. € 30,-

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!