Bij MYMagazines Gratis leren shopper t.w.v. € 139.-

Geplaatst op:
19/01/2024
Categorie:
Uw voordeel:
Gratis luxe leren shopper t.w.v. € 139,-
Bij MYMagazines Gratis leren shopper t.w.v. € 139.-

Ontdek jouw favoriete tijdschrift bij MYmagazines en ontvang een exclusieve leren shopper van € 139,- helemaal gratis. Inclusief  digitaal te lezen en eenvoudig stopzetten.

MYMagazines met Gratis surprisebox

Kies je voor een van de MYMagazines abonnementen, die € 64,99 kosten, ontvang je een gratis leren shopper van Laauw ter waarde van € 139,-. Je hebt de keuze uit de volgende tijdschriften: JAN, Harper’s Bazaar, Woman’s Health of ELLE Decoration. MY Magazines biedt prachtige tijdschriften om jezelf te verwennen en cadeau te geven.

Kies je abonnement MYMagazines

Bij MYMagazines Gratis leren shopper t.w.v. € 139.-

  • MYMagazines keuzes.
  • 10x JAN + leren shopper van Laauw cadeau t.w.v. € 139,-.
  • 10x Women’s Health + leren shopper van Laauw cadeau t.w.v. € 139,-.
  • 10x ELLE Decoration + leren shopper van Laauw cadeau t.w.v. € 139,-.
  • 10 x Harper’s Bazaar + leren shopper van Laauw cadeau t.w.v. € 139,-.
  • Voor meer leuke aanbiedingen kijk even op Gratis247 rubriek tijdschriften.

Tijdschrift abonnementen

Ontdek de diverse abonnementsmogelijkheden die MYMagazines momenteel aanbiedt. Verrijk jouw leeservaring met een gratis leren shopper van Laauw ter waarde van € 139,-. Bij MYMagazines heb je de keuze uit een breed scala aan categorieën, variërend van mode en lifestyle tot koken/wonen en zelfs sport/gezondheid, wetenschap, ondernemerschap en nog veel meer! Het afsluiten van een abonnement op een van deze tijdschriften is een waardevol cadeau voor jezelf!

Harper’s BazaarBazaar magazine

Bij MYMagazines: Harper’s Bazaar onderscheidt zich door intelligente inzichten te bieden voor de hedendaagse vrouw, met de focus op stijl, schoonheid, carrière en cultuur. We koesteren ons iconische en artistieke erfgoed, hechten waarde aan het weerspiegelen van de veranderende samenleving en streven ernaar onszelf voortdurend te vernieuwen.

JANjan mgazine

MYMagazines is JAN het authentieke, Nederlandse glossy merk dat een diepe indruk achterlaat. Met een internationale uitstraling inspireert het dagelijks vrouwen van 30 jaar en ouder met boeiende, herkenbare interviews en hoogwaardige fotografie. JAN is een feel good glossy met humor, liefde en een gezonde dosis nuchterheid, die voldoet aan je verlangens zonder de realiteit uit het oog te verliezen. Ontvang nu de tijdschriften van JAN zonder abonnement!

women Health

Women’s Health

Bij MYMagazines is Women’s Health is jouw dagelijkse bron voor informatie en inspiratie op het gebied van sport, mentale gezondheid, voeding en schoonheid. Wij dagen je uit om fysiek en mentaal fit te blijven. Met de focus niet alleen op het nastreven van een sixpack, op het vergroten van energie, veerkracht en een sterker immuunsysteem. Door samen te werken met vooraanstaande experts scheiden we waardevolle informatie van nonsens. Via onze diverse kanalen bieden we altijd en overal de middelen om fitter en gezonder te worden. Bestel nu Women’s Health magazine zonder abonnement op My Magazines!

ELLE DecorationELLE magazine

Bij MYMagazines is ELLE Decoration wereldwijd het best verkopende luxe interieurmagazine met een verleidelijk en eigentijds design. In Nederland voorziet het team je van actuele inhoud, waarbij ze informeren en inspireren met prachtige foto’s en boeiende teksten. Kijk op Gratis247 voor meer tijdschrift acties.*

Bij MYMagazines Gratis leren shopper t.w.v. € 139.-

Bij MYMagazines Gratis leren shopper t.w.v. € 139.-

Laat een reactie achter.