Gratis Studie lessen + studiegids bij NHA

Geplaatst op:
18/10/2021
Categorie:
Uw voordeel:
Gratis studie proeflessen!
Gratis Studie lessen + studiegids bij NHA

Wil je nu je veel thuis bent een studie gaan starten? Vraag gratis de studiegids aan bij NHA studies met alle informatie en mogelijkheden voor Gratis studie lessen.

Gratis Studie lessen

Het zijn door het coronavirus vreemde tijden. Mensen zitten thuis en zijn onzeker over hun baan. Misschien is dit het moment om een studie op te pakken om je zelf beter in de markt te zetten. Het is logische dat je niet helemaal kunt inschatten hoe een cursus of opleiding is voordat je deze gaat starten. Gelukkig heeft NHA opleiding hier een passende oplossing voor gevonden.

Iedereen die overweegt om een studie te gaan volgen bij NHA mag eerste Gratis studie proeflessen volgen voor de duur van 15 dagen. Daarna kun je beslissen of het iets voor je is. Denk voor je inschrijft eerst goed na wat voor cursus het beste bij je past en het best aansluit bij je werk of hobby’s.

Hoe relax is thuis studeren 

Gratis + studiegids bij NHA voor thuis leren  Gratis Studie lessen + studiegids bij NHA  Gratis Studie lessen + studiegids bij NHA

Hoe krijg ik toegang tot gratis proefles

Van deze unieke mogelijkheid van NHA kunnen mensen gebruikmaken die een studie willen starten en dit wordt met veel enthousiasme ontvangen. Hoe nu verder; kies een eerst een cursus of opleiding die bij je past op de website van NHA opleidingen. Start de pagina op van de cursus of opleiding die je hebt uitgekozen. Klik op de button van de cursus afbeelding met de tekst “Gratis proefles”.

Door de klik op de button krijg je toegang tot de gratis proefles en kun je een aanvraag doen. Je komt direct bij een digitale leeromgeving en ziet er de algemene handleiding, een digitale proefles en alle informatie van de cursus. Lees alles goed door en verdiep je in wat je allemaal wel niet kunt als je deze studie zou afronden. Ben je eruit en valt alles mee, schrijf je in.

Alle gratis thuisgestuurd

Wanneer je bent ingeschreven krijg je het studiepakket via de post thuis en worden er meer lessen opengezet in je eigen digitale leeromgeving. Dat is nog niet alles, na je start kun je contact gaan leggen met je persoonlijke docent en medestudenten die dezelfde opleiding volgen. Als je het studiepakket per post thuis ontvangt, gaat de 15 dagen proefperiode van je Gratis studie lessen in. Zou de cursus niet bevallen of heb je een andere reden? Geen probleem. Dan kun je het complete pakket binnen 15 dagen onbeschadigd en aangetekend terugsturen. Zonder navraag. Wil je direct een opleiding starten en een gratis cadeau ontvangen? Kijk even hier.

Gratis Studie lessen + studiegids bij NHA

Gratis Studie lessen + studiegids bij NHA

Laat een reactie achter.